ΤΩΡΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.: Τα θετικά παιδιά θα απομονώνονται και ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ !!! Με λέγατε υπερβολικό !!! Νόμος 4682/2020 : ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ !!!

Κοινοποίηση:
παιδομάζωμα-1200x640

ΓΟΝΕΙΣ !!!!!!

Όσα παιδιά βγαίνουν θετικά θα απομονώνονται και θα απομακρύνονται από τις οικογένειές τους !!!

Στο δελτίο του Alpha το απόγευμα !!!

Πείτε το ντε !!!

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ !!!!!!

Με βάση το πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ“:

Είναι ο νόμος 4682/2020 !!!

Αυτός που είχα κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα τον Απρίλιο του 2020.

Πολλοί με χαρακτήρισαν υπερβολικό, όταν μίλησα για παιδομάζωμα.

Ο υποχρεωτικός περιορισμός, είχα προειδοποιήσει, ισχύει για όλους, και για τα παιδιά !!

Είναι ο υποχρεωτικός περιορισμός, η περίπτωση ε’ της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του νόμου 4682/2020. Που κύρωσε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020, με την οποία προβλέφθηκαν όλες άλλωστε οι υποχρεωτικότητες, και αυτή του εμβολιασμού, πριν την κήρυξη της πανδημίας από τον Π.Ο.Υ.

Απόδειξη ότι όλα ήταν σχεδιασμένα από πριν !!

Με τον Δημήτρη Ποντίκα αρχίσαμε την επίθεση στα τεστ. Θα συνεχίσω εγώ με τον συνδυασμό τεστ και εμβολίων.

Και τώρα ακούμε αυτό.

Η επίθεση θα είναι πλέον μετωπική :

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!!!!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Να της ζητηθούν ευθυνες της Κεραμεως που ανοιξε τα σχολεια απο σημερα το απογευμα κιολας υπαρχει διαδπορα κ επιδεινωση με διασωληνωμενους στους διαδρομους

  2. Ειναι φανερο πλεον οτι δεν κολλανε πουθενα. Παροτι ξερουν οτι θα καταποντιστουν στις εκλογες με αυτα που κανουν συνεχιζουν απτοητοι. Οσο προπαγανδα και να κανουν τα καναλια τους, η πλειοψηφια ζηταει το τελος της καραντινας, αρα δεν τους πιστευει πια. Αρα χασανε. Κατω τα χερια απο τα παιδια προδοτες. Τα παιδια ειναι το μελλον αυτου του τοπου ρεντικολα της μπιλντεμπεργκ. Σας σιχαινομαι πιο πολυ και απο τον ψευτη τον τσιπρα με αυτα που κανετε.

  3. Παπαευαγγέλου: «Ελπίζω μέχρι το φθινόπωρο να έχουμε εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά 12-15 ετών»
    Παρτε τα μετρα σας τωρα!!

  4. Να χαίρεστε τον αρχιεπίσκοπο σας Ιερώνυμο,πήρε το παραδακι από τους φασίστες της νδ και διαφημίζει το εμβολιο ως πράξη αγάπης ,μιλάμε για πολύ ξύλο

  5. Ελάτε ραγιάδες παλικάρια του πληκτρολογιου πως κάνετε έτσι,κοιμοσασταν του καλού καιρού και τώρα επαναστατείτε για ψυλλου πηδημα.ταπαιδια σας θέλουν εσείς θα γλυτωσετε

  6. Πιο ξεφτιλισμένος λαός δεν υπάρχει στον πλανήτη γη. Έχουν καταστρέψει τα πάντα κλείνουν εκκλησίες κατεβάζουν σταυρούς αντικαθιστούν τον πληθυσμό με ανθρωποφάγες φυλές και ο ραγιάς απειλεί να ξεσηκωθεί μόνο αν του απαγάγουν τα παιδιά…..

  7. Ελατε ν αγγιξετε τα παιδια μου και τα σαβανα σας περιμενουν

  8. Παλαιότερα είχα δει ένα βίντεο με ένα γέροντα που τον ρωτούσαν διάφοροι προσκυνητές για τα μελλούμενα και τότε δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι τα όσα άκουγα θα γινόντουσαν κάποτε…αυτό όμως που θυμάμαι έντονα ήταν το “θα τους δείτε να σας κατεβάζουν το σταυρό απ’ την σημαία και με δικούς τους τρόπους και επιχειρήματα θα σας κλείσουν στα σπίτια σαν φυλακισμένους. Αυτό όμως που θα ξυπνήσει τον Έλληνα από την αποχαύνωση θα είναι όταν δει να βάζουν χέρι στο παιδί του δια του νόμου!”

    Δεν θυμάμαι ποιος γέροντας ήταν ή από ποια περιοχή ακριβώς, αλλά το θυμάμαι έντονα ότι τους είπε χαρακτηριστικά το “μην τολμήσει κανείς να ακουμπήσει το ξερό του στο παιδί του Έλληνα! Θα τρομάξει ολόκληρος ο πλανήτης από την οργή του Έλληνα πατέρα μα και θα παραδειγματιστεί από το πατρικό ένστικτο και την πατρική στοργή”.

    Λες να είναι αυτό τώρα;

  9. Και πού θα τα πηγαίνουν?Κάπου που θα πηγαίνουν να τα βλέπουν οι κολλητοί του μιζοτάκη και οι φίλοι του Γεωργιάδη?

  10. Μια χαρά. Η παγκόσμια χούντα έρχεται. Είμαστε τελειωμένοι. Όποιος αντιστέκεται εκτέλεση.

  11. Τα μονοβολα περιμένουν όποιος πιστός προσέλθει να ακουμπιση τα παιδιά μου.
    ΚΑΝΕΙΣ ΜΗ ΣΤΗΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
    πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι αρχίζουμε
    αγώνα μέχρι εσχάτων.

  12. Ας τολμήσουν να ακουμπήσουν τα παιδιά τα μπαρουτόβολα θα ειναι γεμάτα….

  13. οποιος τολμαει ας ερθει…..ξαπλωτο θα τον μαζεψουν……οσους περισσοτερους μπορω θα αφανισω απο δαυτους

  14. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!
    ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ Κ ΟΛΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ!!
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΗ

  15. Tα παιδιά που θα διαγνωστούν θετικά, μην περιμένετε να τ’ αφήσουν, απο Σεπτέμβρη, να πάει σχολείο αν δεν κάνει το εμβόλιο.Αυτός είναι ο στόχος των τεστ.

  16. Σας παραθέτω περίπτωση (ε) της παραγράφου 1, του άρθρου 1…..(ε)στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου.

    κ. Αντωνιαδη ομως γνωρίζεται ότι το να σου ζητήσουν το παιδί είναι παράνομο.

  17. διαβασα ολο το αρθρο και δεν ειδα κατι τετοιο… μιλαει για κατ’οικον απομονωση που γινεται ετσι κι αλλιως, οικογενειακα, δεν εχει δικαιωμα κανενας να παρει το παιδι σου ειναι παρανομο…

  18. Υπάρχει κάπου το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων;

  19. Κατά την επιβολή των μέτρων επιλέγεται από τα αρμόδια όργανα το ηπιότερο δυνατό για την εκπλήρωση του σκοπού του, υπό το πρίσμα της συνταγματικής αρχής της αναλογικότητας. Αυτό για αποφυγή της παραπληροφορησης

  20. Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες όλων των εποχών…Είναι πλέον η ώρα των γονιών να δείξουν το ποιόν τους…

  21. Παρακαλούμε να μας ενημέρωσετε ως προς το τι πρέπει να πράξουμε σε πρώτη φάση για τα παιδιά του λυκείου σχετικά με την μη διενέργεια του τεστ όσο και για το τι πρέπει να πράξουμε ώστε να γίνουν δεκτά στο σχολείο.

  22. Κύριε Αντωνιάδη ήταν ευθύς εξαρχής μέσα στο σχέδιο τους.σας ευχαριστούμε για όλα.

  23. Μονο πανω απο το πτώμα μας θα γινει αυτο!!! Κυριε Αντωνιάδη και Κυριε Ποντίκα βοηθειααα ζητάμε!!!!

  24. Χριστέ και Παναγιά σώστε μας. Τί είναι αυτά;τι να κάνουμε εμείς σαν γονείς;να αρχίσουμε τις υπεύθυνος δηλώσεις άρνησης;τι;

Comments are closed.