ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΣΧΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ! ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_10

Σας έχω πει εδώ και λίγο καιρό ότι ετοιμάζεται το “μακελειό” στο παρακράτος και στους παρατρεχάμενους.

Στο μάτι του κυκλώνα, εκτός από τους κουκουλοφόρους και τις γνωστές ομάδες, θα βρεθούν και αυτές οι μία – δύο ομάδες δήθεν υποστηρικτών μου, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι εργαλεία των παρακρατικών και μέσα λάσπης και κατασυκοφάντησής μου.

Μία από τις ομάδες αυτές είναι αυτή εδώ:

 

 

Σε αυτή οργιάζει πραγματικά ένας τύπος ονόματι Τάκης Γιαννακόπουλος:

 

 

 

 

Δεν πάει ο νους σας τι αθλιότητες έχει γράψει ο τύπος αυτός, ο οποίος βεβαίως είναι ταυτόχρονα μέλος της γνωστής εγκληματικής παρακρατικής ομάδας. Ναι, σε αυτή όπου τα παρακρατικά σκουπίδια δουλεύονται μεταξύ τους, γράφοντας για τον “τίποτα του facebook”, που “κανένας δεν ασχολείται μαζί του”, όταν 24 ώρες το 24ωρο, δύο χρόνια τώρα, ασχολούνται εργολαβικά με αυτόν τον …τίποτα.

Αυτό εδώ είναι ένα από τα πταίσματα του Γιαννακόπουλου:

 

 

Tις πραγματικά σοβαρές βρωμιές του τις κρατάω για τον διευθυντή Ασφάλειας Αττικής και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέσα στην εβδομάδα θα ενημερώσω προσωπικά και κατ’ ιδίαν τον διευθυντή Ασφάλειας στο γραφείο του στον δέκατο όροφο της Γ.Α.Δ.Α.

Διότι ,

ή πραγματικά είναι αστυνομικός στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου, όπως ο ίδιος διατυμπανίζει, αλλά και τα φιλαράκια του οι ηδονοβλεψίες στην παρακρατική ομάδα…:

 

 

…ή παριστάνει τον αστυνομικό ,

και στις δύο περιπτώσεις η υπόθεση ενδιαφέρει την Ελληνική Αστυνομία.

Υ.Γ.1 Φίλε Μανώλη Ανδρεαδάκη, δεν βλέπεις ότι δεν έχει νόημα να ανοίγεις διάλογο με τέτοιους ανθρώπους; Δεν βλέπεις ότι η ομάδα αυτή δεν έχει καμία σχέση με μένα;

Με πολλή αγάπη στο γράφω. Δεν είσαι ο μόνος.

Αυτό αφορά όλους όσοι ακολουθείτε αυτή την ομάδα:

Διαβάζετε ΠΑΝΤΑ το περιεχόμενο των αναρτήσεων! Μην παρασύρεστε από φωτογραφίες και τίτλους!

Κατά τα λοιπά, αφήστε το πάνω μου…

Υ.Γ.2 Εσύ, Γιαννακόπουλε, αληθινέ ή ψεύτικε αστυνομικέ, μην κάνεις τον κόπο να τρέχεις να σβήνεις τις εμετικές δημοσιεύσεις και τα σχόλιά σου στη σελίδα αυτή και στην άλλη την παρακρατική, το αρχείο είναι ήδη έτοιμο για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Έλα, μία απειλή σου περιμένω να εκτοξεύσεις μετά από τη δημοσίευση αυτή, και αυτή τη φορά να είσαι σίγουρος, η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα κάνει αυτά που έκανε με τον Περαντζάκη. Αυτή τη φορά θα τους δώσω τη διεύθυνσή σου στο πιάτο.

Όλο το Κερατσίνι σε γνωρίζει.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: