Στη λοταρία η…εγγύηση Κοντομηνά για να μην πάει φυλακή! Ελεήστε τον φτωχό κάντε έρανο πατριώτες για τον κυρ Δημήτρη!

Κοινοποίηση:
kontominas

Τη μείωση της εγγύησης των 5 εκατομμυρίων που έχει επιβληθεί στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, μετά την απολογία του για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του ΤΤ πρότεινε η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου στον ανακριτή της υπόθεσης.

Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να γίνει δεκτή η προσφυγή του επιχειρηματία και να μειωθεί κατά ένα εκατομμύριο ευρώ το ποσό των 5 εκατομμυρίων που του είχε επιβληθεί. Δηλαδή, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, σύμφωνα με την κ. Παπανδρέου πρέπει να καταβάλει το ποσό των 4 εκατομμυρίων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του κ. Κοντομηνά για την υπόθεση του ΤΤ, είχε προκύψει διαφωνία για την ποινική μεταχείριση του με τον ανακριτή της υπόθεσης Γ.Ανδρεάδη να κρίνει ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 5 εκατομμυρίων ευρώ και περιοριστικών όρους και την Εισαγγελέα κ. Παπανδρέου να γνωμοδοτεί υπέρ της προφυλάκισης του.

Το θέμα είχε κριθεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο με πλειοψηφία 2 έναντι 1 είχε ταχθεί υπέρ της άποψης του κ. Ανδρεάδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: