Κοινοποίηση:
Screenshot_42

 

Ώστε να σου έλεγα ότι οι μηνύσεις στην “αποδώ πλευρά”, είναι όλες κι όλες δύο, κατά Εύης Κιαγιά και Θανάση Κολυβά. Αμφότεροι μου επιτέθηκαν απρόκλητα, με χυδαίες ύβρεις και συκοφαντίες.

Η μεν Κιαγιά είναι ήδη υπόδικη (Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου – 18/12/2023), ο δε Κολυβάς είναι στα πρόθυρα της δίωξης και της υποδικίας.

Να σου έλεγα επίσης ότι οι μηνύσεις στην “αποκεί πλευρά” ΜΟΝΟ κατά των εισαγγελέων είναι ΕΞΙ…:

-Κατά Αντώνη Ελευθεριάνου.

-Κατά Βασίλη Πλιώτα.

-Κατά Νίκου Κυπριτίδη και Αντώνη Κασάπη.

-Κατά Γιώργου Νούλη.

-Κατά Νίκου Στεφανάτου.

-Κατά Σπύρου Κοθρά και Ελισάβετ Βίδρα.

Και έπεται η κατάθεση νέων μηνύσεων τις προσεχείς ημέρες.

Θα σου έλεγα για τη μήνυση στη Γ.Α.Δ.Α. της 19ης Ιουλίου 2021 για την εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όχι του πολιτικού, όπως και ΜΟΝΟ τον αντιμετωπίζετε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, αλλά του αρχηγού της φριχτότερης εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στη χώρα μας και εκτέλεσε τις εντολές της παγκόσμιας τάξης στήνοντας και θέτοντας σε εφαρμογή τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους, με την εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού και τις δολοφονίες των Ελλήνων μέσα και έξω από τα δημόσια νοσοκομεία – κολαστήρια, μέσα σε αυτά με το πρωτόκολλο του θανάτου, και έξω από αυτά με το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού και της μείωσης του πληθυσμού.

Θα σου έλεγα για τη μήνυση για τη λίστα της απάτης των θανάτων “από κορωνοϊό” του Ε.Ο.Δ.Υ., η οποία συσχετίστηκε με απόφαση του εισαγγελέα στη βασική μήνυση της εγκληματικής οργάνωσης.

Θα σου έλεγα για τη μήνυση κατά του υπεύθυνου της νοσηλείας της Δώρας Αγριδιώτη ιατρού και του διοικητή του νοσοκομείου ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησής της, η οποία επίσης συσχετίστηκε με απόφαση του εισαγγελέα στη βασική μήνυση, αφού κρίθηκε ότι το αδίκημα που διερευνάται, εφόσον αποδειχθεί η τέλεσή του, τότε τελέστηκε στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετράς;

Συνεχίζουμε.

Θα σου έλεγα για τη μήνυση κατά του Κώστα Μπακογιάννη και του Μιχάλη Καραμαλάκη για τα όργια των παραβιάσεων των μέτρων στα εγκαίνια του νέου σιντριβανιού της Πλατείας Ομονοίας και στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Θα σου έλεγα για τη μήνυση κατά δεκάδων μελών της εγκληματικής οργάνωσης για τα ακόμα μεγαλύτερα όργια την 27/10/2020 στη συγκέντρωση των χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους γύρω από το Εφετείο Αθηνών. Ερευνώνται κακουργηματικές πράξεις (απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και κακουργηματική παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα) και η ποινική διαδικασία έχει πάρει φωτιά με την έρευνα να γίνεται αυτή την ώρα κατ’ εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Θα σου έλεγα για τη μήνυση κατά του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ που ήταν και η πρώτη κατά νοσοκομείου για το πρωτόκολλο του θανάτου, με την έκθεση καρκινοπαθούς στον κόβιντ αφού προηγουμένως είχαν βεβαιώσει ψευδώς ότι ήταν θετικός στον ιό. Η μήνυση αυτή είχε τίτλο “ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΘ ΛΟΓΩ COVID-19”. Η δικογραφία επιστρέφει αυτές τις ώρες στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, μετά τις έγγραφες εξηγήσεις των υπαιτίων της ψευδούς βεβαίωσης και της έκθεσης, για την παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την πρώτη ποινική δίωξη και το πρώτο σκαμνί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για την απάτη του κορωνοϊού. Με βάση την ίδια μήνυση και το υπόμνημα που κατέθεσα στην προκαταρκτική εξέταση, η Εισαγγελία Εφετών έδωσε εντολή στο Εσωτερικών Υποθέσεων της Γ.Α.Δ.Α. να “σηκώσει” όλο το ηλεκτρονικό αρχείο του ΣΩΤΗΡΙΑ (για αρχή) με το σύνολο των νοσηλειών Covid-19 για να ελεγχθούν μία προς μία. Παράλληλα έδωσε εντολή για τον σχηματισμό ποινικών δικογραφιών σε Θεσσαλονίκη, Αίγιο και Πειραιά για τον έλεγχο των συνθηκών των θανάτων ασθενών με αιτία “Covid-19”. Σε μία από αυτές, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, έχει ήδη κατατεθεί ιατροδικαστική έκθεση – κόλαφος του ειδικού ιατροδικαστή Κώστα Ανδρέου, από τον γιο του θύματος του Τζανείου, Κώστα Αβραμίδη. Θα σου έλεγα εκεί πάνω και για τις άλλες εκθέσεις στις άλλες περιπτώσεις με τις δεκάδες νεκροτομές που πέτυχα να γίνουν, από Κατερίνα Αποστολίδου, Χαράλαμπο Κούτση και Σωκράτη Τσαντίρη, παρακάμπτοντας την άρνηση, αντίδραση και αντίσταση ολόκληρης της εγκληματικής οργάνωσης.

Αλλά αυτές τις μηνύσεις (γιατί μετά από μηνύσεις κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες), δεν θα στις προσέθετα σε αυτές της “απορίας” σου, αφού δεν τις έχω καταθέσει προσωπικά, έστω και αν εγώ ήμουν στο πλευρό των οικογενειών και ο δικηγόρος τους.

Θα σου έλεγα όμως για τη μήνυση που κατέθεσα π.χ. κατά του νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, που μόνο μετά την κατάθεσή της στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου και τη δημοσιοποίησή της, αφέθηκε ελεύθερος ο ασθενής Δημήτρης Μαδεμτζόγλου, τον οποίο έως και την τελευταία στιγμή απειλούσαν με διασωλήνωση, μία από τις αμέτρητες που δεν έπρεπε να γίνουν.

Θα σου έλεγα ακόμα για τη μήνυσή μου κατά των δύο επιτροπών για τη ψευδή βεβαίωσή τους στην εισήγησή τους τότε για τις μάσκες στα σχολεία, η οποία εισήγηση είναι και η μοναδική που είδε το φως της δημοσιότητας, μετά από ένα μήνα μάχης μου με το υπουργείο Υγείας, το οποίο τελικά κάμφθηκε μόνο όταν απείλησα με αυτόφωρη διαδικασία, όταν πέτυχα την έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας και αυτό καθυστερούσε ακόμα και τότε να μου δώσει το αντίγραφο της εισήγησης. Και έτσι έμαθε τότε όλη η Ελλάδα πώς γίνονται οι εισηγήσεις και την απουσία οποιασδήποτε επιστημονικής τεκμηρίωσης για τη λήψη του ενός ή του άλλου μέτρου, κάτι που βεβαίως, στο σκηνικό αυτό των αμέτρητων συγκοινωνούντων δοχείων που έχω στήσει απέναντι στην εγκληματική οργάνωση, θα αξιοποιηθεί τόσο στην ποινική διαδικασία της μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α. όσο και στη δίκη του αιώνα, που όπως φαίνεται τελικά, όλοι εσείς με τίποτα δεν την θέλετε.

Μετράς;

Συνεχίζω.

Θα σου έλεγα επίσης για τη μήνυσή μου για τα ανύπαρκτα τεστ στους δρόμους και τις πλατείες από τα συνεργεία του Ε.Ο.Δ.Υ.

Θα σου έλεγα για τη μήνυσή μου κατά του Σωτήρη Τσιόδρα, του Νίκου Σύψα και της Αθηνάς Λινού, για τις αντιφατικές “επιστημονικές” θέσεις τους για τη χρήση μάσκας. Είναι μία υπόθεση που ζωντάνεψε σαν εφιάλτης για την εγκληματική οργάνωση αυτές τις μέρες, όταν έκανα γνωστό στον κόσμο ότι με εντολή της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ελέγχεται πλέον ποινικά όλος ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, μαζί με τους τρεις “ειδικούς”, για τη κάλυψη που είχαν από τον γενικό γραμματέα, τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α.

Θα σου έλεγα επίσης και για τη μήνυσή μου κατά του Γιώργου Πατούλη και του Στάθη Τσούκαλου για την κατά συρροή συκοφάντησή μου.

Θα σου έλεγα και για τη μήνυσή μου κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας και της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Υγείας, για την άρνηση της δεύτερης να χορηγήσει στο πρώτο τα στοιχεία που ζητήθηκαν. Παράβαση καθήκοντος και απείθεια.

Θα σου έλεγα ακόμα τη μήνυσή μου κατά του Νίκου Ευαγγελάτου.

Θα σου έλεγα για τη μήνυσή μου κατά του Δημήτρη Καμπουράκη.

Θα σου έλεγα και  για τη μήνυσή μου κατά του Δημήτρη Οικονόμου, της Μαρίας Αναστασοπούλου και της Ματίνας Παγώνη.

Θα σου έλεγα ακόμα για τη μήνυσή μου κατά της παρακρατικής ομάδας στο facebook που σε έχει πιάσει και εσένα πολλές φορές στο στόμα της και σε έχει γελοιοποιήσει, με την ποινική διαδικασία να βρίσκεται αυτή την ώρα στο στάδιο της δικαστικής συνδρομής για τους δράστες με τους ψεύτικους λογαριασμούς και της παροχής εγγράφων εξηγήσεων από τον Γιώργο Ιεροδιάκονο.

Θα σου έλεγα επίσης για τις δύο μηνύσεις μου, οι οποίες συσχετίστηκαν, κατά όλων των μελών των Ελληνικών Hoaxes, για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και της κατά συρροή συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος μου.

Και αυτοί σε έχουν πιάσει, και όχι μόνο μία και δύο φορές, στο στόμα τους.

Μετράς;

Σε απαλλάσσω από το μέτρημα. Σταματάω εδώ. Δεν αναφέρω ούτε άλλες μηνύσεις, ούτε τα αμέτρητα εξώδικα και τις αναφορές, ενταγμένα όλα αυτά πάντα στο πλαίσιο της νομικής στρατηγικής μου απέναντι στην εγκληματική οργάνωση. Ούτε θα σου μιλήσω για την απόλυτη στοχοποίησή μου από όλο κυριολεκτικά το σύστημα και τις συνεχείς νίκες μου στη μάχη αυτή. Ούτε θα σου έλεγα για τις νομικές μάχες μου στο πλευρό των υγειονομικών σε αναστολή και αυτά που έρχονται.

Αν λοιπόν όλοι αυτοί παραπάνω …δεν είναι στην “αποδώ πλευρά”, και το σύστημα που με στοχοποίησε δεν το έκανε επειδή …θύμωσε που έκανα μηνύσεις στην “αποδώ πλευρά”, τότε φίλε μου καταλαβαίνεις ότι θα σου έλυνα την “απορία”.

Ξέρεις όμως κάτι;

ΚΑΜΙΑ απορία δεν είχες.

Αλλά ήθελες να αφήσεις με το “ερώτημα” να πλανάται η εικόνα ότι εγώ τελικά είμαι περίπου …βαλτός από το σύστημα, αφού τις περισσότερες μηνύσεις τις έχω κάνει στην “αποδώ” και όχι την “αποκεί” πλευρά.

Εδώ δυστυχώς δεν έχει καν θέση αυτό που λέει ο λαός “να ‘ταν η ζήλεια ψώρα”.

Φοβάμαι ότι είναι πολύ πιο σοβαρό και βαρύ το πράγμα…

Υ.Γ. Όπως βλέπεις δεν αναφέρω καν τα 84 νοσοκομεία και τη μάχη που έδωσα χάνοντας τη ζωή μου τρία χρόνια, για να σώσω τη ζωή συνανθρώπων μου.

Δεν αξίζει να υποβιβάσω τη μάχη αυτή.

Νομίζω άλλωστε ότι αρκεί η ενδεικτική λίστα των μηνύσεών μου εναντίον της …”αποδώ πλευράς”…

 

 

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: