ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ – ΜΟΛΟΤΟΦ, ΞΥΛΟ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – “ΘΥΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    epeisodia2-1

    ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ Επεισοδια αυτη την ωρα
     TEΛEIΩΣE EIPHNIKA H ΠOPEIA ME NEOΛAIA OIKOΓENEIAPXEΣ KAI HΛIKIΩMENOYΣ KAI ΣTO TEΛOΣ ΞEKINHΣAN ΣΦOΔPA EΠEIΣOΔIA MEΓAΛH PIΨH XHMIKΩN MEΣA ΣTOYΣ OIKIΣMOYΣ OΠΩΣ AKOYΓETAI KAI ΣTO ΒΙΝΤΕΟ OI KATOIKOI EΞAΓPIΩMENOI AΠO TAPATΣEΣ KAI MΠAΛKONIA ZHTANE AΠO TA MAT NA ΣTAMATHΣOYN THN EΠIΘEΣH ΓIATI EXOYN ΓEPONTOYΣ APPΩΣTOYΣ KAI MIKPA ΠAIΔIA MEΣA ΣTA ΔIAMEPIΣMATA


    Νεότερες πληροφορίες

    40 προσαγωγες λενε οι κατοικοι μέχρι τωρα και πολλοι τραυματιες
    Επιχειρηματιας Ασπροπύργου καταγγέλλει το ξυλοδαρμό του γιου του πού δούλευε την ωρα των επεισοδίων, την ωρα που προσπαθουσαν να διαφύγουν λογω της ριψης δακρυγονων. Νοσηλεύεται στο νοσκοκομείο “Γεννηματάς”.

    Βίντεο ΣΟΚ! ΜΑΤ δέρνουν κόσμο στον Ασπρόπυργο

    Βίντεο ΣΟΚ! ΜΑΤ δέρνουν κόσμο στον Ασπρόπυργο

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι στον δρόμο. Ευκαιρία είναι όλοι εξω για την Ελευθερία μας, και όχι την Μητσοτακική χουντοτρομοκρατία

    2. Το να μην πιστευει καποιος στον κωρονοιο η να μην θελει να κανει το εμβολιο ειναι δικαιωμα του, ομως να μην λαμβανει προφυλαξεις για να μην μεταδωσει τον ιο σε αλλους, αυτο δεν ειναι δικαιωμα του!!!!!! Αντε και οι γυφτοι το εχουν παρακανει απο το πολυ χαιδευμα των Συριζαιων και της ΝΔ!!!!!!! Οπου δεν πιπτει λογος, πιπτει ραβδος!!!!!!!

    3. Με τον Τσίπρα όλοι είχαν ξεσηκωθεί να τον φάνε. Θυμάμαι μέσ’ τα λεωφορεία της γραμμής όλοι τον βρίζανε πατόκορφα. Αλήτη τον ανεβάζανε, λαμόγιο τον κατεβάζανε. Και στο τέλος που πούλησε και τη Μακεδονία τον φτύνανε κατάμουτρα και καλά κάνανε. Αυτόν εδώ το μαλάκα τον ψηφίσανε για εκδίκηση και για να δουν κάτι καλλίτερο από τους «δεξιούς» υποτίθεται. Τα ρεπορτάζ από τον Ασπρόπυργο της κ.Μπιτάκου δείχνουν ακριβώς ποιά είναι η πληρωμή του κόσμου γι αυτή την επιλογή του, που δε δείχνει κανένα βοθροκάναλο. Το εξπρές του Μεσονυκτίου εκτυλίσσεται εδώ και όχι στις Τουρκικές φυλακές. Φυλακές είναι τα σπίτια μας και οι γειτονιές μας πιά. Και οι δημοσκοπήσεις του δίνουν ακόμα 40%. Γιατί;;;; Μάλλον πρέπει να καταλάβουμε ότι το πολίτευμα που ονομάζεται κοινοβουλευτική δημοκρατία έχει καταλυθεί στη πράξη. Ζούμε καταστάσεις Άγριας Χούντας και όλοι αυτοί που έσπευσαν στο πρωτοδικείο να γιορτάσουν την «Νίκη της Δημοκρατίας» κρύφτηκαν μέσ’ τα κλουβιά τους. Το Ναζιστικό μόρφωμα της πολιτικής μαφίας με πρωταγωνιστή τον Αρχινονό Κούλη και τους υπηκόους του, σαπίζουν στο ξύλο κάθε άνθρωπο που διαδηλώνει ειρηνικά ή βγαίνει απ’ το μαγαζί του για να πάει σπίτι του, γιατί δε μπορεί ν’ αναπνεύσει απ’ τα χημικά που ρίχνουν κατ’ εντολή του Αρχινονού τα ΜΑΤ, τα οποία υποκλίθηκαν μπροστά στο ΚΚΕ στην πορεία για το Πολυτεχνείο. Μήπως οι κάτοικοι στον Ασπρόπυργο έφαγαν περισσότερο ξύλο απ’ ότι οι φοιτητές στο Πολυτεχνείο στις 17 Νοέμβρη του ’73;;;;;;
      Πόσα λεφτά θα τσεπώσει ο Αρχιμαφιόζος κρυφός ναρκέμπορος του Μαξίμου από το Hot
      Spot που θα φτιάξει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της περιοχής;;;

    4. ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΉΣΕΙ ΆΤΟΜΑ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΎΣ ΜΕ ΑΛΆ …. ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΆ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΆΝΕ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΑΛΟΝ ΠΕΡΙΟΧΏΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΈΔΙΟ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΊΧΝΟΥΝ !!? ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΤΕ ?! Η ΚΥΡΊΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΎΣΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΈΛΑ “ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑΤΊ ΔΙΏΧΝΕΙ ΤΩΝ ΚΌΣΜΟ ? ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ? ΨΆΞΤΕ !!

