ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ: ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ; ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    χαρτοπαικτρα 2

    Δυστυχώς υπέπεσε στην αντίληψή μας ένα απαράδεκτο περιστατικό από μια θεατρική ομάδα αν μπορούσε να χαρακτηριστεί θεατρική ομάδα!

    Η συγκεκριμένη θεατρική ομάδα χρησιμοποίησε το εσωτερικό του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Ζωφριάς και έστησε έσωθεν του Ι.Ν,  μπροστά από το Ιερό στην ωραία πύλη, τραπέζι με πράσινη τσόχα, θέλοντας να αναπαραστήσει την σκηνή από την ελληνική ταινία: Η Χαρτοπαίκτρα!

    Αυτό το απαράδεκτο γεγονός έλαβε χώρα την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023. Την πληροφορηθήκαμε από το Facebook, από τον παρακάτω σύνδεσμο:

    Από όσο γνωρίζουμε υπεύθυνος όλων των ενοριών στον Δήμο Φυλής είναι ο Σεβασμιότατος Τίτος. Αν ο Σεβασμιότατος έδωσε άδεια να χρησιμοποιηθεί ο Ι.Ν για αυτό το απαράδεκτο γεγονός ειλικρινά λυπούμαστε!

    Η Αρχιεπισκοπή δεν απαντά στην καταγγελία.

    Θα το ψάξει ο Αρχιεπίσκοπος; Θα το επιτρέψει; Αυτό το αίσχος ονομ’αζεται τέχνη;

    Θα γυρίσουμε ξανά στο θέμα. Για εμάς η Θρησκεία είναι πάνω απ’ όλα και ο λαός απαιτεί σεβασμό!

    χαρτοπαικτρα 1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Γιατι δε πάτε και σε κάνα τζαμί να κάνετε τα ίδια ρε απλυτοι?

    2. H Eκκλησία είναι κάτι πολύ περισσότερο απ’ότι νομίζουμε. Οι περισσότεροι μητροπολίτες και κληρικοί είναι απόλυτα τυποποιημένοι και ”κρυμμένοι΄΄ μέσα σε αυτό που λέμε Εκκλησιαστικό θεσμό. Ναι όντως μέσα στην Εκκλησία σωζόμαστε αλλά όχι προσκυνόντας δεσποτάδες και κληρικούς. Ο κόσμος παρασύρεται εύκολα και προσκυνάει δεσποτάδες και Ιερείς. Μόνο εξομολόγηση, Θ. Κοινωνία, προσευχή, αγάπη στον συνάνθρωπο και πάτε σπίτι σας. Κάποιοι τρέχουν πίσω από ιερείς και δεσποτάδες και μετά διαμαρτύρονται γιατί γίνεται το ένα γιατί γίνεται το άλλο μέσα στην Εκκλησία. Εσείς θεοποιείτε υποσυνείδητα, όλους αυτούς και τώρα διαμαρτύρεστε. Δυο τρία πραγματάκια -που σας ανέφερα – κρατάμε από τον όλο θεσμό της Εκκλησίας και είναι υπεραρκετά. Όσοι και όσες θέλετε να τρέχετε συνεχώς πίσω από Δεσποτάδες και Ιερείς περαστικά σας. Όλοι αυτοί σας εκμεταλλεύονται με πολλούς και διαφόρους τρόπους. Σιγά μην δώσουν σημασία στο θέμα που συζητάμε. Ούτε τους ενδιαφέρει καθόλου.

    3. Ιερώνυμος = τσιράκι του κούλη. Ειδικοί στο κουκούλωμα, στη διαστρεύλωση, στην ανηθικότητα, στην παρανομία. Μητσοτάκη ετοιμάσου να πάρεις ένα μεγάλο αρχίδι στις εκλογές.

    4. Και τι έγινε? Θίχτηκαν οι χριστιανοταλιμπαν? Στα τέτοια μας

      1. Δεν έχεις τέτοια δεν έχεις τίποτα είσαι ένα τίποτα και το ξέρεις. Ένα μεγάλο μαύρο τίποτα. Κακομοίρη, ανυπαρκτε.

    5. Εδω η αρχιεπισκοπη δε μιλαει.κατα τα αλλα ομως ο παπαδημητρης στον λυκαββητο τους εφταιγε.εκει ηξεραν και εκαναν οτι εκαναν γιατι τους καιει η αληθεια και Ο Χριστος.

    6. Σιγά βρε παιδιά.
      Χριστιανοί τζιχαντιστές γίνατε πιά.
      Αφήστε την τέχνη ελεύθερη

    7. Οι εκκλησία είναι το τελευταιο αποκουμπι των αγραμμάτων. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

    8. Στο τζαμί αφήνουν και τα παπούτσια τους απέξω. Αλλά είναι όπως τα είπε φοβερά ο φίλος παρακάτω. Άλλο απλά άθεος και άλλο αντιορθόδοξος ρατσιστής που έχει μίσος για τον Χριστιανισμό, όπως οι ανθέλληνες που κυβερνάνε. Αυτοί που κυβερνάνε δεν είναι άθεοι, έχουν μίσος για τον Χριστιανισμό γιατί στα λοκντάουν στέλνανε αστυνομία στις Εκκλησίες και με τα αυτοσχέδια τζαμιά δεν ασχολήθηκαν. Ευτυχώς πήραν στη Νέα Μιζοκρατία και τους άθεους πρώην συριζαίους τατσόπουλο και ψαριανό και τους πήραν χαμπάρι και οι τελευταίοι! Και επειδή αυτοί θα είναι και υποψήφιοι, θα πάρουν ψήφο μόνο από πρωτοσάλτε κσι χασαπόπουλο!

    9. Έλεος πια με τον καθε άθεο και αντίχριστο!!!!!!!!!!!!Η κεφαλή της εκκλησίας είναι ανύπαρκτη.Πολυ κρίμα😡😡😡😡😡😡

    10. Τους τρέλλανες και πάλι με τα λαγωνικά σου Κε ΧΙΟ!
      Τραπέζι με τσόχα χαρτιά και ζάρια στο ιερό της εκκλησίας??
      Ο απόλυτος ξεπεσμός!
      Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό το περιστατικό σε Εκκλησία!!!!
      Ο Δήμαρχος Χ ΠΑΠΠΟΥΣ τι θέση πήρε?
      Ο πάτερ Τίτος είναι ακόμη στη θέση του?
      ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗ……………

    11. “Προοδευτικοι” βλεπετε! Αμα τους… κουνησει ο Παντοδυναμος αλα Τουρκια δεν θα ξερουνε που να κρυφτουν οι ταληροφωνιαδες Λουγκρες!

    12. Ο Απόλυτος ξεπεσμός και η απόλυτη προσβολή.
      Όμως,Νεοημερολογιτισμός=Οικουμενισμός -Παπισμός.

    13. Εδώ και καιρό χτυπούν την ορθοδοξία και την πίστη με λύσσα αλλά για κάποιο λόγο δεν καταφέρνουν τίποτα. Εάν περιμένετε τώρα από τον Ιερώνυμο που χαρακτήρισε τόν ιερό ναό της Αγίας Σοφίας ως… μνημείο και μάλιστα παγκόσμιας (!) κληρονομιάς, δεν θα υπάρξει αντίδραση. Άλλο άθεος και άλλο αντιορθοδοξος ρατσιστής που διαχέει το μίσος ενάντια στον χριστιανισμό.

    14. Τραπεζι με τσοχα και χαρτια μεσα σε εκκλησια και μπροστα απο το Ιερο;
      Ξεφτιλες…θα δωσετε λογο στο Θεο!

      1. Γιατι έχει πει ο θεός ου χαρτοπαιξεις; Πως την είδατε δηλαδή; Επειδή είστε εσείς ειδωλολάτρες θα αφήσουμε την τέχνη να μαραθει;

        1. Το μονο που εχει μαραθει ειναι το πουλι σου και ο Μπαγκουνιν.

    15. Ο αλβανογενής αρχιεπίσκοπος όχι μόνο θα έδινε άδεια για θεατρική παράσταση, θα έδινε άδεια και για drag queen show καθότι ως κρυπτο-ισλαμιστής και κρυπτο-αλβανός υπερεθνικιστής θέλει να δει μια Ελλάδα ακόμα και πιο κάτω κι από τ’ αυλάκι. Οι αλβανοί μόνο την Κρήτη δεν διεκδικούν, κι αυτό γιατί οι περισσότεροι Κρητικοί είναι ακροαριστεροί και μισούν την Ελλάδα, λες και η Ελλάδα έφταιγε για τους γερμανούς και τις θυριοδίες τους, και θα χαρούν να δουν τους αλβανούς, τους πακιστανούς, τους αφγανούς και άλλους λαθρομετανάστες να καταλαμβάνουν την ηπειρωτική Ελλάδα, οπότε οι αλβανοί τους έχουν ως συμμάχους. Μαντέψτε ποιοι δύο αρχηγοί κόμματος είναι Κρητικοί και ποιος ένας αρχηγός κόμματος κατάγεται από χωριό τουρκαλβανοτσάμηδων και ονειρεύεται μεγάλες αλβανίες ενώ υπέγραψε την προδοσία της Μακεδονίας μας…

    Comments are closed.