ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ !! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Η 49ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΙΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ !! ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_7

Είναι και αυτή μία από τις τρομακτικές ιστορίες στα νοσοκομεία που ακούω, καταγράφω, καταγγέλλω και δημοσιεύω είκοσι δύο μήνες τώρα. Από τον Ιούνιο του 2020.

Την 49χρονη Κάτια, αντί να την πάρει ο Φώτης, ο άντρας της, την Παρασκευή το πρωί, την πήρε ο Χάρος. Απίστευτο σοκ, τίποτα δεν δικαιολογεί τον αιφνίδιο θάνατο.

Εννοείται ότι για άλλο λόγο είχε μπει στο νοσοκομείο, στην κλινική κόβιντ κατέληξε.

Στο νοσοκομείο δεν είχαν τίποτα να του πουν για το πώς πέθανε η γυναίκα του ξαφνικά, και άρχισαν τα περίεργα με τη νεκροτομή. Καθυστερήσεις. Ο Φώτης δεν είχε επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου και περίμενε από το νοσοκομείο να κανονίσει τη νεκροτομή. Μία νεκροτομή όμως που σε κάθε περίπτωση θα γινόταν χωρίς τεχνικό σύμβουλο.

Έδωσα οδηγίες στον Φώτη, του είπα να μην σκέφτεται τα χρήματα. Θα τα καλύψουμε.

Πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας, κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια, διόρισε τεχνικό σύμβουλο και δικηγόρο εμένα.

Είμαστε τώρα σε αναμονή της εισαγγελικής εντολής.

Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες και φυσικά με ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: