ΠΑΝΙΚΟΣ για τον Τσίπρα!! Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ! Γκρεμοτσακίζονται τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ !!!

Κοινοποίηση:
dimoskopisi

Θα ακούσουμε πολλά αυτές τις μέρες… Εδώ στο makeleio.gr  θα διαβάζουμε μόνο αυτά που οι συντάκτες μας, τα έχουν διασταυρώσει όχι μόνο μια, αλλά δυο φορές..

Πάμε στο σημερινό μας ρεπορτάζ

ΠΑΓΩΜΑΡΑ στο Μαξίμου!

Τα έχει χαμένα το Αλέξης καθώς στο 21% με πτωτική τάση είναι ο  ΣΥΡΙΖΑ .

Σοκ έχουν προκαλέσει τα ευρήματα κρυφών δημοσκοπήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Αλέξης Τσίπρας με αμηχανία βλέπει την εκλογική επιρροή του να συρρικνώνεται σε επικίνδυνα επίπεδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετριέται κοντά στο 21,5% με πτωτική τάση.

Αντίθετα, το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, «Λαϊκή Ενότητα» φαίνεται να εισπράττει μεγάλο μέρος των αντιμνημονιακών ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Επίσης μεγάλη άνοδο έχουν και τα ποσοστά της Χρυσής Αuγης τα οποία με τα έως τώρα δεδομένα φτάσουν σε διψήφιο ποσοστό!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Από σήμερα δηλώνω Χρυσαυγητης, θέλει μεγάλο τσαμπουκά για να ξεφύγουμε από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα μας.

  2. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΗΛ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ?? ΕΤΣΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΑΛ..ΚΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΥΝΟΗΣΟΥΜΕ ??ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Κ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΑ 14 ΟΟΟ ΟΟΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΧΙΣΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ Ν ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΑΥΤΟΙ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ

  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ????ΓΙΑΤΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ???ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΩ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΤΑΜΗΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ…

  4. Θα ψηφίσω ΧΑ αν και δεν έκανε την δυναμική αντιπολίτευση που ελπίζαμε αλλά προς Θεού ΚΑΝΕΝΑΣ μην ψηφίσει Τσίπρα είναι τρισάθλιος.

  5. Στεφανε να κανει ο Ε. Πανας μια πανελληνια εγκυρη δημoσκοπηση που μπορει να προσεγγησει τα πραγματικα ποσοστα καθως ειναι ως τωρα αξιοπιστος δημοσκοπος

    1. ως τωρα ο ΜΟΝΟΣ αξιοπιστος δημοσκοπος

  6. Ο Λαφαζανης τι λέει για το φυσικό αέριο τα πετραιλεα και τον εθνικό πλούτο της Ελλάδος τι λέει για τους αγρότες θα δωση ανάπτυξη στην πρωτογενή παραγωγή; ποια η θέση του για την λαθρομεταναστευση.αυτοι που θα ψηφίσουν αυτόν η τον σύριζα δεν ξέρω τι μυαλα έχουν και το 21% του σύριζα Στέφανε είναι υπερβολικά μεγάλο με τα ψέματα και την προδοσία που έκανε.

  7. Ο/Η Η Χρυσή Αυγή συνθλίβεται από Λαφαζάνη και Λεβέντη λέει:

    Και είναι απολύτως λογικό, αφού αντί να βγει μπροστά ως αντιπολίτευση στην “πρώτη φορά αριστερά”, κάθισε “κυρία” προκειμένου να έχει καλύτερη δικαστική αντιμετώπιση. Δοσίλογοι και αυτοί δυστυχώς

    1. …ειπε ενας ελληνοφωνος δοσιλογος αμερικανοτσολιας.

    1. Η αλλαγή που θα δούμε με την ένωση προσκυνητών της μέρκελ,θα είναι στις υπογραφές για το οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδος στους τοκογλύφους!Ευχαριστούμε αλλά δεν θα προτιμήσουμε άλλα μνημονιακά κοπρόσκυλα!

  8. μακρια απο κομμουνιστες σταλινοναζι κι οτι αλλο θελετε ψηφιστε

  9. Χ.Α. οσο υπαρχει ακομα λιγος χρονος. Ηδη η επιστροφη ειναι πολυ δυσκολη. Ας μην χαθει αλλη ευκαρια. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.

    1. οχι στο αλκοολ και τον καπνο δηλαδη

  10. Ο/Η Σιγά τον πανικό. Για αυτό τον έβαλε τον λαφαζάν! Για να πιάσει αυτός όποιους φεύγουν λέει:

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΝ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΕΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ALL TOGETHER KAI ME THN ΝΔούλα TO MNHMONIOOOO.

  11. Καλα μην το γαματε ρε μαγκες… Ειπαμε!
    Οι ελληνες ειναι ικανοι να βγαλουνε καμια Νεα-Πασοκοποταμια παλι.
    Απο τα πολλα σκατα προτημαμε τα λιγα!
    Στο 25-26% καλα ειναι ο Συριζα πρωτο κομμα.
    (Εφοσον αντιμνιμονιακο κομμα δεν βγενει πρωτο)

    Οχι βηματα πισω μονο μπροστα, μην βγει καμια Νεα-Πασοκοποταμια και τραβαμε τα βιζια μας ολοι μαζι μετα….

  12. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΠΑΡΕΑ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ “ΑΞΙΟΤΙΜΗ” ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ!

  13. Στεφανε πολυ φοβαμαι οτι η δηθεν διαμαχες του Τσιπρα-Λαφαζανη ηταν θεατρο και μετα τις εκλογες θα συνεργαστουν με πλειοψηφια αριστερης κυβερνησης. Γι αυτο δεν ανησυχει κανεις ουτε μεσα ουτε εξω απο την χωρα. Θα μου πεις? αυτα ειναι θεωριες συνωμοσιας. Τι μας δινει σιγουρια, μετα απο αυτα που ζησαμε 8μηνες τωρα? Μηπως το βαρος και η συνεπεια των λογων τους? η η μπεσα που εχουν? Αλλωστε τα τελευταια 6χρονια ειδαμε οτι τιποτα δεν γινεται τυχαια και οτι υπαρχει σχεδιο. Αυτη την εντολη πηραν, αυτη την εντολη θα εκτελεσουν.

  14. παγωμαρα θα τον επιανε αν εβγαινε ξανα πρωθυπουργος.

Comments are closed.