ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ CDC: “ΜΟΝΟ ΤΟ 6% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΑΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ COVID19 ΤΟ 94% ΤΩΝ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΟΧΙ!” ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

    Κοινοποίηση:
    CDC

    Τα συμπεράσματα του CDC για τους θανάτους covid19 αποκαλύπτουν ένα άνευ προηγουμένου σκάνδαλο που θα μείνει στην Ιστορία ως Covidgate.

    ”Mια έκθεση αρκετά αποκαλυπτική βγήκε αυτή την εβδομάδα. Και για πρώτη φορά ακούσαμε τη αλήθεια.Το CDC το κέντρο Ελέγχου των Φαρμάκων που είναι ο Εθνικός Οργανισμός , Κυβερνητικός Οργανισμός που οφείλει να μας μεταφέρει όλη την αλήθεια επί των ασθενειών είπε ότι στ΄αλήθεια το 6% των θανάτων που επήλθαν μπορούν ν’΄αποδοθούν άμεσα στο Covid19, τo 94% των θανάτων δεν είναι.Επί 160.000 ατόμων που πέθαναν μόλις οι 9.210 πέθαναν πραγματικά από covid19.Δεν υπάρχει πανδημία.”

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Πολιτικάντηδες; Δε θα αποφεύγετε το Γουδί για πολύ ακόμα.

    2. Παθολόγος από τό πανεπιστήμιο τής Χαιδελβέργης επιθυμεί πιό πολλές νεκροψίες καί νεκροτομές σέ νεκρούς από κορωνοιό.Ο αριθμός τών νεκρών από κορωνοιό είνει τελείως άγνωστος.
      Ελλάδα:Ο πρόεδρος τής Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων:
      “Γιατί δέν συνιστάται ή νεκροψία-νεκροτομή στά θύματα τού κορωνοιού.”Τό μικροβιακό φορτίο πολλαπλασιάζεται μετά τόν θάνατο” εξηγεί ό κύριος Λέων.
      Γερμανία: Κλάους Πίσελ διευθυντής τού ινστιτούτου Ιατροδικαστικής τού πανεπιστημίου τού Αμβούργου: Από τίς 22 Μαρτίου έως τίς 11 Απριλίου μελέτησα 65 νεκρούς από κορωνοιό.46 από αυτούς είχαν πνευμονικές παθήσεις,28 είχαν ασθένειες άλλων οργάνων,ή ειχαν υποστεί μεταμόσχευση.10 ήταν διαβητικοί καί παχύσαρκοι,δέκα είχαν καρκίνο 16 υπέφεραν από άνοια.
      Ο καθηγητής Πίσελ έκανε πάνω από 100 νεκροτομίες καί όλες επιβεβαιώνουν: κανένας από τούς νεκρούς δέν επηρεάστικε αποκλειστικά από τόν κορωνοιό αλλά ΄είχε ήδη καρδιαγγειακά προβλήματα,υψηλή αρτηριακή πίεση,αρτηριοσκλήρωση,διαβήτη καρκίνο,πνευμονική ή νεφρική ανεπάρκεια,ή κίρρωση ύπαρος.Ο κύριος Πίσελ θεωρεί αβάσιμους ορισμένους περιορισμούς όπως αυτούς πού ισχύουν στίς κηδείες τών αποθανόντων.Η επαφή μέ τόν αποθανόντα δέν είναι επικίνδυνη.Αρκεί μετά νά πλύνουμε τά χέρια μας.
      Η ανατομία είναι ό βασικός πυλώνας τής ιατρικής.
      Mortui vivos docent.
      Οί νεκροί διδάσκουν τούς ζωντανούς.
      Γιάννης Λάκων

    3. Λόγο των επερχόμενων δικαστικών προσφύγων (στα δικαστήρια του εξωτερικού) που έχουν κατατεθεί κ θα αρχίσουν να εκδικάζονται τούς επόμενους μήνες, εκτελούν μια πράξη αναδίπλωσης.. (PCR, θάνατοι) για να μπορέσουν σε περίπτωση καταδίκης να αποφύγουν ποινές αντίστοιχες Νυρεμβέργης.
      Δεν είναι χαζοί!!!
      Ήδη επεξεργάζονται την διαχείριση των οποίων αποκαλύψεων προς όφελος τους.
      Όσο για τις εταιρίες το κόλπο είναι γνωστό, στην χειρότερη θα κάνουν μια διάσπαση, όπως έγινε κ μετά τον Β’ΠΠ.

      Προσωπικά αναμένω κ αλλά πράγματα να ακουστούν, τα οποία αφενός θα αποδομήσουν “αυτά πού ξέρουμε” κ αφετέρου θα λειτουργήσουν ως κέρδος προς τους ίδιους!!!

    4. Γιατι προφανως “πολλα τα λεφτα άρη”…

    5. Η λογική του παραλόγου ένας επίσημος φορέας αποκαλύπτει το ένα μετά το άλλο στοιχεία που δείχνουν ότι ζήσαμε και ζούμε μέσα στο ψέμα και αντί να σταματήσουν όλα έφτασαν στο σημείο στην Αυστραλία να βγάλουν τον στρατό στο δρομο για το lockdown. Όσοι δεν αντιδρούν πια είναι άξιοι της μοίρας τους κι όσοι εξαπατηθηκαν και εμβολιαστηκαν κιόλας ας βγουν να βρουν το δίκιο τους. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια!!!!!

      1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ…”ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ” ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ “ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΕΣΑΣ” ΑΛΛΟΣ “ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ”!!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ??

    6. Ωραίο νέο… Αυτους περιμέναμε να μας επιβαιβεωσουν…!!!

    7. πόσο βλάκας πρέπει να είσαι για να πιστεύεις ότι υπάρχει ιός και πανδημία;;;;; χαχαχαχαχα

    8. Αν θυμάμαι καλά εσύ πέρσι είχες πει για έναν με εγκεφαλικό που τον βάλατε ότι πέθανε από κορονοιό! Επειδή έτυχε και είχε κορονοιό. Εγώ άλλο θέλω να σε ρωτήσω σωτήρη. Στη Μύκονο γίνεται χαμός. Γιατί δεν βγαίνετε να πείτε ότι πρέπει να κλείσει. Ή όταν το αποφασίσει η κυβέρνηση, θα βγείτε να το δικαιολογήσετε! Και θα πείτε ότι έπραξε σοφά η κυβέρνηση! Απλή λογική σωτήρη. Εσύ που έκλεισες μέσα ένα λαό και έστελνε μήνυμα για το μπακάλικο, πώς δεν λες να κλείσει η μύκονος με τα εκατοντάδες…κορονοπάρτι, τους …συνωστισμούς κσι την …υπερμετάδοση του κοροδοιού; Είδες σωτήρη, τα λέω όπως η παγώνη και ο βασιλακόπουλος! Τώρα που δεν κάνουν το μπόλι ούτε οι γιατροί, τώρα να σας δω ακαταδίωκτοι.

    9. Αυτα να τα διαβαζουνε οι ΨΕΚΕΣ εμβολιασμενοι που εγιναν θυματα συντονισμενης απο τα κ@λ@καναλα πλυσης εγκεφαλου και πηγαν χωρις να υπαρχει καμια εγγυηση και εβαλαν στον οργανισμο τους τα πειραματικα εμβολια με χωρις καν εγγυηση απο τις φαρμακευτικες εταιρειες που τα παρηγαγαν σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα εχοντας τα πιο ουμανιστικα για την υγεια της ανθρωποτητας αισθηματα και το αισθημα της ευθυνης εναντι της κοινωνιας .

    10. ..και γιατί δε σταματάνε τα δηλητήρια κ εξακολουθούν να εκβιάζουν τους ανθρώπους αφού σιγά σιγά έχει λάμψη η αλήθεια? Οι ”ειδικοί ” επιστήμονες κ οι πολιτικοί που πήραν τις ζωές μας στα χέρια τους χωρίς να ζητήσουν την άδεια μας,δεν νοιώθουν ότι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τους ανθρώπους για όλη την ταλαιπωρία της ψυχικής υγείας κ οικονομικής?Γιατί δεν τους σταματά κανείς???

      1. Γιατι προφανως “πολλα τα λεφτα άρη”…

      2. “Γιατί δεν τους σταματά κανείς???”
        Γιατί είναι παντοδύναμοι. Γιατί εμείς/εσείς τους δώσαμε/δώσατε εξουσία.
        Όλα τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” χρηματίζονται από αυτούς και επιζητάνε την παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη.
        Από ότι φαίνεται μόνο τα πατριωτικά και τα ακροδεξιά κόμματα είναι εναντίον, παράξενο, που είναι οι αριστεροί φωνακλάδες επαναστάτες; Μαζί με τη νέα τάξη που έλεγε και ο Χίτλερ;
        Χμμμμ., λίγο παράξενο ή μου φαίνεται;…….

      3. Πολύ καλά τα λες, αλλά οι βασανιστές δεν σταματάνε από μόνοι τους, οι βασσανιζόμενοι πρέπει να ξεσηκωθούν. Όμως οι άνθρωποι δεν αντιδρούν γιατί δεν έχουν αντοχές ή γιατί περιμένουν μια ευκαιρία να τους τιμωρήσουν μια και καλή με συνοπτικές συνταγματικές διαδικασίες.

    Comments are closed.