«ΈΤΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ». ΠΑΓΩΣΕ Η ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΣΤΟ STAR CHANNEL. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΙΔΟΣ. ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    3 (3)

    Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τη μαυροφορέμενη γυναίκα, η οποία φέρεται να εκτόξευσε το βιτριόλι στην 34χρονη. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα άτομο με σκούρα μαλλιά και ματιά που φορούσε μαύρη υφασμάτινη μάσκα και μαύρα ρούχα. Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέλυσε το προφίλ της.

    «Εάν δεν υπάρχει αρρώστια, τότε είναι μια γυναίκα ιδιαίτερα θιγμένη εντός και εκτός εισαγωγικών ανταγωνιστική και ιδιαίτερα εκδικητική. Πιθανώς να είναι μια γυναίκα γεμάτη ζηλοτυπία που δε μπορεί να τα ελέγξει», αναφέρει ο κ. Σούρας.

    «Εκτός του ότι είναι σχεδιασμένο περνάει και από κάποια στάδια επεξεργασίας του εγκεφάλου», πρόσθεσε και συνέχισε:

    Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε καυστικό υγρό για να χτυπήσει τη νεαρή δεν ειναι τυχαίο. Η κίνηση πέρα από προμελετημένη, δείχνει να έχει και ψυχολογικές προεκτάσεις. «Η χρήση του οξέος σα χρήση και σαν οξύ, συμβολίζει την καταστροφή. Δηλαδή θα σου καταστρέψω αυτό το οποίο πουλάς. Τι πουλάς; Πρόσωπο. Θα στο ρίξω επάνω. Τι πουλάς; Σώμα. Θα στο ρίξω επάνω», πρόσθεσε ο ψυχίατρος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τι σαχλαμάρες λέτε όλοι… ο άνδρας με τον όποιον χώρισε πρόσφατα η άτυχη κοπέλα ,δεν ήταν παντρεμένος…το είπε ο Τσουκαλάς που έρευνα την υπόθεση.

    2. Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να ξέρουμε μπορεί κάποιος άντρας από απόρριψη να το έκανε με γυναίκα συνεργό,δεν καταλαβαίνω,γιατί πρέπει να τα είχε με παντρεμένο η κοπέλα,όλοι ξερολες το παίζουμε προέχει να πιαστεί ο εγκληματιας

    3. Εκτός απο τρελή η δράστης είναι σίγουρα και χαμηλού επιπέδου μόρφωσης, κατίνα με κόπλεξ κατωτερότητας. Αν είναι παντρεμένη με παιδιά θα είναι χειρότερα για αυτήν γιατί θα πιαστεί, θα χάσει τα παιδιά της και ο πηδήκουλας ο άντρας της θα βρεί άλλη γκόμενα, άρα πάλι η πεταμένη της υπόθεσης θα είναι αυτή. Όταν προσχεδιάζεις ένα έγκλημα σκέφτεσαι και τις συνέπειες. Αν είναι κάτι εν βρασμώ ψυχής και λόγω άμυνας τότε δικαιολογείται, αυτή όμως όχι. Αν σκότωνε ο καθένας μας όποιον μισούσε θα ήμασταν όλοι τουλάχιστον με έναν φόνο στο βιογραφικό μας.

    Comments are closed.