ΌΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΑΖΟΦ – ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Untitled-4

    Ουκρανοί στρατιώτες σε νηπιαγωγείο:

     

    Ένα τατουάζ με το σύνθημα «Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει», που ανήκει στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Buchenwald (Μπούχενβαλντ), όπου σκοτώθηκαν 56 χιλιάδες άνθρωποι, βρέθηκε στην πλάτη ενός Ουκρανού στρατιώτη του τάγματος Azov…

    Βίντεο που τραβήχτηκε στη Μαριούπολη. Οι μαχητές του τάγματος Azov έστησαν θέσεις ATGM στις στέγες πολυώροφων κτιρίων κατοικιών και τεθωρακισμένα οχήματα οδηγήθηκαν σε κατοικημένες περιοχές.

    Ένας κάτοικος της Μαριούπολης, που δραπέτευσε, λέει ξεκάθαρα ότι οι νεοναζί από το Αζόφ πυροβολούν αμάχους που προσπαθούν να εκκενώσουν και δεν τους αφήνουν να φύγουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ραδικια αναποδα σε ολους τους πολιτικους που μπηκαν στην Βουλη απο το 74 μεχρι σημερα. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ

    2. Ποσο παει το ρουβλι σημερα??? Καλοπληρωμενο η οχι??

    3. Μητσοτακαρε συγχαρητηρια ρε μεγαλε εστειλες καλασνικοφ στους ναζι! Ιστορια στο κολλεγιο η στο χαρβαρντ δεν σε μαθανε? Οταν γαμαει ο Ρωσος ποναει! Βλεπε β παγκοσμιο πολεμο ασχετε και αναλφαβητε!
      Ο ελληνικος λαος θα την πληρωσει τη νυφη στο φιναλε! Εσυ και τα λαμογια σου τσεπαδουρα και εξαφανιζολ@

    4. Δηλαδή αν επιτεθει η Τουρκία εμεις που θα αντιστεκομαστε και θα πολεμήσουμε για την πατρίδα τα σπίτια και της οικογενειες μας θα είμαστε ΝΑΖΙ;;;;; Οι Ουκρανοί που κάνουν το ίδιο είναι όλοι Ναζι; οι εθνικιστές Ουκρανοί είναι όλοι ναζι;;;;

      1. Ήρεμα σ απαντάω.
        Από το 2014 οι ναζί Ουκρανοί σκοτώνουν βομβαρδίζουν συνεχώς το Ντονμπας και Λουγκανσκ και άλλες πόλεις που ζουν ΈΛΛΗΝΕΣ και Ρωσοφωνοι Ουκρανοί.
        Όσον αφορά τις εικόνες πατριωτών ουκρανών που θέλουν να πολεμήσουν πίστεψέ με είναι μία ψεύτικη εικόνα.
        Τα λαμόγια της δημοσιογραφίας βρίσκουν κάποιον που να είναι με το μέρος του ζελένσκι και της παρέας του και τον προβάλουν.
        Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Ουκρανίας θέλει να φύγει και να αφήσει τον ομοφυλόφιλο Εβραίο Ζελενσκι και τους ναζί που πήραν την εξουσία με πραξικόπημα αιματηρό, να τα βγάλουν πέρα με τους Ρώσους.
        Για αυτό και έχουνε κλείσει τις ανθρωπιστικές διόδους και σκοτώνουν όποιον πάει να φύγει.

        Τι δεν καταλαβαίνεις?

        1. o τρελοδικατορας πουστιν εχει βαλει στοχο τους ελληνες εκει, τι δε καταλαβαινεις? ελα με την Ελλαδα φιλε φασιστα, ασε τα παραμυθια

    5. Οί φονιάδες τού τάγματος Ασόφ πού εδρεύουν στήν Μαριούπολη έχουν αναλάβει τήν υπεράσπιση τής πόλης.Δέν αφήνουν τούς άμαχους να φύγουν.Τούς θέλουν ώς ανθρώπινες ασπίδες.Αυτοί οί αιματωβαμμένοι ναζίδες έχουν σκοτώσει πάνω από 20 Ελλήνες από τήν Μαριούπολη καί στήν γύρω περιοχή όπως στό ελληνικό χωριό Σαρτανά,πού εκκενώθηκε, σκότωσαν οί εγκληματίες τού τάγματος Ασόφ 6 συμπατριώτες μας.Τό τραγικό γιά αυτά τά εγκλήματα είναι ότι τούς Ελληνες τής Μαριούπολης τούς σκότωσαν οί ναζίδες τού Κιέβου μέ τά καλάσνικοφ πού έστειλε στούς φονιάδες ό μισέλληνας γουρλομάτης πού μισεί θανάσιμα ότι είναι ελληνικό.
      Γιάννης Λάκων

    6. Να τους στείλουμε τους ΚΑΣΙΔΙΑΡΑΙΟΥΣ γιά βοήθεια!

    7. Για τους ισλαμοφασιστες-τζιχαντιστες Τσετσένους που έφερε ο Πούτιν στην Ουκρανία κουβέντα όμως?α ..ξέχασα αυτοί είναι καλοί..(..πολλά τα λεφτά Άρη)

      1. Οι Τσετσένοι μουσουλμάνοι πολεμούν στο πλευρό των Νεοναζί κακομοίρη μου
        Σταματα να ενημερώνεσαι από το ΣΚΑΪ

    8. Κάτι δε πάει καλά… με εσάς εδώ. Μιλάτε για πολιτικές συνεργασίες με κασιδιάρηδες κτλ… δηλαδή με τον οχετό που πουλάει πατριωτισμό και από την άλλη τα άρθρα σας, είναι κατά αυτού του οχετού, αλλά για άλλη χώρα όμως. Ελάτε σε μια πλευρά, ή είστε κατά της νέας τάξης και υπέρ της ελευθερίας και φυσικά κατά των άκρων που αυτή χρησιμοποεί για τους σκοπούς της ή δεν είστε. Και κρατάτε μικρό καλάθι και για τον Πούτιν, μέχρι στιγμής, φαίνεται καθαρός… αλλά δε ξέρουμε τι παίζει υπογείως και αν έχουν γίνει συμφωνίες…

    9. Καλά εδω έγιναν μέχρι και βουλευτές τα “μπουμπούκια” της Χρυσής Αυγής. Φυσικά καμία ιδεολογική διαφορά οι Αζοφ και τα χρυσαυγουλα. Βέβαια δεν λέτε όλη την αλήθεια ότι οι Αζοφ δεν πήραν ούτε 2% στις εκλογές στην Ουκρανία δηλαδή μιλάμε για μια μειοψηφία! Με την ίδια λογική επειδή και εμείς έχουμε την Χρυσή Αυγή πρέπει ο Σουλτάνος να μας επιτεθεί για να μας “ελευθερώσει” απο τον Ναζισμο!

      1. Δεν μας τα λες καλά, οι Ρώσοι έχουν μεγάλο αριθμό ομοεθνών τους σε μια χώρα που πριν λίγα χρόνια τους ανήκε, έστω κατά το ήμισυ, τί δουλειά έχει ο Σουλτάνος τούρκος στην Ελλάδα σε σχέση και με τη χρυσή αυγή???!!!!!!!!!!!!!

      2. Το περίεργο είναι ότι εσύ και οι όμοιοί σου λακέδες της Νέας τάξης πραγμάτων και έμμισθοι υπάλληλοι του Ρότσιλντ υποστηρίζετε τους ναζί της Ουκρανίας ενώ κατηγορείται τους Έλληνες εθνικιστές σαν νεοναζί.
        Τώρα όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή μάλλον πρέπει να μπείτε στις τρύπες σας και να το βουλώσετε διότι η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος στην Ευρώπη που έχει πολιτικούς κρατούμενους.
        Όσον αφορά ποιος είναι ο φασίστας και ποιος είναι όχι πήγαινε να ρωτήσεις αυτούς που έχασαν τους ανθρώπους τους στην marfin από κάτι σαν και σένα αντιφα.
        Τα τάγματα του Αζωφ Είναι ακριβώς τα ίδια με τις παρακρατικές τραμπουκικες οργανώσεις στην Ελλάδα τύπου αντίφα, ρουβίκωνες,πυρήνες της φωτιάς κλπ που σκοτώνουν κόσμο.

        1. Το τατουάζ του Κασιδιάρη τα λέει όλα,εκτός και αν οι του αζοφ χρησιμοποιούν το Ελληνικό γαμαδιον….

      3. Αριστερουλης φλουφλης και έξυπνος χλωμό το κόβω.
        Πόσο Βλάκας όμως είσαι που λες ότι πήρε στις εκλογές το τάγμα του αζόφ 2% και ξεχνάς ότι την εξουσία την πήραν με πραξικόπημα και όχι με ελεύθερες εκλογές.

        1. o Ζελ βγηκε με ελευθερες εκλογες, οι πουτινγκας ειναι ισοβιςο δικτατορας, δε τον θελουν οι ρωσοι

    10. Το μακελειό λαλιστατο με τον ναζισμό στην Ουκρανία, εκκωφαντικά σιωπηλά με τον ναζισμό στην Ελλάδα. Αλήθεια ο Λιάκος από τον Κορυδαλλό τι λέει για αυτά? Υπάρχει ναζισμός στην Ουκρανία? Γιατί δεν ρωτάτε τον ειδικό? Σιγά μην το ανεβάσετε..

      1. Η γνωστή καραμέλα των λακεδών του ιδρύματος George Soros περί ναζί στην Ελλάδα.
        Αλλάξτε ρε τροπάριο… σας έχει σιχαθεί ο κόσμος.
        Έχει πάει το σκατό σας στην κάλτσα που παρ’ ότι είναι πολιτικός κρατούμενος ο Κασιδιάρης, έχει με τις ΔΙΚΙΕΣ ΣΑΣ δημοσκοπήσεις έδρες στην βουλή.
        Και κάτι για να σου χαλάσει περισσότερο το κέφι. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    11. Μην αφήσεις βλαδιμηρε ούτε τρίχα
      Σε παρακαλώ πολύ- αλήθεια μήπως υπάρχει τίποτα περίσσευμα για κανένα τουρκοκανναλο; λέω μήπως? –

    12. Σε αυτούς έστειλε τα όπλα ο Μητσοτάκης. κυβέρνηση Ναζί, κατά τα άλλα η ΧΑ ήταν η εγκληματική οργάνωση

    13. Σε αυτό εδώ μπορεί κάποιος να απαντήσει εγώ δεν είμαι πολιτικός στο Περού, δεν μπορώ να αντέξω προπαγάνδα για γενοκτονία Ελλήνων 1 θέλησαν να μείνουν 2 υπάρχουν οι καθολικοί Έλληνες που δεν ενδιαφέρουν την κυβέρνηση 3 υπάρχει το ρωσικό ημερολόγιο που το βυζαντινό τους πιάνει Ρώσους και όχι Έλληνες εάν μπορείτε απαντήστε εσείς στην άκρη του κόσμου διότι η γενοκτονία αν γίνετε δεν έχει σχέση ο Πουτιν Αλλά η Ελλάδα και η θρησκεία μας https://www.facebook.com/933265773391492/posts/5177994035585290/

    Comments are closed.