«ΈΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ» ΌΛΗ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ”ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”: ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ”ΤΣΕΠΩΣΑΝ” ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    Κοινοποίηση:
    720_3bacc82adcdbfb9ffd2dc0705218f4ee

    Τη λίστα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έλαβαν κρατική χρηματοδότηση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς» έδωσε στη δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Η δημοσίευση του παρακάτω καταλόγου με έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά μέσα και διαδικτυακές ιστοσελίδες έρχεται με καθυστέρηση σχεδόν ένα μήνα, καθώς η κυβέρνηση έπρεπε να κάνει… ποιοτικό έλεγχο, σύμφωνα με προηγούμενη δήλωση του Στέλιου Πέτσα.

    Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε «χρειαζόταν να εξακριβωθεί ότι έγιναν από κάθε μέσο ξεχωριστά οι αναρτήσεις και οι καταχωρήσεις και η μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας» αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στα κριτήρια με βάσει τα οποία επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα μέσα και έγινε η διανομή των ποσών.

    Δείτε την λίστα:

    lista_mme_0

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Δείτε ποσα πηραν Πρωτο θεμα και καθημερινη…Λεφτά υπάρχουν για τα κομματόσκυλα τους.

    2. Ε ναι βρισκουν και τα κανουν, εν οψην εφοριας και ΕΝΦΙΑ γινεται να μην παει να πληρωσει κανενας; μα κανενας να δουμε τι θα κανουν;;; θα σφιξουν οι κωλοι τους για όχι,αλλα ειπαμε ειμαστε αφασια λαος για αυτό παμε κατά διαολου και εμεις 3 πουλακια κάθονται και πλεκουν πουλόβερ.

    3. Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; κοστίζει κοντά μισό εκατ. η ανάρτηση “μένουμε σπίτι”; για να ανεβασεις ένα ήδη φτιαγμένο λογότυπο, αντε και να παίξεις μια διαφήμιση δίνεις 400χιλ.; δηλ όλα. Αυτά τα σαιτ για να διαφημίσουν αλλά προϊόντα και εταιρείες τους ζητάνε και αμοιβονται με μισό εκατ.; πιο ακριβά και από τιβι; είναι να τρελαίνεσαι. Προφανώς ξέρουν ότι απευθύνονται σε ηλιθιους (εμάς) και χεστηκαν για σοβαρές δικαιολογίες κλπ. Και χάρη μας κάνουν που τα δημοσιευουν

    4. ΔΩΣΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
      ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
      ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΑΚΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΑΣΚΟΠΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID 19.

    5. Λεφτά υπάρχουν για μίζες σε νταβατζήδες κ λαθρέποικους.
      Οι υπόλοιποι ξηλωθείτε στην εφορία κ κάντε δίαιτα χαχα

    6. Το πρωτο θεμα στηριζει απροκαλυπτα κουλη! Εχω κανει παρα πολλα αρνητικα φυσικα σχολια και δεν τα δημοσιευει…δεν πειραζει τα βλεπουνοι ιδιοι συνεχιστε να θαβετε.

    7. Τα περισσοτερα το star και ο σκαι τυχαιο δεν νομιζω!!! και στην ερτ!! δωσανε λεφτα κρατικο μαγαζι την πληρωνουμε εμεις και εκει βρε αθεωφοβοι.

      Για ιστοσελιδα 310χιλ. τοσα λεφτα που πηγαν,τι σοι διαφημιση ειναι αυτη μεχρι πεντε δεκα χιλ. το καταλαβαινω αλλα 310χιλ. ελεος.

    8. Στεφανε εχω πεθυμισει εκπομπη, ποτε θα κανεις;

    9. Στο protothema ανεβαίνουν πολύ λίγα σχόλια σε σχέση μ’ αυτά που γράφονται.Αν κάνεις πως κατακρίνεις την κυβέρνηση για ό,τι έχει συμβεί λόγω κορονοιού,σχόλιο δε βλέπεις

    10. τώρα κανείς δεν αμφιβάλλει ποιοι τα παίρνουν

    11. Ανύπαρκτα σάιτ, φυλλάδες βιτρίνες για ξέπλυμα που πουλάν δέκα φύλλα και λιμοκοντόροι μπροστινοί του βρωμόσογου όλοι μαζί βουτηγμένοι στα αεριτζίδικα χιλιάρικα από τους φόρους του ελληνικού λαού. Και δώστου οι κατοσταρούμπες, οι διακοσαρούμπες και οι τρακοσαρούμπες. Για να μη μιλήσουμε για τις οχτακοσάρες και τις εννιακοσάρες στα βοθροκάναλα. Τράβα κουπί στο λιοπύρι εσύ μαλ@κα ραγιά.

    12. To makeleio.gr με 8+ εκατομμύρια προβολές μηνιαίως γιατί δεν είναι στη λίστα;

    13. κριτηριο γλυψιμο…τα Μακελειο που δεν γλυφει δεν ειναι στην λιστα
      Το Fimotro, η Zougla για παραδειγμα ειναι…….

    Comments are closed.