Το ολονύχτιο θρίλερ συνεχίζεται και μετά το ξημέρωμα…

Κοινοποίηση:
αφσδφδσ

Μόνη λύση η αγορά server. Και σε άλλο χώρο.

Πρέπει να μισθώσουμε και χώρο τώρα…

Το χακάρισμα ήταν επαγγελματικό. Πήραν τη διαχείριση, άλλαξαν τους κωδικούς, μας πέταξαν έξω, αφού τράβηξαν και χρήματα, και αν δεν έκανε ο Λάμπρος αυτό που έπρεπε, θα είχαν τραβήξει κι άλλα, αφού οι απόπειρες έγιναν.

Προς το παρόν ξενυχτήσαμε, και συνεχίζουμε, για να μεταφέρουμε πρόχειρα το back up σε server των Η.Π.Α. Και αυτό πόνεσε. Η ενίσχυση του κόσμου σκορπά στους πέντε ανέμους. Και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει.

Βλέπετε, δεν γίναμε μεγιστάνες, όπως διαδίδουν οι παρακρατικοί ή φαντάζονται κάποιοι κάνοντας μαθηματικές πράξεις και υπολογισμούς του τύπου “είχε 150.000 ακόλουθους όταν του έκλεισαν τον λογαριασμό, Χ 15 ευρώ = 2.250.000 ευρώ, εκατομμυριούχος έγινε”.

Ναι, έτσι ακριβώς…

Στην κόψη είμαστε.

Υ.Γ. Οι δύο πρωταγωνιστές των Ελληνικών Hoaxes οργίασαν χθες. Όχι υπό τον θεσμικό ρόλο τους, αλλά προσωπικά.

Θα κάνω live για αυτούς. Και για το τρίπτυχο ΑΡΧΗΓΕΙΟ – ΓΑΔΑ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ.

Και με λίγη ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ μέσα.

Οι στιγμές και οι ώρες που ζούμε είναι ιστορικές.

Πρέπει να το καταλάβετε αυτό.

Και είμαστε στην αρχή των στιγμών αυτών. Η ΠΡΩΤΗ σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ που ασκήθηκε για την ΑΠΑΤΗ του κορωνοϊού κατά ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, θα προκαλέσει ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Να είστε προετοιμασμένοι για όλα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. θα ήταν καλύτερο να μην καταφύγετε σε μίσθωση αμφιβόλου αξιοπιστίας server μόνο και μόνο λόγω οικονομίας.

    Υπάρχουν εκατοντάδες servers με στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση και, ιδανικά, θα μπορούσατε να τρέχετε την διαχείριση του site μέσω Python σε συνδιασμό με AdvOR όπου θα ελέγχατε καλύτερα τις πύλες.

    Αν πρέπει να αγοράσετε server όμως, φροντίστε να τον κατασκευάσετε κομμάτι-κομμάτι και να μη τον πάρετε έτοιμο’ υπάρχει λόγος.

  2. θα ήταν καλύτερα να πάτε σε κάποιο σέρβερ Linode και προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε στα μηχανήματά σας όσο γίνεται Linux και degoogled android τηλέφωνα π.χ. Xiaomi ή Google Pixel με LineageOS για να μην έχουν εύκολη πρόσβαση οι μυστικές υπηρεσίες μέσω Google, Apple και Windows , εννοείται ότι πρέπει να μείνετε μακρυά από ελληνικούς σέρβερ και πιθανώς και ευρωπαϊκούς

Comments are closed.