ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – Είναι αυτή εικόνα πρωθυπουργού;-Τι ΚΑΤΑΝΤΙΑ είναι αυτή Αλέξη(φωτο)

Κοινοποίηση:
alexhs synodos2

Εκεί σε μια γωνιά..παραπεταμένος και αδιάφορος

alexhs synodos2alexhs1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ουτε το τελευταιο γκαρσονι…
    τετοιος ξεπεσμος!!

  2. Από της πολλές …μάχες … που έδωσε !

    Παρά ζαλίστηκε και τα έχει χαμένα ο ταλαίπωρος !!!

    Σαν δεν ντράπηκε το χαϊβάνι … να μετατρέψει την θέληση του Ελληνικού λαού…

    Από …ΌΧΙ , και να το κάνει …ΝΑΙ !!!

    Ένας Κολοκοτρώνης του χρειάζεται να του κόψει το …κωλαράκι με την χαντζάρα !

    Άκου έδωσε , μάχες … το χαϊβάνι !

    Σαν δεν ντράπηκε , να έχει μια Μπουμπουλίνα … την Ζωή Κωνσταντοπούλου … να του δείχνει τον σωστό δρόμο …..και …. το χαϊβάνι να κάνει του κεφαλιού του !

    Άι στο διάολο βραδιάτικα !
    Στράτος Δ.

  3. να βαλετε και τη φωτογραφία που του εσπασε το φερμουαρ απο το πολυ παχος και κυκλοφορουσε με ανοιχτο το παντελονι σαν τον Ορεστη Μακρη

  4. Έχει να φάει ακόμα ξευτίλες ο ανεπάγγελτος κηφήνας.
    Αυτή είναι η θέση των προδοτών. Αυτή είναι η θέση των αριστερών.

  5. Αι στα διαλα πια…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΡΕ;ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ…

  6. ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩς …………………. ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΡΕ ΚΟΙΤΑ Ο ΕΝΑς ΕΚΕΙ Ο ΑΛΟς ΠΑΡΑ ΑΛΟΥ ΣΑ 4 ΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΣΙΟΥ ΛΕΜΕ ………….

  7. Για μένα φταίνε οι δικαστικοί. Αυτό το καθίκι είναι μεγάλος εγκληματίας, θα πρέπει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία. Θα δείτε ότι με αυτούς τους άχρηστους θα γίνει μεγάλη σφαγή με τους εισβολείς. Δεν μας φτάνει η φτώχεια μας θα πληρώνουμε και για αυτούς που μας κατσικώθηκαν με το ζόρι και θα έχουμε και τον φόβο για τα παιδιά μας. Αυτός πουλάει και τα παιδιά του αν το ζητήσουν οι Γερμανοί. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο όλους εμάς λόγω ανικανότητας. Τα Σκόπια πατάνε πόδι, η χώρα-πορδή και εμείς σκυμένοι μόνιμα.

  8. ΟΣΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΘΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ…ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ…ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΟΥΣ…

  9. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΗΣ ΕΚΕΙ ? ΤΣΙΠΡΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ , ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΟΥ , ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΕΣΥ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΕ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ? ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΚΕΙ? ΣΗΚΩ Κ ΦΥΓΕ ΡΕΕΕΕ, ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝΕ .

  10. ειναι σουργελο ο ανθρωπος πως να το κανουμε

  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ; ΠΟΣΟ ΚΑΘΟΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΠΡΟΔΟΤΗΣ !

  12. η… μαγκια του παραπεσε στα εδρανα της ελληνοφωνης βουλης

  13. Να παίξουμε ένα Κουίζ προσωπικότητας
    Αλήθεια τι σκέφτεται αυτός ο μούλος ηγέτης τις αριστεράς.
    Εγώ λέω τίποτα, απλώς είναι χαμένος στο άπειρο τον σκέψεων του.
    ΥΓ’
    Μούλος= Πτηνό
    Διακρίνετε γιατί μαθαίνει να μιμείται άλλες φωνές.

  14. απ ο,τι φαινεται πανε πολυ καλα οι διαπραγματευσεις.οι επιτυχιες του πρωθυπουργου μας δεν εχουν σταματημο..

  15. ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ….ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ….ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ…???? ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ…!!!!!

  16. Όλοι μαζί και ο ψιριάρης μόνος του. Σκέφτεται πως θα βολέψει στα σπίτια των Ελλήνων τους λάθρο γι αυτό μοιάζει χαμένος στο διάστημα.Από την μία θα παίρνουν την πρώτη κατοικία από τα κόκκινα δάνεια και από την άλλη θα παίρνει τα σπίτια για να μένουν οι λαθραίοι. Έλληνα ξύπνα η περιουσία που με κόπο έφτιαξες περνάει σε άλλα χέρια. Ξύπνα και μην δεχτείς τίποτα από αυτά.

Comments are closed.