ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΈΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ ΈΒΡΟΥ – ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ

    Κοινοποίηση:
    live lesvos

    Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

    Δείτε ζωντανά εικόνα από τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία. Συνωστισμός από την τουρκική πλευρά με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να κλείσουμε ακόμα και το τελωνείο στις Καστανιές.

    Οι συγκεντρωμένοι πρόσφυγες προσπαθούν να περάσουν με κάθε τρόπο στην ελληνική πλευρά
    Οι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στο Τελωνείο των Καστανιών και ανά διαστήματα προσπαθούν να περάσουν στην ελληνική Επικράτεια σπρώχνοντας τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς που βρίσκονται στο σημείο.
    Άνδρες της αστυνομίας και τους στρατού τους απωθούν και δεν τους επιτρέπουν να περάσουν.

    Στον Έβρο βρίσκεται σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο των αποφάσεων της κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων επιτήρησης των συνόρων για την αποτροπή νέων κυμάτων προσφύγων-μεταναστών, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία.

    Νωρίτερα, το τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου έκλεισε καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων είχε συγκεντρωθεί στην τουρκική πλευρά με σκοπό να περάσει στην Ελλάδα.

    Στο συνοριακό σημείο διέλευσης βρίσκονται από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σταδιακά αναμένεται να ενισχυθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτροπή ανεξέλεγκτης εισόδου ατόμων στο ελληνικό έδαφος.

    Μετά την κίνηση της Τουρκίας να ανοίξει τα σύνορα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που θέλουν να περάσουν προς την Ελλάδα, κυβερνητικές πηγές έστειλαν το μήνυμα πως η χώρα μας  «έχει αυστηροποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη φύλαξη των συνόρων της σε ξηρά και θάλασσα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ο Ερντογαν κανει τωρα οτι ειχε πει παλια ο μακαριτης Οζαλ, στελνει λαθρο για να μας τελειωσει, χωρις να ριξει σφαιρα!!!!!!!!! Ολο το διαστημα που κυβερνα η ΝΔ, η χωρα ξεφραγο αμπελι, οπως την παρελαβε απο τους…….φιλεσπλαχνους Εθνομηδενιστες, αρλουμπολογους του Συριζα, χωρις να κανει τιποτα να κλεισει τα συνορα!!!!!!!! Τωρα που ο κομπος εφτασε στο χτενι και ο Ερντογαν ανοιξε τα γκαζια, τωρα εχουν τα βιαστικα της αλεπους και τρεχουν και δεν φτανουν και παλι οι βαρκες περασαν στην Μυτιληνη και αλλου!!!!!! Δεν εννοουν να τις γυρισουν πισω στην Τουρκια, !Ουτε και τωρα που κουβαλουν τους λαθρο οι ιδιοι οι Τουρκοι!!!!! Στην Βουλγαρια δεν πηγαινουν γιατι ξερουν οτι δεν θα περασουν, ερχονται εδω στους μ@λακες!!!!!!

    2. Μα την ίδια στιγμή έρχονται ένα σωρό βάρκες από τη θάλασσα! Ήδη σήμερα έφτασαν γύρω στους 300!Από εκεί ειναι ο μεγάλος κίνδυνος! Με την δικαιολογία :”ΤΙ να κάνουμε, να βουλιάξουμε τις βάρκες;”, φοβάμαι ότι θα αφήσουν χιλιάδες, για να μην πω εκατομμύρια να μπουκάρουν!

    3. ME TIPOTES NA MIN TOUS AFISETE NA PERASOUN,KSEKATHARA SKLIRA ALIPITA PESTETOUS NA FIGOUN NA PANE STIS HORES TOUS !!!, PARTE MEGAFONO KE FONAKSTE TOUS NA FIGOUN ,PESTETOUS OTI KE MINES EKI NA MINOUN SE ELLINIKO EDAFOS DEN THA MBOUNE…,KSEKATHARA PESTE TOUS NA FIGOUN,NA PANE STIS PATRIDES TOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      DEN HRIAZETE KAMIA LIPI OUTE SINIDISI…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ENERGISTE SKLIRA STRATIOTIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Ο Κούλης ο κουζουλός θά ανοίξει αμέσως τά σύνορα όταν τόν διατάξει η αφεντικιά του από τό
      Βερολίνο η γκιόσα η Μέρκελ.Αυτή άνοιξε διάπλατα τά σύνορα τής Γερμανίας στίς 29 Αυγούστου
      2015 ημέρα Δευτέρα.Αποφράδα ημέρα γιά τήν Ευρώπη καί ιδιαίτερα γιά τήν Ελλάδα.Από εκείνη
      τήν γρουσούζικη ημέρα άρχισαν οι ορδές τών βαρβάρων νά εισβάλλουν στήν Ελλάδα.Αυτή η κυ-
      ράτσα ευθύνεται γιά τήν δυστυχία τής Ελλάδας.Ομως ο Κούλης ο δουλοπρεπής φιλάει τήν κατου-
      ρημένη της ποδιά και τόν κώλο της.
      Γιάννης Λάκων

    5. Τρώνε άγρια π@υτσα σε όλα τα μέτωπα οι Τούρκοι. Πριν λίγο δυνάμεις του χαφταρ βομβαρδισαν το τελευταίο αεροδρόμιο που εφοδιάζονται οι Τούρκοι και κατ ουσίαν τους έχει εγκλωβισει. Ψάχνει τρόπο ο ερντογαν να σωθεί και κάνει τα πάντα να αναγκάσει εε και Αμερική να τον βοηθήσουν. Στραπάτσο παντού των Τούρκων.

    6. Προσέξτε μη σχισετε κάνα καλσόν. Τώρα ξυπνήσατε, αφού γεμίσαμε τοοοοσα χρόνια χιλιάδες λαθρο. Και πιέζουν γιατί έτσι ξέρουν. Ενώ Βουλγαρία ένα φου τους έκαναν οι συνοριοφυλακες και έφευγαν τρέχοντα και ατάκτως. Όχι μόνο αυτούς αλλά να διώξετε και όσους είναι ήδη εδώ.

    7. Εγώ βλέπω ΣΚΑΪ και Μάρα Ζαχαρέα. Ο μεγάλος μας ηγέτης ο Κούλης Χρυσός θα κάνει την Ελλάδα μας Ελβετία του Νότου. Ζήτω ο Κούλης, ζήτω ο Μπαμπης Παπαδημητρίου ζήτω κι ο Μπογδάνος. Μη δείχνετε τίποτα από αυτά και μας χαλάτε τη νιρβάνα. Βάλτε ΣΚΑΪ και μαστερ σεφ. Χαλαρώστε, Τριήμερο έρχεται. Θα πιούμε τα τσιπουράκια μας κι όλα καλά.

    8. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
      Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    9. Και σε αυτο το σημειο θα επεμβει οπου ναναι η Ε.Ε της Μερκελ κ του Μακρον να μας παραμυθιασουν παλι!
      Να τους επιτρεψουμε να εισελθουν,να τους καταγραψουμε κ μετα απο λιγο χρονικο διαστημα θα….θα…θα τους μοιραστουνε!
      Οι ΜΚΟ ηδη τριβουν τα χερια τους,τοσο χρημα ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα.
      Να ειστε συντονισμενοι,τωρα παιζεται η τελευταια στημενη παρτιδα!

    10. Δε βλέπω τα ΜΑΤ πουθενά. Θα μου πεις είναι σύνορα,δεν έχουν δικαιοδοσία, αλλά μπορεί να γίνει κάποια εσωτερική συνεννόηση των υπουργείων, και να πάνε να απωθήσουν τους εισβολείς. Στα συλλαλητήρια, σπάνε χιλιάδες κόσμου όταν έχουν εντολή, εδώ θα ζοριστούν?? Άντε ντε Κούλη, δείξε εικόνα σοβαρού κράτους(αμέ!!)

    11. χιο να σε ρωτησω εκεινος ο τζιχαντιστης αμερικανος που ειχε “αποκλειστει”στην νεκρα ζωνη μετα απο απελαση απο την τουρκια προ 2μηνου περιπου,τι απεγινε?ξερετε?το δεχτηκαμε τελικα?

    12. Έπρεπε να είχαν κλείσει όταν τα έκλειναν όλες οι άλλες χώρες.Καλο τριήμερο (ειρωνικά το λέω γιατί δεν θα ειναι,θα δούμε πολλά ακόμα)

    13. Αφού έχουν πάει όλα τα κομάντα από αστυνομία και στρατό δεν ανησυχώ και δεν πρόκειται να περάσει ούτε κουνούπι.Το μόνο επίφοβο είναι μη γραπώσουν πάλι για απαγωγή ένστολους δημοσίους οι τούρκοι

    14. Μόνο άνδρες, ετοιμοπολεμοι , αλλά εδώ θα είναι ανήλικοι..

    15. Εκεί έπρεπε να πάνε τις μεραρχίες των ΜΑΤ και όχι στα νησιά του Αιγαίου να χτυπάνε Ελληνες πολίτες και να υπερασπίζονται τους λαθραίους!!!!!

    16. Έχω κάνει σκοπιά εκεί στην επονομαζόμενη “αλυσίδα”

    17. Αυτούς που βλέπω ρε παιδιά μόνο από εμπόλεμη περιοχή δεν είναι 100% είναι παιδάκια του τούρκου που σηκωθήκαν από τον καναπέ και αναλαμβάνουν δράση κατόπιν εντολών ……Στην πένα είναι και με την τσάκιση.

    18. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ!!!! Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

      1. Ρατσιστής φαίνεται με αυτά που γράφεις οτι είσαι εσύ ο ίδιος εναντίον των Ελλήνων, και Δημοκρατία δεν είναι αυτή που λές αλλά εκεί όπου υπάρχει σεβασμός στους πολίτες, στη ζωή και την περιουσία τους και στα πιστεύω τους και κάθε χώρα,και μάλιστα δημοκρατική, προστατεύει πρωτίστως τα δικαιώματα των πολιτών της και όχι των λαθραίων που εισέβαλλαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στη χώρα μας!!!!!

        1. Ρε φίλε, νομίζω ειρωνικά το έλεγε. Εκτός κι αν ξέρεις κάτι παραπανω

    19. Ξεκίνησε ο ανοιχτός πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας, ας κηρύξουν κατάσταση ανάγκης στη χώρα. Να δουλειά για τα ΜΑΤ των Ευρωπαίων, να μην τα χρησιμοποιεί ο Μητσοτάκης απέναντι σε Έλληνες.

    20. Εγώ πάντως έχω συντονιστεί στο νέο Mega και βλέπω Μαρία η άσχημη.Ευχαρισρουμε νέο mega

    Comments are closed.