ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ! ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: “ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!” Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    Αναστασιάδης

    Σε μια απίστευτη δήλωση που παραπέμπει σε εποχές ναζί όπου φορούσαν το «κίτρινο» αστέρι στους Εβραϊκούς πληθυσμούς αλλά και σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας προχώρησε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

    Αυτό που δήλωσε είναι πραγματικά τρομακτικό, λέγοντας πως η κυβέρνησή του πρόκειται να σκεφτεί το ενδεχόμενο να υποχρεωθούν να φορούν ειδικό «βραχιόλι» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί για να καταστεί πιο εύκολος ο έλεγχος, άρα και ο εντοπισμός τους!

    Μήπως σκέφτεται ο Κύπριος πρόεδρος να πυροβολούνται κιόλας μόλις εντοπίζονται;

    Σε ερώτηση αν υπάρχει η σκέψη να φέρουν ειδικό βραχιολάκι οι μη εμβολιασμένοι, ο Αναστασιάδης είπε «θα το σκεφτούμε».

    Στις δηλώσεις του είπε πως το κράτος δεν θα προχωρήσει σε νέα μέτρα που θα αποστερήσουν την ελευθερία των πολιτών, ωστόσο, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο εμβολιασμός είναι πατριωτικό καθήκον!

    Δηλαδή τι πιο φασιστικό μέτρο από αυτό του διαχωρισμού υπαρχή και μιλά για ελευθερίες των πολιτών ο Κύπριος πρόεδρος;

    Ο Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει το θέμα της αύξησης των κρουσμάτων και ερωτηθείς τι θα αποφασιστεί περαιτέρω, είπε ότι «οι αποφάσεις θα ληφθούν αφού εξετάσει μια διυπουργική επιτροπή τα κίνητρα και τα αντικίνητρα που πρέπει να δοθούν.

    Η διαπίστωση είναι μια. Ότι υπάρχει μια έξαρση και ιδιαίτερα ο κίνδυνος προέρχεται από τη μετάλλαξη Δέλτα του ιού. Αυτό το οποίο απαιτείται, και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι ανεξαίρετα, είναι ο εμβολιασμός. Οι νέοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι άτρωτοι. Μαγκιά δεν είναι να μην εμβολιάζεσαι, μαγκιά είναι να εμβολιάζεσαι και να προστατεύεσαι».

    Όπως είπε, δεν μπορεί το 70% κάτω των 40 χρόνων να είναι ανεμβολίαστοι. Δεν επιτρέπεται να αγνοούν ότι 9 στους 10 που εισάγονται στα νοσηλευτήρια είναι ανεμβολίαστοι. Είναι μια εκ των ων ουκ άνευ πράξη που οφείλουν να λάβουν όλοι υπόψη και απευθύνθηκε κυρίως προς επαγγελματίες είτε της βιομηχανίας σίτισης είτε της ξενοδοχειακής ή της νοσηλευτικής. Γενικότερα, είπε, οφείλει ο καθένας να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες απέναντι στους συμπολίτες του.

    Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι υπάρχει το δικαίωμα για μη εμβολιασμό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε «το δικαίωμα είναι δεδομένο, όμως, πρέπει να καταλάβετε» (σ.σ. ότι θα φοράτε βραχιολάκι για να ξεχωρίζετε).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ο άνθρωπος των τούρκων στην ελεύθερη Κύπρο. Εργάζεται εντατικά για την μείωση του ηθικού των Κυπρίων. ο διχασμός είναι εργαλείο στα χέρια του εχθρού

    2. Ο Ναινικος μασόνος?άντε καλέ όλο βλακείες λέτε.

    3. Μήπως θα μας βάλετε και το άστρο του Δαυίδ στο πέτο, μήπως θα μας στείλετε και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και μήπως θα ακολουθήσουν θάλαμοι αερίων και φούρνοι, ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ

    4. Μπράβορε Κύπριοι με τις επιλογές σας στους αρχοντες σας, εσείς μα ξεπερασατε 😄

    5. Τα κίτρινα βραχιολακια της Κυπριακής κυβέρνησης για ανεμβολιαστους θα είναι μία ευγενική προσφορά των χορηγών Jonny Walker και Cutty Sark !!!!!!😵🤒🍺🍻🥂🍾🍷🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🤡🖕

    6. ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΊΤΛΕΡ !! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΈΝΕ ΑΥΤΗ ! ΑΛΆ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ Η ΕΒΡΑΊΟΙ !!! Η ΑΝΏΜΑΛΗ , Η ΦΟΝΙΆΔΕΣ ΤΟΝ ΛΑΌΝ !! ΘΈΛΟΥΝ ΚΡΕΜΆΛΑ !! ΧΘΕΣ !!!! Η ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΔΌΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΘΕΌ ΏΣ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΒΟΎΛΗΣΗ !! Η ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΊΤΗΣΗ !!! ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ Κ@@@@@!!!! ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ !! ΧΘΕΣ !!!

    7. Καιρός να μαζευόμαστε για κανένα κοτρόνι! Αλλιώς δεν θα σταματήσουν! Και όχι 1-2 μέρες μόνο….να τα λέμε κ αυτά

    8. και, όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο να φορούν κουδούνια από τους όρχεις τους.

    9. Και ποιος θα προστατέψει όποιον δεν έχει κάνει εμβόλιο ρε από το άρρωστο όχλο που καταντήσατε τους ανθρώπους από διάφορες επιθέσεις στο δρόμο αμα φοράει ένα βραχιόλι που φωνάζει ότι είναι ανεμβολιαστος ρε φασίστα?

    10. Προτείνω όλοι οι νεοταξίτες πολιτικοί να φέρουν σχοινί γύρω από το λαιμό τους για να τους ξεχωρίζουμε…

    11. Μήπως να μας πυροβολείτε κιόλας?Μήπως να γίνει νόμος που να σου απαγορεύει να εκλέγεσαι όταν είσαι μπεκροκανάτα?

    12. Καταλάβαμε. Εσύ που μυρίζεις από μακριά δεν το χρειάζεσαι το βραχιολάκι, ενώ οι ανεμβολίαστοι δεν φαίνονται, ε;
      Επίσης καταλάβαμε ότι τον ασυμβίβαστο τον άνθρωπο, τον Τάσσο τον Παπαδόπουλο του κυπριακού ΟΧΙ, τον φάγανε κι αυτόν όπως τον Χριστόδουλο, μέσα σε 6 μήνες… Τι σύμπτωση φοβερή…
      Μόνον οι πουλημένοι έχουνε μείνει να μας κυβερνάνε σε Ελλάδα και Κύπρο… Τι περιμένεις από άνθρωπο που είχε την ίδια άποψη με τον Γιωργάκη, το “παιντί” της Μάργκαρετ με τις ΑΙΓΕΣ.

    13. Με απλά λόγια θα το γράψω όπως το έχω στην γκλάβα μου,οι φάτσα αυτή σας μοιάζει ανθρώπινη?Του Κουλη μπουμπουκου χαρδαλια τσιορδα κ.α?….

    14. ΌΛΗ ΜΈΡΑ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΆΔΥ
      ΔΙΑΒΟΛΕΜΈΝΟΣ. ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ
      Ο ΛΑΌΣ ΤΎΧΗ ΚΑΜΊΑ.

    15. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΦΑΤΣΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ..ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ..ΕΡΠΕΤΟ

    16. Τέτοιες μαλακίες λέγανε πάντα εκεί, γι’αυτό έχουν μισό νησί.

    17. Τοση π@@τσα που τρωωει χρονια απο τους οθωμανους λογικο να εχει κομπλεξ και φασιστικες ιδεες

    18. Μιλησε το dimple….βεβαια οι κυπριοι που εχλυν παραλαβει το βιομετρικο διαβατηριο στην ουσια εχουν ηδη χαρακτει εδω και αρκετα χρονια…Ολα αυτα εχουν συμφωνηθει εδω κ χρονια.Δυστυχως η Κυπρος εχει παραδωθει στον Μπαθομετ καιρο τωρα

    19. Γιατί να μη φοράν βραχιολάκι οι εμβολιασμένοι, ώστε να τους αποφεύγουμε οι υπόλοιποι; Αυτοί δεν είναι οι υπερμεταδοτικοί και οι υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις;

    20. Καλύτερα οι μεθύστακες (σαν κι εσένα) να φορούν ζουρλομανδύα για να μην τους ψηφίζουν λέω εγώ.

    21. Αν το βραχιολάκι είναι από καθαρό χρυσάφι 24 καρατίων, με 96 διαμάντια και μπρελόκ τη μούρη του Κούλη και αυτού του πηθικοανδροειδούς το δέχομαι, για να το δείχνω στα παιδιά μου να τρων το φαί τους Βρε άντε στο διάολο!!!!!

    22. Γιατί να μη φοράνε οι εμβολιασμένοι βραχιολάκι για τους ξεχωρίζουμε????

    23. αυτός και η παγώνη με τις σκ@τοφατσες τους κάνουν το τέλειο θριλερ!οι κούκλες του σ@τανα ξαναχτυπούν..ο ένας θα κάνει την μεθυσμένη κούκλα του σ@τανα και η άλλξ θα είναι η αγ@μητη κούκλα

    24. Εγώ λέω οι σουρωμένοι να φορούν ειδικό βραχιολάκι για να τους ξεχωρίζουμε…. xik ….xik

    25. Κοίτα να σώσεις το τομάρι σου διότι η ιστορία θα σε έχει σαν τον χειρότερο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας επειδή θα έχεις πουλήσει την χώρα σου , τον Τάσο Παπαδόπουλο δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε σε μια τρίχα από τα ……….. του .

    26. Και η Κύπρος καλωσορίζει τους Φινλανδούς χωρίς εμβόλιο η τεστ γιατί είναι Στην πράσινη κατηγορία

    27. Αυτό απλά δείχνει το μίσος που διαθέτει γι’αυτούς που δεν προσκυνούν τη νεοταξική ανωμαλία.

    28. Όταν είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ δεν χρειάζεται να μιλάς για να το δείχνεις, φαίνεται!!!

    29. Ας υποθέσουμε ότι επειδή οι μη εμβολιασμένοι δεν έχουν ελευθερίες, δεν χρειάζεται να πληρώνουν φόρους για οτιδήποτε στην πολιτεία καθώς αυτό πηγαίνει στους εμβολιασμένους. Να και κατι καλο !!!

    30. Ένας όμορφος άνθρωπος υπάρχει ανάμεσα τους; Όλοι σαν ερπετά είναι.

    31. Κανένας Ευρωπαίος αρχηγός κράτους δεν θα τολμούσε να ξεστομίσει τέτοιες απάνθρωπες πρακτικές. Ο ένας έδωσε αγώνα για να επιβάλει το “πιστοποιητικό”, ο άλλος θα προτείνει βραχιολάκι όπως φορούν οι εγκληματίες που εκτίουν ποινή κατ’ οίκον. Δυστυχώς για εμάς οι δύο Έλληνες αποδείχτηκαν οι χειρότεροι.

    32. Να μας απαντήσει κάποιος πως μπορεί ένας εμβολιασμενος να κινδυνεύει από κάποιο ανεμβολίαστο?
      Μήπως είναι άκυρο το εμβόλιο?

    33. ψηλα στην ιεραρχια της ΝΤΠ αυτή η μουμια
      συντομα όμως “θα χαιρετήσει”

    34. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ.

    35. Ποιος είναι ο Αναστασιάδης; Ακόμα και ο Π.Ο.Υ που είναι με τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών δήλωσε ότι η μετάλλαξη Δέλτα δεν καλύπτεται από κανένα εμβόλιο…

    36. Καί για ποιο λόγο ΝΑ ΜΉΝ το φορέσουν αποκλειστικά οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, να τους το τοποθετήσουν μαζί με το μπολι. Μα ξεχωρίζουν τα πρόβατα από τους ελεύθερους

    37. Οι τελευταιοι οι χρεωμενοι της ΕΕ προτεινουμε βραχιολακια και πιστοποιητικα (μιζοτακης)αντι να κοιταξουν το συμφερον της πατριδας ασχολουνται με αηδιες.γιαυτο ουτε η ελλαδα ουτε η κυπρος παει μπροστα.αυτοι μας αξιζουν

    38. ΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ?
      ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΙΟΝΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣΟΝΑΡΑ

    Comments are closed.