ΣΤΗ ΣΙΝΑΛΟΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ Γ#ΦΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ – ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ – ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ

Κοινοποίηση:
astynomia

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από το σπίτι οικογένειας γ#φτων στον καταυλισμό του Ασπροπύργου, τραυματίζοντας ελαφρά τρία, ανήλικα παιδιά.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν τέσσερα άτομα, σταμάτησε μπροστά από το σπίτι επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής.

Τότε, ένας από τους δράστες πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς τη μονοκατοικία και οι σφαίρες βρήκαν τα τρία παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 10, 11 και 12 ετών αντίστοιχα.

Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπου νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα ενώ από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν φθορές και σε ένα, σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο.

Μετά το αιματηρό περιστατικό οι γονείς των παιδιών μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κόψτε τους ,το δικαίωμα ψήφου
    Ούτως ή άλλως ούτε ελληνικά μιλάνε εάν τους ακούσει κάποιος…μια παράξενη σκ..γλωσσα μιλάνε

  2. Γυφτοι σιχαμενα υποκείμενα παράσιτα που ζουν με επιδόματα και κλεψιές! Αλλά οι βρωμιαρηδες πολιτικοί σας τους προστατεύουν για τα ψηφαλακια οι αλήτες, εγώ έφυγα από το μπ@@@λο σας και γλυτωσα εσεις δειλοί ραγιάδες που φοβηθήκατε την ξενιτιά λουστείτε τους!

Leave a Response