ΑΥΤΗ είναι η αλήθεια για τη γυναίκα που βαλσάμωσε την μάνα της στο Παγκράτι και ΣΟΚΑΡΕ το πανελλήνιο!

Κοινοποίηση:
pagr3

Πραγματικό ΣΟΚ είχε προκαλέσει η είδηση από το Παγκράτι με μία γυναίκα, η οποία  κρατούσε για καιρό στο σπίτι της τη νεκρή μητέρα της.

Κανείς από τους γείτονες φαίνεται να μην είχε αντιληφθεί το παραμικρό, καθώς η γυναίκα έκρυβε σε μπαούλο στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Αιδεσίου 19 τη σορό της μητέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, η γυναίκα το 2011 είχε χωρίσει από έναν μεγάλο έρωτα και αυτό είχε ως συνέπεια να πέσει ψυχολογικά. Όταν λοιπόν το 2012 ήρθε ο θάνατος της μητέρας της που ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε κοντά της, κατέρρευσε .

Από τον Μάϊο του 2014 ο ιδιοκτήτης είχε ξεκινήσει τη διαδικασία έξωσης. Παρουσία δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή μπήκε να καταγράψει τα έπιπλα του διαμερίσματος για να προβεί στην έξωση της 49χρονης.

Οταν οι άνδρες μπήκαν στο σπίτι έπαθαν ΣΟΚ όταν είδαν μπροστά τους μια “μούμια”.

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με σελοφάν και στεγανοποιημένο με ταινία για να μη μυρίσει. Χαρακτηριστικό είναι ότι για να την ξετυλίξουν μετά έκαναν τουλάχιστον μία ώρα.

Την είχε τοποθετήσει μέσα σε μια ντουλάπα  καθιστή , που την άνοιγε την ημέρα και την έκλεινε το βράδυ.  Αυτή τη στιγμή η γυναίκα βρίσκεται στο “Δρομοκαίτειο”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα είχε σπουδάσει χημικός στην Γαλλία. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα. Ζούσε με τη μικρή συνταξη της μητέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr οι γιατροί διαφωνουν μεταξύ τους στο αν η γυναίκα πάσχει από κατάθλιψη ή καταναγκαστική κατάθλιψη.

 ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ “MAKELEIO.GR” ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ! ΒΑΛΣΑΜΩΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΟΥΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: