“ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ” ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ FACEBOOK O 30HMEΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ “ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ” ΠΕΡΙ “ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΜΙΣΟΥΣ” ΚΑΙ “ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ” !! Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ ΖΕΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_92

Θέλετε να σας πω τι πιστεύω; Ο λογαριασμός του Δημήτρη οδεύει προς οριστική διαγραφή από τα φασισταριά της Facebook στην Ελλάδα. Ακριβώς το ίδιο είχε γίνει πέρσι τον Απρίλιο με τον δικό μου.

Στις 5 Απριλίου 2021 επιβάλλουν 30ήμερο αποκλεισμό για …εκφοβισμό της Facebook, επειδή “απείλησα” ότι αν διατηρήσουν τον άλλον 3οήμερο τότε αποκλεισμό του λογαριασμού της Μαριάννας, θα πάω μία ώρα αρχύτερα στο makeleio.gr. Το κατάλαβαν ότι ήταν και εντελώς γελοίο ταυτόχρονα, και στο καπάκι επέβαλαν 30ήμερο αποκλεισμό …πάνω στον άλλον. Με την αθλιότερη “αιτιολογία” όλων. Ότι κατασκεύασα το βίντεο της Νίκαιας.

Και τι έκαναν; Μου ζήτησαν …συγγνώμη για το …λάθος του πρώτου αποκλεισμού και παρέμεινε “υπό εξέταση” η διαφωνία για τον δεύτερο.

Δεν έδωσαν καμία απάντηση. Βρέθηκαν σε αδιέξοδο. Ή θα ξεφτιλίζονταν εντελώς αν έπαιρναν πίσω τον αποκλεισμό ή θα έκαναν αυτό που άλλωστε είχαν λάβει και ως εντολή.

Και έκαναν το δεύτερο.

Το ίδιο πάνε να κάνουν τώρα με τον λογαριασμό του Δημήτρη. Έχουν ξεφτιλιστεί, γιατί χιλιάδες άνθρωποι κατάλαβαν τι σκαρφίστηκαν, μετατρέποντας το “Έλληνες, είναι ψεύτες”, σε “οι Έλληνες είναι ψεύτες”, αποδίδοντάς μου εκφράσεις μίσους και δηλώσεις κατωτερότητας (τα Ελληνικά τους μέσα…).

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: