ΠΟΝΟΣ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ “ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ” ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΙΔΙΑ

Πόνος, απόγνωση, θρήνος. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το φορτίο που σηκώνουν αυτοί την ώρα οι οικογένειας των δεκάδων θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη. Νέοι άνθρωποι, φοιτητές, οικογενειάρχες άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στη Λάρισα, την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο να εκτυλίσσεται μια νέα εθνική τραγωδία.

Την ώρα που η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει, συγγενείς των θυμάτων αναζητούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αδυνατούν να τα αναγνωρίσουν λόγω της άσχημης κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι σοροί. Πλέον η εξέταση DNA είναι ο μόνος τρόπος για να λάβουν απαντήσεις.

Οι 18χρονες δίδυμες αδελφές Θεώνη και Χρύσα, μαζί με την πρώτη ξαδέλφή τους, την 19χρονη Αναστασία βρέθηκαν απανθρακωμένες, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.


Οι 18χρονες δίδυμες αδελφές Θεώνη και Χρύσα

Η 19χρονη ξαδέρφη τους Αναστασία
 Η τοπική κοινωνία της Βέροιας θρηνεί την 39χρονη στρατιωτικό Λένα Δουρμίκα η οποία επέστρεφε στο σπίτι της, όμως δεν κατάφερε να σφίξει ξανά στην αγκαλιά της τον σύζυγο και τα δύο αγοράκια τους.

Η 39χρονη στρατιωτικός

Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα και στον 35χρονο μηχανοδηγό Σπύρο Βούλγαρη από το Λιανοκλάδι ο οποίος εργαζόταν ως μηχανοδηγός στην Hellenic Train και επέβαινε στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη μέρα, που θα ταξίδευε προς Αθήνα.


Ο 35χρονος Σπύρος

Νεκρός ανασύρθηκε και ένας 60χρονος μηχανοδηγός από την Αμαλιάδα. Ο Γιώργος Κουτσούμπας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.


Ο 60χρονος μηχανοδηγός

Την ίδια στιγμή, δεκάδες οικογένειες που έχουν χάσει κάθε επικοινωνία με τους συγγενείς τους κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι συγγενείς δύο νέων από την Κύπρο, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ακόμα την 24χρονη Αναστασία και τον 22χρονο Κυπριανό.


Η 24χρονη Αναστασία

Η 24χρονη Αναστασία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι. Κρατώντας μια φωτογραφία της στα χέρια του, ο πατέρας του συντρόφου της την αναζητούσε με αγωνία, ενώ οι γονείς της βρίσκονταν ήδη καθ’οδόν για Λάρισα.


Ο 22χρονος Κυπριανός

Ο 22χρονος Κυπριανός, φοιτητής νομικής δεν έχει επικοινωνήσει με τους γονείς του.

Ο 23χρονος Ντένις επικοινώνησε τελευταία φορά στις 23:30 με τη μητέρα του, ωστόσο η ίδια δεν είχε ξανά νέα του.


Ο 23χρονος Ντένις

Παράλληλα ο πατέρας ενός 26χρονου από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε: «Αγνοείται ο άνθρωπός μου μαζί με τον φίλο του. Είχαν πάει να δουν τις κοπέλες τους. Να το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου. Δεν έχουμε μάθε κάτι, δεν έχουμε ενημέρωση. Οι αστυνομικοί μας ρωτούν τι ρούχα φορούσαν, αν είχαν τατουάζ, ή φορούσαν σκουλαρίκια για να γίνει η αναγνώριση. Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε που είναι οι άνθρωπoί μας. Να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι γι’αυτό το ελληνικό χάλι. 2023 και τρακάρουν τρένα και μάλιστα σε διπλή γραμμή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Ο σταθμαρχης θα πληρωσει για ολα δηλαδη; Δεν πρεπει να συλληφθουν ο διοικητης της τρενοσε και τεχνικοι προισταμενοι που επιτρεπουν να κινουνται τα τρενα χωρις συστηματα ασφαλειας; Εκει ο εισαγγελεας δεν βλεπει τιποτα; Κανενας δεν λεει τιποτα για συλληψεις ανωτερων στη διοικηση..

  2. ΚΡΙΜΑ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  3. Τους ιδιους θα ξαναψηφισουν οι συνταξιουχοι και οι λιγουρηδες. ειναι αυτη η χωρα αξια αυτων που την κυβερνουν εχουμε πολλες τραγωδιες μπροστα. Ευχομαι να μην βγω αληθινος. Εγκληματιες πολιτικοι μιζαδοροι υπανθρωποι.

  4. τι 42 ατομα 60 θα γινουν οι αγνοουμενοι που ειναι σταχτυ εγιναν οι καημενοι , ,

  5. απο 25 ετων παω αθηνα θεσσαλονικη με τρενο εγινα 44 τωρα δεν παω πλεον αλλα το δικτυο εμεινε ιδιο , ακομα και εδω που ζω περνας της γραμμες του τρενου και κανεις τον σταυρο σου μην σου ερθει κανα τρενο γιατι δεν δουλευουν οι μπαρες οσο ζω το ιδιο σκηνικο και χειροτερο καποτε υπηρχε σταθμος τωρα τιποτα κουφαρι , ,

  6. Πρέπει να δούμε το δάσος κι όχι το δέντρο. Είναι ανάγκη να καταλάβουμε όλοι μας ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αποτυχημένο κράτος (failed state) και με έναν κρατικό μηχανισμό που λειτουργεί καλά μόνο όταν πρόκειται να συλλέξει φόρους ή να πλακώσει στο ξύλο διαδηλωτές, και δε λειτουργεί όταν οι πολίτες χρειασθούν τη βοήθειά του. Πρόκειται για ένα κράτος πρόχειρο, επιφανειακό, που δουλεύει χωρίς να σχεδιάζει, ένα κράτος εχθρικό προς τον πολίτη. Σε πολλές περιπτώσεις είναι ένα κράτος που λειτουργεί σαν μαφία και εγκληματική οργάνωση. Ουσιαστικά πρόκειται για μια κρατική οντότητα η οποία δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά ανεξάρτητη από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για ένα αποικιακού τύπου μόρφωμα, απόλυτα ελεγχόμενο από μηχανισμούς και δομές εκτός χώρας. Είναι ένα πεδίο υπερκερδών για τις πολυεθνικές επιχειρήσεις και εύκολης μπίζνας για τον οποιοδήποτε υποψήφιο αγοραστή (αντί πινακίου φακής φυσικά…) του εθνικού του πλούτου. Είναι μια χώρα χωρίς δημόσιο αερομεταφορέα, χωρίς δημόσιους σιδηροδρόμους, χωρίς δημόσια εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας.
    Δεν πρέπει να μπαίνουμε στο παιχνίδι των πολιτικάντηδων και να πιστεύουμε ότι αλλάζοντας κυβερνήσεις μπορεί να αλλάξει το σύστημα διακυβέρνησης. Στην πυρκαγιά στο Μάτι απέτυχε ο κρατικός μηχανισμός με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη απέτυχε ο κρατικος μηχανισμός με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Και στις δύο τραγωδίες μιλάμε για το ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΚΥΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. Το άθλιο αυτό κρατικό μόρφωμα δεν αλλάζει με τις εκλογές. Αν οι εκλογές μπορούσαν να είναι επαναστατικές και επικίνδυνες για το σύστημα να είστε σίγουροι ότι θα είχαν απαγορευθεί. Ας έχει ο καθένας την άποψή του, ας είμαστε δεξιοί, σοσιαλιστές, αριστεροί ή κομμουνιστές, αλλά ας μην έχουμε αυταπάτες ότι η αλλαγή του συστήματος θα γίνει με τις γνωστές διαδικασίες που το ίδιο το σύστημα έχει θεσπίσει. Θα ήταν πολυ οξύμωρο κάτι τέτοιο, δε νομίζετε;
    Ίσως έφτασε η ώρα για να ένα καλό ταρακούνημα του θλιβερού πολιτικού προσωπικού της χώρας και του διεφθαρμένου κράτους. Ας μποϊκοτάρουμε όλοι τις επερχόμενες εκλογές. Ας μην πάει κανείς στις κάλπες, έστω για μια φορά. Ας καταγραφεί ένα ποσοστό αποχής ρεκόρ,70%, 75%, 80%. Και ας προσπαθήσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση μετά από εκλογές στις οποίες θα έχει ψηφίσει το 20% του εκλογικού σώματος και βέβαια μετά να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι αυτή θα είναι μια νόμιμη κυβέρνηση.
    Ας το δοκιμάσουμε. Στο κάτω κάτω της γραφής αν κάνουμε μποϊκοτάζ για την τιμή των μακαρονιών (και πολύ σωστά) δεν είναι λογικό να κάνουμε και ένα μποϊκοτάζ για την αξία της ίδιας της ζωής μας;

  7. Δύο μηνύματα Μας Έδωσε ο Μεγαλόχαρης στους μεν κ στους δεν.Πρωτον ξεσκεπάστηκαν τα συστήματα διαφθορας που βάζουνε τα χρήματα πάνω από την ανθρώπινη ζωή κ δεύτερον πληρώσαμε με πόνο όλοι μας χωρίς φ16 φ35 βελχαρα κτλ το μίσος μας ο ένας απέναντι στον άλλον.Συλληπητηρια κ δύναμη στους γονείς.Μακαρι να μην ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός.Ποτε ξανά.

  8. Ένας καραγκιοζης πιο πάνω βρίζει τα κόμματα και καλά κάνει,βρίζει και τον βλακεντιο Πολάκη,τον Κασιδιάρη που τον έχεις φυλακή για ποιον λόγο δεν ξερουμεΓιατί τον βρίζεις ρε καραμαλακα;Εσυ είσαι ο πιο βλάκας και ο πιο κομπλεξικός με τους καθαρούς Έλληνες ουστ κοπρίτη.!!!

  9. Ξέρετε τι σημαίνει να είναι αφορεσμενη η κεφαλή του κράτους βλέπε πθ γουρλοματης καθώς και η υπουργός Παιδείας ???
    Ξεχάσατε τι είχε πει για αυτούς ο μέγας Αμβρόσιος όταν τους αφόρισε???
    Και περιμένουμε να πάνε καλά τα πράγματα με δαυτους ???

  10. Καλό ταξίδι Καλό παράδεισο στα παιδιά μας . Ο Θεός να δώσει δύναμη στους γονείς να σηκώσουν τον τεράστιο Σταύρο πού τούς επεφύλαξε ή μοίρα και ή αδιαφορία όλων αυτών πού καταστρέφουν την πατρίδα μας.

  11. Καλά Στέφανε, χώρια των εμετικών σχολίων των αγράμματων κι αμόρφωτων αμοιβάδων και υπεραινόβιων καφενόβιων τεμπελχανάδων-οπαδών του Κασιδιάρη,
    πρέπει να πούμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.
    Εθνική Τραγωδία σήμερα, ζούμε από καθαρή τύχη σε μια δημοσιοϋπαλληλική χώρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων είναι δημόσιοι κηφήνες και ζαμανφουτιστές!
    Απαιτείται επανίδρυση του Κράτους από το ΜΗΔΕΝ αλλά με άξια και ικανά στελέχη Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, το πρόβλημα είναι οτι όσοι είχαν στοιχειώδες εγκέφαλο και πτυχία έφυγαν στο εξωτερικό, έμεινε η πλέμπα και τα γιδοτάγαρα του ΠολακοΚασιδιάρη και της ΑκροΑριστεροΔεξιάς που δεν έβγαλαν ούτε καν Δημοτικό!!

    1. Το έχω γράψει δεκάδες φορές αυτό, αλλά δεν βγάζω νόημα….. συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο!
      Γι’αυτό η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, ούτε σε ένα δισεκατομμύριο χρόνια

    2. Σε πληροφορω μλκοπιτουρα ότι είχα πρωτευσει στην ΑΣΟΕΕ τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής…δεν έχω φύγει από την πατρίδα και ψηφίζω Κασιδιάρη…δεν φέρω καμία ευθύνη σε τίποτα γιατί δεν έχω ψηφίσει ποτέ τα καθάρματα της γαμω μεταπολίτευσης…κατάλαβες στοκε ???

  12. Να πουλήσουμε και την ΕΥΑΘ με 1 ευρώ και ύστερα βζζζζζνννν θα πάει η ανάπτυξη…
    Λοιπόν περιμένετε..σε λίγες μέρες η γνωστή πλύστρα των εργολάβων, η αρσενική Εύα Μπράουν θα περιοδεύσει όλα τα βοθροκαναλα
    για να αθωώσει εταιρεία, στελέχη πολιτικούς κλπ. Εδώ είμαστε….

    1. Έτσι ακριβώς. Έχουμε ότι μας αξίζει σε αυτή τη ζωή…

  13. Το ίδιο δυστύχημα πριν 50 χρόνια πάλι στη Λάρισα στο Δοξαρά
    Μετωπική το θρυλικό Ακρόπολις με μία πόστα
    Τότε τα μέσα επικοινωνίας πρωτόγονα οι γραμμές μονές στους Σιδηρόδρομους Ελληνικού Κράτους
    Μισός αιώνας και ακόμα τριτοκοσμικοί στην ΕΕ

  14. Δεν το περίμενα αυτό. Ολόκληρη η Ελλάδα πονάει και κάποια ανθρωπάκια, σκουλίκια καλύτερα θα έλεγα, βρίζουν, απειλούν , ειρωνεύονται, πουλάνε πνεύμα. Τόσος πόνος που χάθηκαν τόσοι συνάνθρωποι μας και κυρίως νεολαίοι, χωρίς να φταίει κανένας εξ αυτών. Ποιός είναι αυτός ο άμυαλος, ο άρρωστος που διαχωρίζει Ελληνες Ελλαδίτες και Ελληνες Κύπριους. Μα υπάρχουν τόσο υπάνθρωποι την στιγμή μάλιστα που και ο τελευταίος Ελληνας σήμερα έκλαψε;

  15. Συγχαρητήρια στο έγκριτο και σοβαρό κυβερνητικό Πρώτο Θέμα που επιτρέπει σχόλια νδκρατων τρολ που ειρωνεύονται μάνες που σπαραζουν και ειρωνεύονται νεκρά παιδιά, πολλά πολλά συγχαρητήρια για το επίπεδο των σχολίων που ανεβάζετε. Μ@υνοπανα, έχουν χάσει κάθε ανθρωπιά οι ρουφιάνοι πλέον. Ενώ σχόλια που κάνουν κριτική στον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση και στους φονιάδες εργολάβους τα κόβουν. Αυτή είναι η δημοσιογραφια στην Ελλάδα, να περνάνε σχόλια που ειρωνεύονται μια μάνα που κλαίει για το παιδάκι της. Γ@@@@ το σπιτάκι σας όλοι όσοι δουλεύετε στο μπ@υρδελο, παλιομ@υνοπανα..

  16. Ναι, θα πάνε. Όπως πήγαν και για το Μάτι. Όπως και για τη Μάνδρα. Όπως και για το Σαμινα, την Ηλεία κλπ κλπ.

  17. Ελλαδαρα του δημοσίου,της μίζας ο σταθμάρχης δεν είχε ιδέα,μπορεί να τον είχε πάρει και ο ύπνος,τη να φάει ισόβια δεν μου λέει τίποτα,έφυγαν τόση άνθρωποι άδικα,25 χιλ.στην ίδια γραμμή πήγαινε και το τυρόγαλο δεν καταλάβει τίποτα,ηλεκτρική καρέκλα στο κτήνος !!!!!!

  18. Από την εμπειρία μου και με το βίντεο που είδα είναι πως πολλά πρόσωπα δεν θα βρεθούν ποτέ.
    Τα πρώτα βαγόνια και τον δύο αμαξοστοιχιων συνθλίβει και πήραν φωτιά με ακραίες θερμοκρασίες.
    Οι παράπλευρες απώλειες είναι το χειρότερο, ακρωτηριασμοί και ψυχολογικά.
    Αυτό για τους ανθρώπους που το έζησαν, θα το ζούν για μια ζωή!
    Κρίμα στους ανθρώπους που έχουν το τρένο σαν το πιο ασφαλές όχημα για να πηγαίνουν στον προορισμό τους, νέα παιδιά που πρέπει να πηγαίνουν με αυτά στις βάσεις τους για να συνεχίσουν τις σπουδές τους…..
    Δεν το χωράει ο νους!

  19. πόσο κτήνος είσαι κυκος μ@,λ@κ@ς. ξεφτίλα.

  20. Εσύ ρε αλήτη βλακα πού πήρες μίζα για6να πουλήσεις τον ΟΣΕ νοιώθεις ωραία να βλέπεις μάνες να σπαραζουν για τα νεκρά παιδάκια τους. Εσύ κτήνος κάθαρμα εργολάβε που ενώ έχεις πάρει λεφτά για το σύστημα αυτό δεν λειτουργούσε επειδή πήρες τα φράγκα και στα @@ σου, νοιώθεις ωραία τώρα? Γουστάρεις ε? Μάγκες, εργολάβος είχε πληρωθεί για την ασφάλεια των γραμμών, πλάσαρε συστήματα ασφαλείας που δεν λειτουργούν. Αυτός έχει δώσει μίζα σε πολιτικούς και όπως βλέπετε παραμένει στο σκοτάδι. Κανείς δεν λέει ποιος είναι αυτός, πληρώνει πολιτικούς σκοτώνει παιδιά και όλα καλά για τον τύπο.

    1. Δεν τον ενδιαφέρει σε πληροφορώ.
      Είναι απλά μία κόκκινη γραμμή, ένας αύξοντας αριθμός.
      Τι δεν καταλαβαίνεις…… Από την στιγμή που ανήκεις στην παγκοσμιοποίηση, είσαι απλά ένα νουμεράκι, συν και πλην….
      Όση χολή και απόγνωση να βγάλουμε από εδώ μέσα, οι άνθρωποι δεν γυρίζουν πίσω.
      Και κάποιοι άλλοι που χαροπαλευουν να μείνουν στη ζωή.
      Δεν υπάρχει, δεν μπορώ να περιγράψω την εικόνα που είδαν αυτοί οι άνθρωποι….δεν δεν….

  21. Αχθοφόρος του ΟΣΕ διορίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο παιδείας και αμέσως μετά αναβαθμίστηκε σε σταθμάρχης.
    Επειδή ήταν κομματόσκυλο της ΝΔ.
    Όλα ρουσφέτι στο ελλαδιστάν.
    Τι φταίνε αυτά τα παιδιά που έχασαν άδικα τη ζωή τους;;

  22. Νέα Δημοκρατία, κατέστρεψε την Ελλάδα.
    Σκεφτείτε το την ώρα που είσαστε στο παραβάν των εκλογών

  23. με καθε τροπο σκοτωνουν κοσμακι με τα μπολια με τις φωτιες με τις πλυμιρες με το ενα με το αλο ε τρωνε κοσμο σιγα σιγα μονον λαθροπακια να μινουν αυτα θα τα εχουν στα ωπα ωπα φυσικα !

  24. Ελληνικό πένθος .Βλέπε εξπρές Σαμινα

  25. ΦΑΣΙΑΡΙΟΖΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ

    1. Εισαι μαλακας; Ρε αλητη, που λες οτι πηραν οτι τους αξιζε στα θυματα. Κανονικα επρεπε να σε λογοκρινει το μακελειο, που βριζεις τα θυματα επειδη ειναι Κυπραιοι. Και υπογραφεις ως ΚΥΚΟΣ ΦΑΣΑΡΙΚΟΣ.

    2. Τι λες ρε κάθαρμα;;;;;;;;;;;;;;;; Τι λες ρε κοπρόσκυλο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Φτου σου ρε μπάσταρδε!!!!!!!!!!!!!!!!

    3. πόσο κτήνος είσαι κυκος μ@,λ@κ@ς. ξεφτίλα.

    4. Γαμιεσαι πουστη ακατάπαυστα και από παντού που εκφραζεσαι έτσι για νεκρούς και δεν ξέρεις τι γράφεις λουγκρα

    5. Είσαι ο μεγαλύτερος μ@λ@κας που υπάρχει στην οικουμένη. Υβρίζεις τα θύματα αλήτη. Αν σε ήξερα θα φρόντιζα

  26. ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΥΛΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. αλλα ο Θεος θελει να τα σκοτωσουμε εμεις αυτα τα μπασταρδα και οχι τα τραινα.

  27. Θερμα συλλυπητηρια στις οικογενειες … καλο παραδεισο … δεν υπαρχουν λογια γι αυτην την γενοκτονια …

  28. Άντε τράβα από εδώ ρε που επικαλείσαι Θεό και Παναγία ενώ προτρέπεις έναν άνθρωπο στην αυτοκτονία. Ο πραγματικος ένοχος είναι αυτός που ανέθετε σε ένα και μοναδικό άνθρωπο άπειρο τις ζωές χιλιαδων ανθρωπων καθημερινα. Αυτό που εσείς αποκαλείται “κράτος”.

  29. Και όλα αυτά επειδή πούλησαν την εταιρεία και έδωσαν την συντήρηση σε εργολάβους με το μόνο κριτήριο το ύψος της μίζας που θα έβαζαν στις τσέπες τους. Αυτοί σκότωσαν τα παιδιά σας, για την μίζα και τα λεφτά των εργολάβων. Έχουν γίνει πάμπλουτοι οι πολιτικοί καταστρεφοντας όλους εμάς, δεν πάει άλλο με τους αλήτες. Βλέπεις αυτά τα παιδιά μέσα στην δίψα για ζωή και τώρα νεκρά. Γιατί? Για μίζες λεφτά και προμήθειες εργολάβων και πολιτικών. Δύναμη κουράγιο στους δικούς τους ανθρώπους, τι να γράψουμε ρε π@υστη μου………….. Πόσο ακόμη θα κάνουμε υπομονή? Δεν ξέρω ειλικρινά. Θλίψη ρε φίλε. RIP…

    1. Πολύ ακόμα φίλε μου, που με συγκίνησες έτσι όπως εκφράστηκες, για σκέψου μόνο ότι ήμασταν 400 χρόνια σκλάβοι των Τούρκων. Μέχρι λοιπόν να βρεθεί ο καινούργιος Κολοκοτρώνης υπομονή…….. θα βρεθεί είναι μαθηματικά βέβαιο. Η ιστορία της ευλογημένης πατρίδας μας πάντα επαναλαμβάνεται.

  30. Τρένο των φοιτητών; έχω να μπω σε τρένο πάνω από 20 χρόνια Τι και ποιος να πληρώσει;
    Όλοι φταίνε.

  31. Τί ζούμε για ακόμα μια φορά. Πόσες τραγωδίες σε αυτό τον μικρό τόπο που λέγεται Ελλάδα. Τραγωδίες χωρίς τιμωρία ( Μάτι, Μάντρα). Ανεύθυνοι υπεύθυνοι γεμάτοι θράσος. Ο Θεός να αναπαύσει τους νεκρούς και να τιμωρήσει τους ενόχους. Κουράγιο στις οικογένειες όλων.

  32. Να απευθυνθω απο εδω στον Σταθμαρχη και σε οσους αλλους φερουν ευθυνη για αυτον τον εξ αμελειας φονο, δολοφονια .
    Δεν ξερω αν εσυ εχεις παιδια. Αν εχεις, θα ξερεις την αγωνια, την θυσια και ιδρωτα που απαιτουνται να τα μεγαλωσεις, να τα κανεις σωστους ανθρωπους-κοντρα στο ρευμα του ‘23-, να τα σπουδασεις κλπ. Να εχουν εθνικη συνειδηση, να εχουν τα ιδανικα της ρατσας μας ως Ελληνες, να-να-να. Απο βρεφη.. μεχρι να γινουν μεγαλοι ανθρωποι. Ολοι κανουμε λαθη. Το δικο σου/σας λαθος σκοτωσε μαθητες, φοιτητες, νεαρα παιδια, δεν ξερω αν ΚΑΙ βρεφη. Ως ωραιος ΕΛΛΗΝ ( με οτι συνεπαγεται αυτο) θα σου ζητησω λοιπον να το..κανεις μονος σου χωρις καν να περιμενεις μια τυπικη δικη, τα καθιερωμενα, τα γνωστα. Τη « γνωστη συνεχεια του εργου». Καταλαμβαινεις τι εννοω. Καντο χτες. Βρες εναν τροπο, μια στιγμη που δεν θα σε βλεπουν στη φυλακη/κρατητηρια κλπ. Αποχαιρετα με γενναιοτητα την οικογενεια σου, και καντο αφου προηγουμενως συμβουλεψεις και αυτον-αυτους οι οποιοι ειναι, αν ειναι, συνυπευθυνοι. Μπορει ναν κι ο υπουργος. Αυτο κανουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αντρες. Οσοι φοραμε παντελονια, καταλαβαινουμε/νε. Μονο ετσι θα δωσεις κ παραδειγμα στους επομενους στα τρενα/αερπδρομια- πολιτικους ..οσους εχουν ευθυνη να κανουν το ιδιο. Εν καιρω ειρηνης ; Ε ναι. Διοτι σκοτωσες βρεφη-νεους-αμουστακους-αλλους. Μενω μεχρι εδω.
    Στον Στεφανο που με φιλοξενει εδω μεσα, να πω οτι αφορμη σ αυτο που γραφω ειν ο σπαραγμος μιας συναδελφου καθηγητριας σημερα το πρωι, της οποιας συγγενικο προσωπο ακομη αγνοειται. Οπως κι αλλα παιδια, ή και καθε ηλικιας . Με ξεπερναει. Να σου δινει ο Θεος κι η Παναγια δυναμη σ εσενα και την πικογενεια σου ρε παλληκαρι να τους ξεμπροστιαζεις κι εκει στην Ελλαδα κι εδω κατω στη Κυπρο μπας και ξεβρομισουμε πια απ τους ανικανους/κλεφτες/απατεωνες/ψευτες/δοσιλογους/ χαφιεδες ως εθνος.
    ΥΓ: καντο μονος, Σταθμαρχη..κανε την αρχη.. πολλοι αθωοι.. πολλα τα παιδια..λυτρωσε τις ψυχες τους…

    1. ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΘΛΙΨΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ “ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ” ΚΤΛ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ. ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΣ ΘΛΙΨΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ. ΩΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ. ΚΑΙ?? ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΣΥ. ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ?? ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ? ΣΟΥ ΛΕΩ , ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΘΛΙΨΗ. ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ , ΜΠΟΡΕΙΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΗΝ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

      1. Σίγουρα δεν επιτρέπεται η προτροπή στην αυτοκτονία για τον θύτη. Ίσως καλύτερα να τον αφήσουν ελεύθερο, να πάει διακοπές και μετά να κάνει μερικά εξτρα σεμινάρια και να επιστρέψει στο πόστο του. Εξάλλου όλοι έχουμε μια δύσκολη μέρα στη δουλεία ενίοτε…. 🙁
        Και όπως λες αγαπητέ δικαιωματιστή η προτροπή σε αυτοκτονία δεν είναι σωστή. Να ελπίζεις όμως ότι σε κάποια επόμενη βάρδια του (ή κάποιου άλλου αντίστοιχου) δεν θα ταξιδεύεις εσύ ή οι απόγονοί σου (?) για να εμπεδώσεις τι εστί σταρχιδισμός και ατιμωρησία.

  33. Κλάμα ρε φίλε για αυτά τα παιδιά και στο Μαξίμου ανοίγουν σαμπάνιες γιατί έρχεται πολύ χρήμα από μίζες για να…. εκσυγχρονισουν την τρένοσε! Θα φάνε καλά, είναι τόσο αδίστακτοι μισανθρωποι που μπορεί επίτηδες να δημιούργησαν την τραγωδία, ίσως έχουν συμφωνίες για συστήματα και χρειαζόταν αυτο για να προχωρήσουν και να βγάλουν εκατομμύρια. Μέχρι εντολή δώσανε οι πολιτικοί και χθες πέταξαν από το σπίτι μια ανάπηρη γυναίκα πάνω σε καροτσάκι γθανα πάρουν μίζα από τα φαντ, νομίζετε ότι μπροστά στην κονόμα στην μίζα και τα λεφτά θα είχαν πρόβλημα να στείλουν στον θάνατο τα παιδιά που βλέπετε στην φώτο? Κανένα απολύτως, αρκεί ο πολιτικός και ο υπουργός να βγάλουν λεφτά. Υγ. Αυτή την ώρα με εντολή Μαξίμου σπάνε τα κεφάλια και χτυπούν αδέρφια συγγενείς και κόσμο που δικαίως διαμαρτυρετε. Να χαίρεστε τους πολιτικούς σας.

  34. και τα παιδιά σας κύριοι σκοτώνουμε και μάλιστα εντελώς δωρεάν – αφιλοκερδώς. Αφου έλληνες θα μας ξαναψηφίσουν πάλι. Και μάλιστα απο εδω και στο εξής θα είναι…. στάνταρντ η μια παραιτηση καθε 1.000-2.000 ελληνες που θα δολοφονουμε. ΟΟΛΑΑΑ ΓΙΑ ΕΕΕΕΣΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!! χωρίς τα….παιδιά σας 😉

  35. Καλό παράδεισο στα παιδιά (μας), παρηγοριά από την Μάνα Παναγιά στις οικογένειες.
    Σήμερα κλαίει η Ελλάδα.

Comments are closed.