ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ» – ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    20210805_234352_1

    Βαρύ είναι πλέον το κλίμα για την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη, καθώς την αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας που την έκρυβαν επιμελώς ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες με μαζική προπαγάνδα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τώρα δεν μπορούν να την κρύψουν: Η χώρα αφέθηκε να καεί, χωρίς καμία προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο, με μοναδική εξαίρεση την αποστολή… SMS εκκένωσης.

    Αυτή τη στιγμή σε όλα τα social media το νούμερο ένα hashtag είναι το #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, το οποίο έχει γίνει σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων που βλέπουν τη χώρα τους να καίγεται από άκρη σε άκρη, λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης.

    Δυστυχώς οι περισσότερες δημοσιεύσεις περιέχουν τέτοιες ύβρεις και κατάρες προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, που θεωρούμε αντιδεοντολογικό ακόμα και να τις επισυνάψουμε στο άρθρο.

     

    Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία, είναι ότι πριν από αυτό το νούμερο ένα hashtag στα social media εδώ και μέρες ήταν το #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑ@@@ΣΑΙ, χωρίς φυσικά τα @ και ότι εξοργισμένοι πολίτες βγαίνουν στα κανάλια και εκτοξεύουν βαριές ύβρεις και κατάρες εναντίον του πρωθυπουργού, ενώ χθες ανέβαζαν φωτογραφίες που μούντζωναν τις τηλεοράσεις τους!

    Οι πολίτες είναι εξοργισμένοι και πως να μην είναι όταν την ώρα που καίγονταν τα σπίτια τους και οι περιουσίες τους η κυβέρνηση τους έστελνε… SMS και η πυροσβεστική, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, δεν φαινόταν πουθενά.

    Όσο για την προετοιμασία που είχε προηγηθεί, τι να πρωτοπούμε:

    Ότι η κυβέρνηση άφησε τη χώρα χωρίς πυροσβεστικά;

    Ότι πέρυσι έδιωξε 5.000 δασοπυροσβέστες;

    Ότι έβαλε στο κρίσιμο πόστο του υφυπουργού πολιτικής προστασίας, τον… πρώην δήμαρχο Βύρωνα κ.Νίκο Χαρδαλιά και αρχηγό πυροσβεστικής τον υπόδικο για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κ.Στέφανο Κολοκούρη;

    Οι πυρκαγιές είναι όμως μόνο η κορυφή του παγόβουνου και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, τα lockdown και η οικονομική καταστροφή που έφεραν ήταν αυτά που το γέμισαν, σε συνδυασμό με τον αυταρχισμό του πρωθυπουργού, που δεν έχανε ευκαιρία να κουνήσει το δάχτυλο τους πολίτες, ενώ σε κανένα του λάθος δεν είχε το θάρρος να ψελλίσει ούτε μία συγγνώμη.

    Παράλληλα δίχασε και τον λαό με τα εμβόλια, καθώς ήταν ίσως ο μοναδικός πρωθυπουργός σε όλη την Ευρώπη που ασχολούνταν όλη μέρα με τα εμβόλια και έκανε επιθέσεις στους ανεμβολίαστους.

    Τώρα όμως η λαϊκή οργή έχει ξεφύγει, πραγματικά δεν θυμόμαστε τόσο συγκεντρωμένο μίσος προς το πρόσωπο ενός πρωθυπουργού σε τόσο λίγο διάστημα, από την εποχή του Γιώργου Παπανδρέου.

    Είναι φανερό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέον έχει χάσει τη λαϊκή νομιμοποίηση και για το καλό της χώρας αλλά και του εαυτού του θα πρέπει να κηρύξει άμεσα εκλογές, διότι βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ξεκουμπιστείτε. Και εσείς και η προδοτική αντιπολίτευση που περνάει στα ψιλά ότι την φωτιά στο πεδίο του άρεως την έβαλε πακιστανή. Με τέτοιο κλίμα να δω πως θα φέρετε για ψήφιση τα μνημόνια των πρεσπών που ο γεωργιάδης δήλωσε προκαταβολικά ότι θα τα ψηφίσει! Λίγο φιλότιμο να είχατε να βάζατε τα βίντεο τι λέγατε προεκλογικά. Διατηρήσατε αρχηγό πυροσβεστικής αυτόν που κοίταγε τον κώλο της γιούσεφ σε πάρτι στην πυροσβεστική όταν οι τσιοδροχαρδαλιάδες απαγόρευαν τις βαφτίσεις και τους γάμους, για συνωστισμό λέγανε οι πλασιέ των εμβολίων. Παραιτηθείτε ανθέλληνες, εμβολιολάγνοι. Το λέω κομψά γιατί σέβομαι και τις γυναίκες που μπαίνουν στο σάιτ.

    2. ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ OPENTV ΜΟΥΝΟΠΑΝ* ΚΟΥΛΗ Ε ??? ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Ε ???

      ΑΜ ΔΕ ΘΑ ΡΤΕΙ Ο ΩΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝ* ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    3. Απλά σκέπτομαι, ποιός καλύτερος μέσα στους 300 θα μας καθίσει στο σβέρκο ; Την “φάρμα των ζώων” του Όργουελ την βιώνουμε στο πετσί μας, δυστυχώς. Ο ένας χειρότερος του άλλου, ο ένας προδοτικότερος του άλλου, ο ένας εγκληματικότερος του άλλου, με μεγαλύτερες τσέπες και πιο άπλειστος του άλλου. Και τα τρακόσια γομάρια να μας αδειάζουν την γωνιά. Υπάρχει ειδικό κτίριο γι αυτούς στον Κορυδαλλό. Μπας και δούμε Θεού πρόσωπο.

    4. Μητσοτάκη όταν πεθάνεις δεν θα λυωνεις θα ματώνεις πυγμενο αίμα και εάν περάσεις από λαϊκά δικαστήρια το τέλος σας και των 300 θα είναι πολύ άσχημο….πάρα πολύ άσχημο…στο εγγυωμαι….

    5. Κι όμως παρόλα αυτά θα βγει με διαφορά..Θα παραμείνει στην εξουσία είτε με αποτέλεσμα χαμηλό είτε με συγκυβέρνηση… Δυστυχώς… Χρειάζεται επανάσταση…. Καλά τα λέμε και εγώ πρώτος από τον καναπέ όμως δεν πάει άλλο..Ο πρωθυπουργός της π@@ταας πρέπει να τιμωρηθεί.

    6. Αν δεν πέσει τώρα το γαμιδι και ξεκουμπιστεί τότε την κάτσαμε για αλλά 100 χρόνια… κανένας sniper εδω μέσα;

    7. Αυτοι μαζι σε κρεμαλα και σε φορτηγα οσους μαζεψαν εδω

    8. Οι ανεμβολιαστοι κινδυνεύουν 1,2 φορές πιο πολύ να καεί το σπίτι τους.
      Μητσοτάκη γαμ##@

    9. Να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα υπάρχουν και χαρισματικές ενέργειες όπως να ιδρύσουμε μκο στο τσακ-μπαμ και να χτίσουμε κανένα τζαμί.

    10. Αν παει το υπολοιπο 50% που δεν ψηφισε, να ψηφισει (οτιδηποτε εκτος απο τα συνηθη ρεμαλια που μας ληστευουν εδω και δεκαετιες) ολοι αυτοι οι επαγγελματιες ψευτες θα παρουν τον πουλο.
      Γιατι μεχρι στιγμης βγαινουν απο το υπολοιπο 50% που στην πλειοψηφια ειναι δικοι τους και βολεμενοι με Χ τροπο ωστε να τους εχουν στο χερι

    11. πιαστηκαν στην μαλεσινα…(ειμαι απο κοντα)…2 πακιστανοι κ ενας αλβανος οι δραστες…..ξεσηκωθητε,δεν παει αλλο!!!παλι στα τηλεπαραθυρα βγηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    12. Εκ του κειμενου: “Ανικανότητα της κυβέρνησης”! Ανικανοτητα λεμε τωρα, την Προδοσια και τις εσκεμμενες ενεργειες του Μωυσεως???

    13. Εσύ που μουτζώνεις, κάθησε αναπαυτικά στην καρέκλα σου, απόλαυσε τα σηριαλ που σου προσφέρουν τα βοθροκαναλα, πόσταρε στο fb φωτογραφίες αλληλεγγυης. Την στιγμη που οι λαθρο καίνε την χώρα καποιοι κανουν πως δεν καταλαβαινουν

    14. ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!
      ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ, ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!
      ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!

    15. Άφησαν την Ελλάδα να καεί, αυτοί το οργάνωσαν. Το μόνο που έκαναν ήταν να βγάζουν ανακοινώσεις να εγκαταλείπει ο κόσμος τα σπίτια του για να καούν σίγουρα.

    16. Η τραγικη αυτη κυβερνηση, καθως και συσωμη η αντιπολιτευση, μαζι με τους 300 βουλευτες ολων των κοματων, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να παραδωσουν την εξουσια και να αποποιηθουν των βουλευτικων ιδιοτητων τους, στη Προεδρο της Δημοκρατιας. Ακολουθως η ΠτΔ πρεπει να ορκισει προσωρινη κυβερνηση εκτακτης αναγκης απο τελουμενη απο ΜΗ πολιτικους η πρωην πολιτικους, που θα αναλαβει τη πολιτικη καθαρση της χωρας για ενα διαστημα τουλαχιστον 2 ετων.
      Οι υπαρχοντες και υπαρξαντες πολιτικοι ολων των κοματων πρεπει να τους απαγορευθει δια παντος η ενασχοληση τους με την πολιτικη καθ οιονδηποτε τροπο.
      Ακολουθως και αφου καθαριστει το υπαρχον αποτυχημενο πολιτικο συστημα, να ξεκινησει η επανιδρυςη του κρατους και νεων πολιτικων σχηματων στα οποια οπως προαναφερθη ΔΕΝ θα περιλαμβανουν κανενα υπαρξαντα πολιτικο.
      Αν δεν γινουν ΤΩΡΑ βαθειες τομες στη διακυβερνηση της Ελλαδας, ουδεμια ελπιδα υπαρχει να διασωθει απο την πληρη καταστροφη και απαξιωση της. Χρειαζεται μεγαλη τολμη να γινουν βασικες, αναγκαιες
      και συνθεμελες αλλαγες στο σημερινο σαπιο πολιτικο συστημα.
      Χρειαζονται κοτσια, τιμιοτητα και καθαροτητα.

    17. Εγκληματίας του κοινού Ποινικού Δικαίου. μΜε Γραβάτα Η’ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ;

    18. εγκληματίας του κοινού Ποινικού Δικαίου. μΜε Γραβάτα

    19. Ποια κοινωνική έκρηξη, για εμφύλιο πηγαίνουμε καρφί.

    20. Δέσμευση περιουσιών όλων των βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ έως 10 βαθμό συγγένειας ! Και δεντροφύτευση άμεσα με κατάλληλα φυτά που θα μας επιδείξουν γεωπόνοι τι πρέπει να φυτέψουμε και που μετά από μελέτη ! Όχι πεύκο !

    21. Έκανε και ένα καλό ο Μητσοτάκης έδωσε αύξηση 10ευρω.Χαχαχαχαχα.Μητσοτακη γ@#!3€@1

    Comments are closed.