ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…

Κοινοποίηση:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΥΜΒΟΛΑ

Σχεδιάζοντας και συμπληρώνοντας τα κεφάλαια της ΜΗΝΥΣΗΣ και τις παραμέτρους των πρωτοκόλλων της απάτης και του θανάτου, αναρωτιόμουν, αν έπρεπε να επιλέξω μία φωτογραφία που να συμβολίζει την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους και τα πρωτόκολλα που εφάρμοσε και συνεχίζει να εφαρμόζει η εγκληματική οργάνωση στο τέλος της δράσης της, ποια θα έπρεπε να ήταν αυτή.
Δεν είναι μία και δύο. Είναι πολλές. Πάρα πολλές.
Είναι το κοντράστ των φωτογραφιών με τους υγειονομικούς έξω από τις κλινικές κόβιντ, με στολές αστροναύτη σαν να βρίσκονται σε αποστολή στον πλανήτη Άρη, και αυτών μέσα στις κλινικές κόβιντ χωρίς ούτε μία απλή μάσκα.
Είναι το κοντράστ των φωτογραφιών με τους υγειονομικούς πάνω από τους νεκρούς με μία απλή μάσκα ή και χωρίς αυτή, και των ιατροδικαστών την ώρα της νεκροτομής, με μία απλή ρόμπα, απλή μάσκα και απλά γάντια, όπως σε όλες τις αντίστοιχες νεκροτομές όλες τις προηγούμενες δεκαετίες, και αυτών με τους τέσσερις αστροναύτες να μεταφέρουν το σφραγισμένα φέρετρα με τους ίδιους νεκρούς, σε σακούλες τόσο στα φέρετρα όσο και στους νεκρούς μέσα σε αυτά.
Θα μπορούσα να επιλέξω και το κοντράστ των φωτογραφιών των μελών της εγκληματικής οργάνωσης να χαιρετιούνται μπροστά στον φακό με τα χέρια σφιγμένα σε γροθιά, και αυτών με τους ίδιους να συμμετέχουν σε όργια παραβιάσεων των μέτρων που οι ίδιοι πάλι έχουν επιβάλει και καταδυναστεύουν με αυτά τους δυστυχείς Έλληνες.
Είναι πολλές. Πάρα πολλές.
Νομίζω όμως πως δεν χρειάζεται κανένα κοντράστ.
Αρκεί να βάλω δύο φωτογραφίες. Χωρίς κοντράστ.
Αυτήν με τους εξαπατημένους ιθαγενείς να χειροκροτάνε στα μπαλκόνια τους υγειονομικούς για την “αυτοθυσία” τους, αυτήν δηλαδή που επέδειξαν μπαίνοντας και παραμένοντας σε θαλάμους κόβιντ, ακόμα και σε Μ.Ε.Θ., με μία απλή μάσκα ή και χωρίς αυτή. Αυτήν που επέδειξαν εφαρμόζοντας μέρα-νύχτα το πρωτόκολλο του θανάτου.
Και αυτήν που ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα με τον υγειονομικό να έχει στην αγκαλιά του έναν δυστυχή ηλικιωμένο, τον οποίο όλοι γνωρίζουμε πια πώς ακριβώς του έχουν συμπεριφερθεί, εφαρμόζοντας όχι βεβαίως το πρωτόκολλο της σωτηρίας του αλλά το πρωτόκολλο του θανάτου του, και πώς έχουν αντιμετωπίσει τους συγγενείς του στις καθημερινές “ενημερώσεις”.
Είναι αυτές οι φωτογραφίες που θα μείνουν για πάντα εκεί να συμβολίζουν το μέγεθος της εξαπάτησης ενός ολόκληρου λαού, και τα εγκλήματα στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων.
Η ώρα της τιμωρίας τους πλησιάζει…
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: