ΈΦΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! «ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ» – ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    images

    Κοινό μυστικό η παράνομη σχέση στο σχολείο στην Ηλιούπολη. Οι εκμυστηρεύσεις της ανήλικης στις φίλες της και οι καρδούλες. Τι λέει η μητέρα συμμαθητή της 14χρονης.

    Νέες αποκαλύψεις για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας από τον 44χρονο καθηγητή της στην Ηλιούπολη. Συμμαθητές, γονείς ακόμα και εκπαιδευτικοί στο γυμνάσιο στην Ηλιούπολη προσπαθούν να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης αυτής με τις καταθέσεις τους.

    Όπως φαίνεται αρκετοί γνώριζαν αλλά δυστυχώς δεν αντέδρασαν έγκαιρα για να προστατεύσουν την ανήλικη μαθήτρια από τον 44χρονο καθηγητή σε μια υπόθεση που συγκλονίζει την Ηλιούπολη, μετά την σύλληψή του.

    Η γυναίκα που μιλάει στην κάμερα του MEGA είναι μητέρα συμμαθητή της 14χρονης, η οποία αποφασίζει να λύσει την σιωπή της και αποκαλύπτει πως για τους περισσότερους η σχέση του εκπαιδευτικού με την ανήλικη ήταν κοινό μυστικό στο σχολείο στην Ηλιούπολη.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες καταγγελίες, ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα της ανήλικης και άρχισε να την πολιορκεί.

    «Ήταν γνωστή η σχέση τους από τον Μάιο 2019. Παιδιά που ήταν κοντά στη μαθήτρια γνώριζαν τι γινόταν» λέει η ίδια.

    Οι συμμαθητές της 14χρονης είχαν αρχίσει να βλέπουν την αδικαιολόγητη οικειότητα στην σχέση καθηγητή και μαθήτριας από πέρυσι. Το ίδιο, όπως λέει η μητέρα του μαθητή, και οι περισσότεροι συνάδελφοι του 44χρονου.

    «Κάποιοι καθηγητές ήξεραν γιατί είχε πέσει πέσει και στην αντίληψη των μαθητών κάποιοι καθηγητές να σχολιάζουν ‘μαζέψτε τη φίλη σας και αφήστε τον τάδε’».

    Οι διάλογοι στους διαδρόμους, τα μηνύματα στους τοίχους και η διαφορετική συμπεριφορά του φυσικομαθηματικού μέσα στην τάξη, κοντά στην 14χρονη, άρχισαν να προκαλούν συζητήσεις που με το πέρασμα του χρόνου φούντωναν, εντός αλλά και εκτός σχολείου.

    «Υπήρξαν πολλές στιγμές που είτε στο διάδρομο είτε στην αίθουσα του καθηγητή βρίσκονταν δυο τους και συνομιλούσαν. Πολλές φορές και εκτός του διδακτικού ωραρίου». Από τον Μάιο του 2019, οι συμμαθητές της ανήλικης υποψιάζονται αλλά κανείς δεν αντιδρά.

    Φέτος τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν
    Τη φετινή σχολική σεζόν τα πράγματα ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο με το ανήλικο θύμα να έχει πέσει πλέον στον έρωτα του καθηγητή, όπως εξομολογείται τουλάχιστον σε στενές της φίλες.

    «Η ανήλικη θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό πιο έμπρακτα, οπότε σε κάποιο τοίχο του Χημείου ζωγράφισε καρδούλες. Εκφράστηκε έτσι ακόμη πιο ελεύθερα σε σχέση με τα συναισθήματά της» λέει η μητέρα του μαθητή γυμνασίου.

    Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, ο 44χρονος εκπαιδευτικός την έχει πείσει ότι θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια. «Έκανε το κοριτσάκι να πιστεύει άλλα. Μιλούσε για γάμο και παιδιά».

    Τα πάντα εξελίσσονται χωρίς οι γονείς της 14χρονης να γνωρίζουν το παραμικρό. Η κόρη τους φροντίζει να σβήνει τα μηνύματα και όποτε βγαίνει με τον 44χρονο, καταφέρνει να πείσει ότι μαζί της θα βρίσκονται μόνο οι φίλες της.

    Κάποιες μαθήτριες είχαν διαμαρτυρηθεί στον διευθυντή για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διευθυντής αναζητούσε τρόπο τους τελευταίους μήνες για να αποσπάσει τον εκπαιδευτικό σε άλλη θέση.

    Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού φωτογραφίες της με τον καθηγητή. Σταδιακά το παιδί ξεδίπλωσε την ιστορία που είχε ζήσει, ενώ πλέον τον λόγο έχει πάρει η Δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθεί ο καθηγητής.

    “Κοινό μυστικό η σχέση”
    Η μητέρα συμμαθητή της 14χρονης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η σχέση καθηγητή και μαθήτριας ήταν κοινό μυστικό στο σχολείο.

    «Την αποκλειστική ευθύνη την έχει η διεύθυνση του σχολείου. Αφήνουμε τα παιδιά μας να τα προστατεύουν. Υπήρχαν γονείς που ήξεραν και τα παιδιά σίγουρα. Τα παιδιά έψαξαν την υπόθεση έχοντας στο μυαλό τους την προστασία της μαθήτριας. Τελικά το ίδιο το παιδί είπε σε κάποια παιδιά το τι συνέβαινε στα αλήθεια» είπε η γυναίκα.

    «Η μαθήτρια τελείωσε τη Β’ Γυμνασίου. Τον καθηγητή τον γνωρίζω ως καθηγητή στο σχολείο. Τον είχε καθηγητή το παιδί μου επί δύο χρόνια. Δεν γνωρίζω κάτι πέρα από αυτά που γνώριζα ως μητέρα. Έκανε το μάθημά του”.

    “Για κάτι τόσο ακραίο δεν θα το έβαζα στο μυαλό μου. Από πέρυσι το Μάιο τα παιδιά το είχαν δει το είχαν εντοπίσει, την σχέση. Σε κάποια φάση έγινε και ευρέως γνωστό και γνωστοποιήθηκε και στους καθηγητές. Δεν γνωρίζω αν το σχολείο ενημερώθηκε τον Μάιο. Παιδιά προσπαθούσαν με τον τρόπο τους να μάθουν να δουν. Όποτε είχαμε πάει η διεύθυνση δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Για αυτό δεν απευθύνθηκαν. Τα παιδιά είπαν στην κοπέλα να μιλήσει στη μητέρα της γιατί αυτή μπορεί να την συμβουλέψει. Προσωπικά δεν το γνώριζα το κορίτσι», κατέληξε η γυναίκα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. 44χρονος ή 55χρονος, που γραφτηκε, στο εξωφυλλο? ?

    2. Ντρέπομαι ως γονιός κι εκπαιδευτικός! Κι αν όντως ήταν σε γνώση μαθητών, γονιών, εκπαιδευτικών και διεύθυνσης σχολείου, θλίβομαι περισσότερο…

    3. κάνουν σαν να μην έχουν περπατήσει Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στο Ψυρρή όπου κυκλοφορούν 12χρονα με αμφίεση εκδιδόμενης;;;;; Τα πιο πολλά κορίτσια πουλάνε βρώμικα βίντεο σε γνωστές ιστοσελίδες που μάλιστα εκτινάχθηκαν μέσα στον εγκλεισμό. Το να κατηγορείς τον παιδεραστή δεν αλλάζει αυτήν την πραγματικότητα όπου ούτως ή άλλως μιλάμε για περιπτώσεις συναίνεσης. Μπορεί το 14χρονο να αλλάξει φύλο και να φορέσει ό,τι θέλει για να προκαλέσει και να μιλάει στον ίντερνετ με όποιον θέλει αλλά αν αποφασίσει να κάνει σεξ φταίει ο άλλος πάντα.

      1. Συναίνεση μπορεί να υπάρξει αν η κοπέλα είναι τουλάχιστον 16.Οτάν όμως μιλάμε για 14χρονη δεν υπάρχει καμία συναίνεση!!!Πόσο μάλλον που ο τύπος ήταν καθηγητής της και όχι κάποιος άσχετος που γνώρισε στο internet.Αν ο παιδεραστής-καθηγητής γούσταρε μικρούλες αν κολούσε σε καμία 20-22 και αν του καθόταν τότε μπράβο του.Όχι που πας να μας βγάλεις ότι ίσως φταίει το 14χρονο παιδάκι!!!

        1. Δεν αναφέρεται στην 14χρονη, αλλά στην υποκρισία της κοινωνίας κ κυρίως στους γονείς των κοριτσιών που πέφτουν θύματα των ενηλίκων που τις αποπλανουν.προφανως είναι ηθικά κ ποινικά κολάσιμη η πράξη του τύπου κ αυτό που την κάνει χειρότερη είναι ότι ο δράστης είναι εκπαιδευτικός.ωστοσο, είναι υποκριτικό οι γονείς ( δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση) να φωναζουν για τέτοια φαινόμενα, αλλά να επιτρέπουν στις 14χρονες κόρες τους να κυκλοφορούν σαν ξεκωλα κ ολημερίς να βλέπουν παρέα με τις συμμαθητριες άσεμνα βιντεάκια που τράβηξαν οι ίδιες στο tick tock. Νομίζω λέει ο @ γιατί όλοι ότι όταν ο γονιός επιτρέπει στο 14 χρόνο κορίτσι του να ντύνεται κ να φέρεται σαν παθιασμενη φοιτήτρια κ η κοινωνία το έχει αποδεχτεί αυτό, εμείς γιατί περιμένουμε από τον ανώμαλο να αυτοσυγκρατηθει?

        1. Καλά λέει ρε ψευτοηθικά λαμόγια απατεώνες της ηθικής και της αξιοπρέπειας
          Σιγά μην περιμέναμε εσάς για να μας να μας διαφωτίσετε εξυπνάκιες

      2. Γιατί είσαι μέγιστος μαλάκας και ένα εντελεχές μαθηματάκι από εισαγγελέα, αν ακούει η σελίδα, περί ηλικιών συναίνεσης και εκμετάλλευσης ανηλίκων στόκε, το χρειάζεσαι ως φαίνεται…

        1. Ο εισαγγελέας είναι μόνο για να κρίνει Έλληνες κατά των λαθρομεταναστών γ αυτών σκέτο μεταναστών που πάνε και κλέβουν μέρα μεσημέρι το βίος η μπαίνουν νύχτα σε ιδιοκτησία για τον ίδιο λόγο

    Comments are closed.