    5. Αν πιστέψουμε στις προφητείες και στην αποκάλυψη του Ιωάννου, αυτά που μας περιμένουν σαν πλανήτη πλέον και όχι μόνο ως Έθνος, είναι καρμικά μη αναστρέψιμα και ανατρέψιμα. Όπως μη αναστρέψιμος είναι και ο προδιαγεγραμμένος θάνατος του ανθρώπου. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η στάση που θα κρατήσει ο καθένας μας απέναντι σ’ αυτήν την άγρια επίθεση. Αν θα δεχτούμε τα εμβόλια και αργότερα το πραγματικό χάραγμα, για ν’ αποφύγουμε τον γρήγορο θάνατο ή υποστούμε τον κοινωνικό και οικονομικό,αποκλεισμό αντιδράσουμε ,υποφέρουμε, πεθάνουμε αλλά δε χάσουμε τελικά την ψυχή μας και παραμείνουμε άνθρωποι.
      Ολ’ αυτά ξέφυγαν δυστυχώς από τα όρια της συνωμοσιολογίας και έφτασε πλέον η ώρα της επιλογής.
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

    6. Δε βαριέσαι ρε γλύκα εμείς γελάμε και οι άνθρωποι υποφέρουν. Δε παίζει ρόλο αν είναι γύφτοι αν είναι Ρωσοπόντιοι αν είναι Ρομά.
      Είναι άνθρωποι που δουλεύουν για να ζήσουν και θέλουν την Ελευθερία τους
      Κατάφεραν να διχάσουν τον κόσμο.
      Άνθρωποι εναντίον ανθρώπων.
      Ενώ θα έπρεπε να είναι άνθρωποι εναντίον ερπετών η Ελίτ όπως το λέτε εσείς, γιατί το άλλο σας φαίνεται συνωμοσιολογικό.
      Δεν μπορούν να μας σκοτώσουν ακόμα μαζικά γιατί μας χρειαζονται . Μας χρησιμοποιούν ως
      μπαταρίες ενέργειας(βλ.MATRIX). Με την βιομηχανική επανάσταση θα μας μειώνουν σταδιακά αυξάνοντας την παραγωγή ενέργειας απ’ αυτούς που θα μένουν και θα τους τηλεκατευθυνουν.
      ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.
      Όλοι αυτοί που έχουν κολλήσει στα παλιά παραμύθια περί αριστερών και δεξιών πλανώνται οικτρά. Κι εσείς πρέπει να πηγαίνετε με τα νερά τους γιατί είναι το κοινό σας ανεξάρτητα τι πιστεύετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχετε αντιληφθεί.

      1. Είσαι πολύ καλός.Ειναι δύσκολο να δουλεύεις τέτοιες ώρες.Ειστε πολύ καλή παρέα.

    7. Η αστυνομικοί δεν ντρέπονται να αποκαλούν τους εαυτούς τους Έλληνες;

    8. Ρωσοπόντιοι και Γύφτοι έχουν αυτόνομο κράτος στον Ασπρόπυργο.

    9. Έχω σταματήσει χρόνια να πηγαίνω σε τέτοιες ψευτοπορείες καθώς δε δέχομαι να με τρέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι μου.Τελευταία φορά πήγα για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα και ρουφήξαμε όλο το χημικό από τους υπαλλήλους μας.Αν δε βγουν καραμπίνες τουλάχιστον δεν εμφανίζομαι πουθενά και μην περιμένει κανείς να γίνει κάτι σοβαρό.

    10. Χιο σκουριασες μου φαινεται!! Σηκω τωρα παρε τη καμερα και κατεβα Ασπροπυργο γιατι τρωει πολυ ξυλο και δακρυγονο ο κοσμος στα στενα του Ασπροπυργου, μεσα στις γειτονιες. Αυτη τη στιγμη πρεπει να εχει 1000 αστυνομικους η πολη που γυρνανε σε καθε δρομο και σαπιζουν στο ξυλο οποιον συναντησουν. Σηκω Στεφανε κατεβα προς εδω!! Η δυτικη αττικη ειναι σε στρατιωτικου τυπου κλοιο. Πεφτει απιστευτο ξυλο στις γειτονιες και δεν το λενε τα καναλια, δεν ξερει η Ελλαδα τι γινεται εδω τωρα!!! Παρε μαζι δημοσιογραφους δικους σου και ελα τωρα Στεφανε.

    11. Στο κέντρο του Ασπροπύργου να πάτε για διαμαρτυρία αν είστε μάγκες..αυτα είναι σόου που δεν βγάζουν πουθενά….νουδου ψηφίσατε..τωρα απολαύστε ότι διαλέξατε.

    12. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ……. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ…. Κ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ…………
      ΠΡΟΒΑΤΑ.
      ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ…………..

    Comments are closed.