ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΕΣΤ: Έτσι θα δείτε εάν έχετε προσβληθεί από…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!

Κοινοποίηση:
chemtrails

Σίγουρα κανείς δεν θέλει να το… δει αυτό γιατί η αλήθεια είναι τρομακτική και η άγνοια ευτυχία, αλλά αν θέλετε να ξέρετε αν έχετε επηρεαστεί από chemtrails (αεροψεκασμοί), μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι Αυτό που ψάχνετε είναι συνθετικά nanofibers που ψεκάζονται από τα αεροπλάνα, μαζί με το αλουμίνιο και βάριο.

Χρησιμοποιήστε κάποιο χυμό σταφυλιών ή κόκκινο κρασί και κρατήστε το (ξεπλένοντας) στο στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το στο νεροχύτη, οι ίνες έλκονται και σκοτώνονται από το οξύ στο χυμό σταφυλιών, ενώ ταυτόχρονα βάφονται και γίνονται ορατές.

«Αναφέρει επίσης ότι αυτές βγήκαν από το στόμα του ατόμου που το δοκίμασε(Φωτογραφία)».

Αυτές οι ίνες διασκορπίζονται σε όλο ολόκληρο το σώμα σας, γιατί τις αναπνέουμε όλη την ημέρα. Είναι στο νερό και την τροφή μας, καθώς, είναι λίγο πολύ σε όλα. Δοκιμάστε το στο σπίτι και να δείτε μόνοι σας.

Όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας!!!

*Να επισημάνουμε ότι δημοσιεύουμε το παραπάνω τεστ με πάσα επιφύλαξη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Με ρετσίνα Μαλαματίνα, γίνεται;

  2. τανινες ειναι για αυτο δεν “λεει” καντε το τεστ με ασπρο κρασι

    Σε τι ακριβώς χρησιμεύουν οι τανίνες;
    Μα στην παλαίωση του κρασιού φυσικά.
    Και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τα λευκά κρασιά δεν παλαιώνουν. Η τανίνη είναι μία ουσία (φαινόλη) που βρίσκεται στο φλοιό του σταφυλιού. Περνάει στο κρασί κατά τη διάρκεια της εκχύλισης, της παραμονής δηλαδή του μούστου μαζί με τα στερεά στοιχεία του σταφυλιού, τη σάρκα και τον φλοιό.

  3. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΠΕΖ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;… ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ;..

  4. Το έχω δοκιμάσει μερικές φορές και πριν δυο-τρία χρόνια μαζί με την οικογένειά μου, το αποτέλεσμα για όλους μας ήταν περίπου ίδιο με της φωτογραφίας.

    1. ειπαμε να μας δουλευεις αλλα εσυ το γ…μησες

Comments are closed.