ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ τι έκαναν οι «μπράβοι» του Μητσοτάκη στο Αλκαζάρ στη Λάρισα, σε έναν 16χρονο, μόλις ακούστηκε το όνομα ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΕΙΖΕΡ

Απίστευτα πράγματα! Δείτε τη καταγγελία του μαθητή Λυκείου στο παρακάτω βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΝ

  2. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

  3. Το βιντεο γινετε ανετα επανακτηση με το σωστο εργαλειο μπραβο στο λεβεντη μαυρο στους ανθελληνες της χουντας του κουλη

  4. Ανθελληνες γαμημενοι μπάτσοι.Καμμένοι από την κόκα και τα στεροειδή. Στα μουσλιμια και στους γύφτους προσοχή, στα αναρχοκομμουνια…. “παθητική στάση”, βαράνε παιδάκια, γέρους και καπάκι διπλά μεροκάματα σε πρεζεμπορους και λαθρεμπορους τσιγάρων και καυσίμων. Προστασία σε μπουρδελα και ξενυχταδικα.
    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ
    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ!!!!

  5. …..ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ!!!…ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ……ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΣΤΑ ΡΟΜΑ,ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΡΚ…ΤΟΥΜΠΕΚΑ!!!….

    1. ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…

  6. Για ασφαλίτες μιλάμε, προσωπική φύλαξη και δημόσια πληρωμή.

  7. διαδοστετο παντου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Στέφανε, αυτό το θέμα ανάδειξε το. Ειδικά αν μπορεί να ξεσβυστεί το βίντεο, θα γίνει χαμός.

  9. Η Μπέττυ Γιάννα ουδέποτε ήταν συνεργάτης του Ευαγγελάτου, μη διαδίδεις ψέματα.

  10. Αυτα τα ανεγκεφαλα μπατσακια με τους μυς θα ειναι αυτα που θα διαμαρτυρονται σε μερικα χρονια και θα τρωνε τις φαπες τους απο τους νεους μπατσους της εποχης. Αλλα δε θα το καταλαβαινουν γιατι με το μυ στο μπρατσο αφαιρειται απο τον εγκεφαλο. Τα γιδια νομιζουν οτι επιτελουν και εργο. ΟΟουυυσσσστττττ κοπιδια σκατομπατσακια.

  11. το ότι ενεργούν έναντι ενός παιδιού που κάνει μια ερώτηση σαν να καταστέλλουν κάποιο βαρύ έγκλημα σε σκηνικό αμερικανικής ταινίας, χαλαρώστε ρε παιδιά, 2 Ρομά να δείτε έχετε φύγει τρέχοντας, κάνετε τους νταήδες σε ανήλίκα παιδιά γηγενών που δεν έκαναν τίποτα επειδή δεν μπορείτε να τα βάλετε με κανέναν άλλον και ξεσπάτε ;;;;;;;

  12. ο παρανοικος με τους σφουγκοκωλάριους, πολύ αστείοι .. μέσα στην συμφορά μας εχουμε αυτούς του γελωτοποιούς να γελάμε και λιγο.!!

Comments are closed.