Ακόμη ΒΟΥΙΖΟΥΝ τα βουνά …Οι ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΕΣ «κατέβασαν» τον Τάγαρη! (φώτο)

Κοινοποίηση:
v1

Βολές αυτοκινούμενων Πυροβόλων με στοιχεία αποτελούμενα αποκλειστικά από στελέχη στο Πεδίο Βολής του Κέντρου Πυροβολικού στη Θήβα..

v2

.«Ακόμη βουίζουν τα βουνά» … Οι αξιωματικοί και οι Υπαξιωματικοί του Πυροβολικού δίδαξαν την σύγχρονη τέχνη του πολέμου …

Όπως διαβάζουμε στο veteranos.gr, οι εντυπωσιακές βολές των Αξιωματικών και των Υπαξιωματικών προκάλεσαν τα εύσημα του Α” Υπαρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου Δεβετζή και την υπερηφάνεια του Δντή Πυροβολικού Υποστράτηγου Μεϊμάρη.

v3

Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές βολές Πυροβολικού, στο Πεδίο Βολής Θηβών από τα Τμήματα Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών και Μονίμων Λοχιών Τάξεως 2014 και από το Τμήμα Προχωρημένης Εκπαίδευσης Λοχαγών της Σχολής Πυροβολικού.

v4

v6

v7

Από το κοίλο κάννης καθαρό ,στο βάλω και τρέχω και ξαναβάλω , δείχνοντας σε όλους μας πόσο γρήγορα αλλάζει το πεδίο επιχειρήσεων στο σύγχρονο πεδίο μάχης !

v8

Οι εκπαιδευόμενοι κατά τη διάρκεια των βολών εκπαιδεύονται σε αντικείμενα ανάπτυξης Πυροβολαρχίας, παρατήρησης και διόρθωσης βολής, διευθύνσεως πυρός με χρήση σύγχρονων συστημάτων τακτικού και τεχνικού ελέγχου πυρός.

v9

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: