ΠΑΕ Άρης: «Ο κ. Μπένετ να ορίσει Κινέζο διαιτητή με Βιετναμέζο στο VAR – Ντρέπεται η ντροπή με Λουτσέσκου»

Κοινοποίηση:
ΠΑΕ Άρης

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» σχολίασαν ειρωνικά τη διαιτησία και τους ορισμούς του Στιβ Μπένετ, χαρακτηρίζοντας ανύπαρκτο το πέναλτι που δόθηκε και τονίζοντας πως η φάση ξεκίνησε από πλάγιο άουτ που δεν εκτελέστηκε σωστά.

 

 

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνοντας λόγο για θεατρινισμούς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η… έμπνευση του κ. Μπένετ να ορίσει… Σουηδοϊρακινό διαιτητή στο αποψινό ντέρμπι, με VARista από την Αλβανία, αποδείχθηκε πολύ σωστή επιλογή! Ο σκοπός του ορισμού επετεύχθη!

Ο VARistas κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι, αλλά… “ξέχασε” να δει νωρίτερα πως ξεκινάει η φάση από λανθασμένη εκτέλεση του πλαγίου άουτ.

Ξεκάθαρη παράβαση από τον ποδοσφαιριστή του αντιπάλου, που πατάει μέσα στο γήπεδο, αλλά ο VARistas… είπαμε, “ξέχασε” να την δει!

Αλλά μετά είδε επαφή, άρα πέναλτι, γι’ αυτό κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό, που συμφώνησε μαζί του (αφού στην Σουηδία δεν έχουν VAR, είπε να συμφωνήσει με τον VARista, που προέρχεται από μια χώρα που διαθέτει VAR). Κάπως έτσι ο αντίπαλος μάς ισοφάρισε, διότι με άλλο τρόπο δεν μπορούσε.

 

Η διαιτησία είναι στα χειρότερά της. Έχει πιάσει πάτο. Ίσως έχουν αποφασίσει πως θα μοιράσουν τις πρώτες θέσεις.

Στο επόμενο ματς καλούμε τον κ. Μπένετ να ορίσει Κινέζο διαιτητή με Βιετναμέζο στο VAR!

Όσο για τον προπονητή του αντιπάλου, ντρέπεται και η ντροπή μαζί του. Τους ίδιους θεατρινισμούς σε κάθε γήπεδο με προφανείς σκοπούς. Στα μάτια όλης της Ελλάδας, όμως, το μόνο που πετυχαίνει είναι να μικραίνει την ομάδα του. Τον έχουν πάρει χαμπάρι…»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: