ΣΟΚ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ 401 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ!

Κοινοποίηση:
1

Αντίθετα από την εισαγγελική πρόταση, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε ότι ο αποκαλούμενος “παιδεραστής του Ρεθύμνου” δεν παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του. Έχει καταδικαστεί για ασέλγεια σε ανήλικους.

Να μείνει εκτός των φυλακών και να αφεθεί ελεύθερος αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών “παιδεραστή του Ρεθύμνου”, τον γυμναστή ο οποίος έχει καταδικαστεί για 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως ο αποφυλακισθείς δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του στις 22 Απριλίου 2020 και συνεπώς κατέληξε πως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του παιδεραστή του Ρεθύμνου στις φυλακές.

Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και  25 ημέρες.
Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο ο γυμναστής είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους. Σε λίγες ημέρες θα συγκληθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να κρίνει το ζήτημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τι σοκ; Αφού έτσι είναι ο ποινικός μας κώδικας που φέρνουν και υπερψηφίζουν τα γελοία κόμματα που μας κυβερνούν. Οι δικαστές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο. Ότι λέει ο ποινικός κώδικας.

  2. Δικαιοσυνη μπορντελο ! 401 δικαστηκε και τον εβγαλαν στα 8 ;
    Αχα χα χα χ;α
    Ειστε γελοιοι ………

  3. Έχει δηλώσει διεύθυνση στη Θεσσαλονίκη; Περιοχή γνωρίζουμε;

  4. Δεν φταίει ούτε η δικαιοσύνη, ούτε ο Παρασκευόπουλος ούτε κανένας.Όπως έγραψαν κάποιοι παρακάτω
    δεν βρέθηκε ΈΝΑΣ , μα ΈΝΑΣ από τους γονείς (ή συγγενής) από τα 36 παιδιά να αποδώσει δικαιοσύνη.

  5. Να παει στο σπιτι του παρασκευοπουλου τωρα για να του προσφερει τις υπηρεσιες του.

  6. παρτε το χαμπαρι. σατανιστες σατανολατρες μας κυβερναν. τωρα με την αναμπουμπουλα που ερχεται, το προκαθορισμενο δευτερο χτυπημα ιωσης θα αφησουν οξω ολα τα μουμπουκια του βαριου εγληματος, παιδεραστες και καθε λογης διεστραμμενους μεχρι δολοφονους διαρρηκτες ναρκοεμπορους και μεγαλοαπατεωνες και ληστες. μαζι με τους σατανιασμενους μωυμεθανο λαθρο που μας κουβαλησαν θα χουμε καλη παρεα. ειναι σχεδιο αυτο αποδομησης των τοπικων εθνικων κοινωνιων με αποτερο στοχο την ελευση του αντιχριστου που θα ιδρυση παγκοσμια κυβερνηση απο το Ισραηλ για να μας σωσει απο τα προβληματα που δημιουργησαν τα τσιρακια του, βλεπε τις σημερινες κυβερνησεις των κρατων. το παρηγορο ειναι οτι ολοι οι ανω, λαθρο ανωμαλοι και ντοπιοι εγκληματιες θα λαβουν και αυτοι μαζι με τα εγχωρια προβατα, γιδια και ψηφοφορα βλητα χαραγμα τσιπαριστο, οποτε δεν θα μπορουν να πουλαν πλεον νταηλικι. Παρηγορο λεμε αλλα ειναι στην ουσια μαυρη ειρωνια

  7. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΚΟΜΠΙΟΎΤΕΡ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  8. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ.ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ.ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

  9. ΕΛΛΑΣ=γελάς. Τι είναι αυτά τα πράγματα. Γελάει και ο καθε πικραμένος. Η Χώρα που επικροτεί την απατεωνιά την κλεψιά την τεμπελιά και όλα τα συναφή. Και για τους δήθεν Ελληναρες που πιστεύουν ότι είναι κάτι παραπάνω από όλους τούς άλλους θα τούς πως ότι οι χώρες έχουν τούς πολιτικούς και τους νόμους που αξίζουν στους πολίτες της. Ελλάδα-Ουγκαντα 0-1.

  10. Καλα ρε κρητικάτσα… τα κομποιουτερατσα σας γιατι τα κουβαλατε τότε; Μονο για γαμοβαφτίσια και πινακιδες;

  11. Πως τα 400 έγιναν 8 για το ανώμαλο καθίκι; Νόμος Παρασκευόπουλου. Ας αλλάξουν επιτέλους το ποινικό δίκαιο τουλάχιστον για τους παιδεραστές!! Βγαίνουν έξω δείχνοντας καλή διαγωγή; Αυτά τα παιδιά η κοινωνία τα σκέφτηκε; Τους γονείς τους τους σκέφτηκε; Ελεος.

  12. ξεφτίλα για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη. Το μήνυμα που στέλνει είναι πήδατε ελεθερα μικρα παιδιά, βιάστε όσο θλελετε και σκοτώστε όποιον θέλετε. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

  13. Ηλεκτρικη καρεκλα στον ανωμαλο.Καποιος κρητικος(πατερας των παιδιων που βιασε) δε βρισκεται να του ριξει κατα λαθος μια μπαλωθια? Ουστ πουλημενα τομαρια με τους νομους που κανατε !Επρεπε να πηδουσε το παιδι σας ,να δω αν θα τον βγαζατε εξω.ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕ ΤΟΝ πριν τον βγαλετε εξω.Παλι τα ιδια θα κανει το κτηνος!

    1. Τι να κάνει καταλάθος φιλέ ειπες?? Όλοι οι μάγκες της δεκαρας πιο εύκολα σηκώνουν κουμπουρι αν πατήσεις 1 μέτρο πιο μέσα στο χωράφι τους αν τους πάρεις την θέση πάρκινγκ αν τους πεις κάνα μπινελικι πανω στα νεύρα για κάποιο θέμα παρα για τετοιου ειδους τερατώδεις πράξεις ειτε αφορα σε βιαστή παιδιού ποσο μάλλον του δικού σου ειτε αφορα σε πολιτικαντη που εξώθησε εμμέσως κοσμο στην αυτοκτονία!!

  14. για αλλη μια φορα το σοι των καφαλογιαννηδων αποφασισε αντι της δικαιοσυνης. Να τους χαιρεστε εσεις οι φιλελεδες…

  15. Αλλη μια παράσταση της μπορντελοδικαισυνης στην Ελλάδα

  16. Μαζέψτε τα παιδιά σας ή εκτελεστέ τον καί πετάξτε τον κάπου να μην τον βρει κανείς.Συνιστώ το δεύτερο.

Comments are closed.