Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης (19/11) στην Πετρούπολη έναν 16χρονο που είχε στην κατοχή του μπαλτά.
Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Πετρούπολη, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν έναν 16χρονο να έχει στην κατοχή του μπαλτά, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 8:00 το πρωί, όταν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης παρατήρησαν έναν ανήλικο να κρατά αντικείμενο που έμοιαζε με όπλο. Τον προσέγγισαν και διαπίστωσαν πως ο ανήλικος είχε στην κατοχή του έναν μπαλτά μήκους 29 εκατοστών.
Ο 16χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Να σημειωθεί πως το εν λόγω σχολείο τελούσε σε κατάληψη μέχρι και χθες, Τρίτη (18/11).







ΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΥΔΗΔΕΣ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚωΛΕΓΙΑ
Δεν μας είπαν επίσης αν βρέθηκαν επάνω του σκόρδο και μπούκοβο. Λέγεται ότι στις καταλήψεις παιρνούν δημιουργικά το χρόνο τους και πολύ πιθανόν να μαγείρευαν. Εικάζω ότι τον μπαλτά ίσως τον κουβαλούσε για να ψιλοκόψουν τον πατσά που μαγείρευαν.