ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ… ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: «ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ! – ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΘ!» – «ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΠΟΘΗΚΕΣ-ΨΥΧΩΝ

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες συγγενών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην πανδημία, στο «Νταχάου» των ελληνικών νοσοκομείων.

ΔΕΙΤΕ τι κατήγγειλε πριν λίγες μέρες ο κ.Χρήστος που έχασε τη μητέρα του πριν μερικούς μήνες στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»:

«Καλησπέρα σας και καλό μήνα

Το μικρό μου όνομα είναι Χρήστος και σας στέλνω το mail αυτό γιατί θα ήθελα,αν είναι δυνατόν, να σας συναντήσω από κοντά για να σας δείξω μηνύματα από το κινητό της μητέρας μου (δυστυχώς δεν τα έστειλε σε εμένα)για τις απειλές που δεχόταν από υγειονομικούς όταν ζητούσε απελπισμένα να τις αλλάξουν τον χαλασμένο αναπνευστήρα που της είχαν τοποθετήσει..

Τελικά οι απειλές έγιναν πράξη μετά από 1-2 ημέρες και την έβαλαν σε εντατική άλλου νοσοκομείου..Κατέληξε αρχές Φλεβαρη του 2022..

Στη μνήμη της μητέρας μου αλλά και των άλλων ανθρώπων που υπέφεραν στα νοσοκομεία θα ήθελα να σου δείξω αυτά τα μηνύματα για καταλάβει ο κόσμος την ψυχολογία αυτών των ανθρώπων εκείνες τις ώρες.

Υ.Γ.  Δεν περιμένω δικαίωση αλλά δεν μπορώ  να κάνω και τον Κινέζο….»

ΔΕΙΤΕ και τα μηνυματα της μητέρας του μερικές μέρες πριν καταλήξει:

α1

α2

«Η μητέρα μου ζητούσε βοήθεια ..δυστυχώς δεν έστειλε σε εμένα τα μηνύματα γιατί θα είχα μπεί απ το παράθυρο στο Νοσ.Αγία Όλγα στη Ν.Ιωνία. Τα μηνύματα τα βρήκα 2 μήνες μετά το θάνατό της.Η μανούλα μου ήταν 67 ετών χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας,περπατούσε χιλιόμετρα κάθε μέρα και ακόμα και στο νοσοκομείο πήγε μόνη της(γιατί δεν ήθελε να με κολλήσει) με τα πόδια σε ανηφόρα φορτωμένη με σακβουαγιάζ και με το οξυγόνο στο 80(commado)…Το οξυγόνο πριν τη βάλουν στην εντατική ηταν στο 96-97.»

Θυμάστε αυτή τη συγκλονιστική  καταγγελία πριν μερικούς μήνες;

Σκοτώνουν ανθρώπους σε νοσοκομεία των ΗΠΑ, λέει νοσοκόμα! Τι ισχύει στην Ελλάδα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ!!! Μειώνουν τον πληθυσμό, όπως ζητάνε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

νοσοκομα

Η νοσοκόμα Erin Marie Olszewski αποκάλυψε συνταρακτικά περιστατικά στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης. Στην Ελλάδα πιστεύετε ότι δεν συμβαίνουν; Ειστε γελασμένοι. Ολοι ξέρετε τον τεράστιο νομικό αγώνα που κάνει ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης για το πρωτόκολλο του θανάτου στα ελληνικά νοσοκομεία. Και όσοι δεν ξέρετε μπείτε παρακάτω στα λινκ να μάθετε: (Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ.Αντωνιάδης ήταν ο πρώτος που τα έλεγε )

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ !

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ LIVE !! “ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ” !!! “ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ” !!! Πες τους ότι δολοφονήθηκαν κατά λάθος…

Είπε πως στα νοσοκομεία της Αμερικής ουσιαστικά σκοτώνουν ανθρώπους και άρα μειώνουν τον πληθυσμό, όπως ζητούν πλέον ευθέως οι διεθνιστές του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ! ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ!

Η Erin Marie Olszewski είναι νοσηλεύτρια. Πέρασε σχεδόν 1 μήνα εργαζόμενη στο νοσοκομείο Elmhurst της Νέας Υόρκης.

Σοκαρίστηκε τόσο πολύ απ’ αυτά που είδε και ξεκίνησε να συλλέγει πλάνα από κρυφή κάμερα απ’ όσα συνέβαιναν γύρω της.

Έβαζαν ασθενείς που δεν είχαν COVID σε αίθουσες COVID, κολλούσαν COVID και έμπαιναν στον αναπνευστήρα!

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ασθενείς με covid και μη-covid ασθενείς στεγάζονταν στον ίδιο όροφο, μερικές φορές και στα ίδια δωμάτια κάτι που στην τελική δημιουργεί λοιμώξεις από covid που αποκτήθηκαν εντός νοσοκομείου!!!! Είναι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ

Άνθρωποι εισάγονται στο νοσοκομείο χωρίς covid και καταλήγουν να κολλήσουν covid…».

Η νοσοκόμα αναφέρει πως δεχόταν απειλές, προκειμένου να μην μιλήσει.

Δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ:


Σας υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση 24 Μαρτίου 2021 από το σωματείο ειδικευόμενων γιατρών στο Τζάνειο. (Ενδεικτικά βάζουμε αυτή την ανακοινωση. Υπήρξαν πολλές και από άλλα νοσοκομεία)

Το σωματείο ειδικευόμενων γιατρών του “Τζανείου” καταγγέλλει πως “αρκετοί ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους”, περιμένοντας να βρεθεί ΜΕΘ. Στην ανακοίνωσή τους, που παρατίθεται πιο κάτω, καταγγέλλουν τα εξής:

“Μετά την τελευταία εφημερία στις 20 Μαρτίου, νοσηλεύονταν στο Τζάνειο 153 ασθενείς Covid σε απλές κλίνες, προϊόν μετατροπής από άλλες κλινικές. Ακόμα και στη Βραχεία Νοσηλεία του Τμήματος Επειγόντων νοσηλεύτηκαν 6 ασθενείς.

Σε καθημερινή βάση, βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονται σε κοινούς θαλάμους και σε πρόχειρους αναπνευστήρες, συχνά με γιατρούς άσχετων ειδικοτήτων, οι οποίοι ουσιαστικά αργοπεθαίνουν χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη, αναμένοντας μια κλίνη ΜΕΘ.

Στην αναμονή αυτή, αρκετοί ασθενείς ήδη έχασαν τη ζωή τους στο Τζάνειο. Τα λόγια της Διοίκησης ότι θα υπάρξει όριο στον αριθμό ασθενών, λόγω έλλειψης προσωπικού και υποδομών, πρώτα 110, μετά 130 αποδείχθηκαν ‘έπεα πτερόεντα’. Το νοσοκομείο μετατρέπεται ουσιαστικά σε μια πρόχειρη ‘αποθήκη’ ασθενών.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Σαν βρυκόλακας είναι ο Πλεύρης. Και αυτοί που φαίνονται ήσυχοι έχουν κρυφά νεύρα.

  2. Μητσοτακη…γ@μησου ρε παλιοπουστ@…παρε δρομο ρε κ@ργιολη!
    Ουστ απ’τη χωρα ρε παλιοκερατα…εχεις πευανει ολο τον κοσμο.
    Μεταφορικα και κυριολεκτικα!

  3. ο βουτυροκουραμπιεδοπουστας φοβαται που αρπαξε το φυτιλι μεσα απο το καντηλι που τον εφαγε η γατα που την εφαγε ο σκυλος που τον σκοτωσε το ξυλο………τετοιος π@υστης χαρδαλιας κικιλιας μητσοτακης παγωνη βασιλακοπουλος εξαφακτυλος τσιοδρας κεραμεως πετσας χρυσοχοιδης :γιατι η SIA τους ηθελε με βραχιολακια??????

  4. Οι γιατροι στην Ελλάδα είναι μο@νοπανα αν και τελευταία έχουν μεγαλύτερη αξία. Μόνο το 1% είναι άνθρωποι και επιστήμονες. Όλοι οι άλλοι είναι λαμογια και φακελακιδες. Οι ιατρικές σχολές έπρεπε στην Ελλάδα να είναι ιδιωτικές να τους γίνεται σαμπρέλα ο κωλος να το ξεχρεώσουν το πανεπιστήμιο για να το εκτιμούν. Όπως στην Αμερική που κάνουν 25-30 χρόνια να το ξεχρεώσουν από το δάνειο σπουδών που παίρνουν.

    1. Τώρα που σπουδάζουν δωρεάν είναι αγιογδύτες, φαντάζεσαι νά πλήρωναν καί δίδακτρα στό Πανεπιστήμιο;;; ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ θά ήταν!!!

  5. Έτσι είχαμε χιλιάδες θανάτους και όχι από τον κοροιδοιό….πρέπει όλοι που έχασαν ανθρώπους να βγουν να μιλήσουν , είναι απίστευτα όλα αυτά που έχουν γίνει

  6. Πολύ σωστά είχε πει κάποιος πως έχουμε υπερσύγχρονα εμβολιαστικα κέντρα και τροτοκοσμικα νοσοκομεία. Μακάρι οι κυβερνώντες να είχαν την ίδια εμμονή για βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας οση ειναι και η εμμονή τους για τα εμβολια

  7. Πλεύρη, γιατί γυρνάς τώρα τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς; Εσύ δεν τους έλεγες αρνητές της επιστήμης; Ποιας επιστήμης, του βασιλακόπουλου, της παγώνη και του μπουρλά; Νομίζεις ότι δεν θα αποκαλυφθούν όσα γίνονταν στα τριτοκοσμικά ελληνικά νοσοκομεία την ώρα που φτιάχνατε υπερσύγχρονα εμβολιαστικά κέντρα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πλεύρη τι έκανες. Και δεν θα είσαι υπουργός για πάντα, θα δεις πως θα σε πετάξει ο κούλης των εμβολίων τώρα που έφτασε η γενική κατακραυγή!

    1. να ζητήσει συγγνώμη. τι, μόνο ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ???

Comments are closed.