ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ “ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΑΠΑΤΗΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !! ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ !!

Κοινοποίηση:
βομβα

Ήταν μάλλον αναμενόμενη. Η τέταρτη στη σειρά ενέργεια τις τελευταίες μέρες των εισαγγελέων εναντίον και όχι υπέρ του συστήματος. Της οργάνωσης.

To κλειδί για την απαλλαγή της εφημερίδας και του Στέφανου Χίου για το πρωτοσέλιδο της 28ης Δεκεμβρίου  “ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ”, ήταν το νέο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, εννέα μήνες μετά, στις 2 Σεπτεμβρίου, για την “ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ – “την ώρα που οι εισαγγελείς διερευνούν εμβολιασμούς ‘μαϊμού’ πολιτικών που εκβιάζουν και παραπλανούν τον Ελληνικό Λαό”.

ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ

ΡΟΥΚΕΤΑ

Τότε, στις 28 Δεκεμβρίου, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, είχε διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική κατά του Στέφανου Χίου για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η εισαγγελέας Χάιδω Ζουγρή, αυτή που καθυστερούσε την εντολή για τη νεκροψία στον Νίκο Σταύρου, έδωσε εντολή στον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας / Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος (ε, βέβαια…) για προκαταρκτική εξέταση και κίνησε την αυτόφωρη διαδικασία κατά του Στέφανου Χίου. Καθώς εκρίθη, μεταξύ άλλων, ότι ο Στέφανος αποτελούσε …κίνδυνο για την κρατική ασφάλεια και το δημοκρατικό πολίτευμα.

IMG_6888 (1)

 

IMG_6887

Η σύλληψη δεν έγινε. Αν και η Κρατική Ασφάλεια κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να τον βρει και να τον φέρει με χειροπέδες ενώπιον του εισαγγελέα και να προστατεύσει την κρατική ασφάλεια και το δημοκρατικό πολίτευμα…

Στη συνέχεια, με τις έγγραφες εξηγήσεις που κατέθεσα στην Εισαγγελία για λογαριασμό του Στέφανου, στις 12 Ιανουαρίου, αποδόμησα το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Και περίμενα.

Και εκεί που η δικογραφία ήταν κατεπείγουσα, οι μήνες πέρναγαν. Σαν τη δικογραφία της Άννας Ψυχογυιού, που ενώ εστάλη από το Α.Τ. Χαϊδαρίου στην Εισαγγελία με τον χαρακτηρισμό της ως κατεπείγουσας, και παραδόθηκε χέρι με χέρι στον εισαγγελέα, όπως ο ίδιος άλλωστε είχε ζητήσει αφού εκκρεμούσε αίτημα για νεκροψία-νεκροτομή, στη συνέχεια έγιναν τα “μαγικά” της Εισαγγελίας, η δικογραφία απώλεσε αίφνης τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, ώστε η σορός της Άννας Ψυχογυιού παραμένει σήμερα για 110η μέρα στο νεκροτομείο του “ΑΤΤΙΚΟΝ”.

Και φτάσαμε Σεπτέμβριο. Στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ εκκρεμεί η δικογραφία για το “νερό του Καματερού”, έχουμε το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας, με το οποίο και πάλι αμφισβητείται ότι ο Μητσοτάκης εμβολιάστηκε, με το “νερό του Καματερού” να γίνεται απλώς “αλατάκι & νερό”.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Γιατί αν η Εισαγγελία αποφάσιζε να κινήσει ξανά την αυτόφωρη διαδικασία, τώρα έπρεπε να στραφεί εναντίον μου. Γιατί αυτή τη φορά το πρωτοσέλιδο ήταν η “ρουκέτα του ποινικολόγου Νίκου Αντωνιάδη”. Και ως γνωστό, με το ονοματεπώνυμο “Νίκος Αντωνιάδης” έχουν μεγάλες δυσκολίες… Άλλωστε, ακόμη και σε όλο αυτό το οργανωμένο σχέδιο εναντίον μου των τελευταίων δύο εβδομάδων, με υπουργούς, μεγαλοδημοσιογράφους και μεγαλοκανάλια να βγαίνουν και να μου επιτίθενται, σπάζοντας τα μούτρα τους τελικά βεβαίως, το όνομά μου δεν τόλμησαν να το ξεστομίσουν.

Και έγινε όπως το είχα πει.

Καμία προκαταρκτική, καμία αυτόφωρη διαδικασία, καμία δικογραφία.

Αντ’ αυτού, μόλις έξι μέρες μετά το πρωτοσέλιδο, η Εισαγγελία έθεσε στο αρχείο και το πρώτο…

Άρθρο 43 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Και ήταν αυτή η τέταρτη ενέργεια κατά της οργάνωσης, των τελευταίων ημερών.

Πρώτη ήταν προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά από συνεχείς πιέσεις δικές μου προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας, κατά του ΑΧΕΠΑ για την καταγγελία του προέδρου του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου (και όχι εναντίον του για διασπορά ψευδών ειδήσεων, όπως σταθερά όλο το προηγούμενο διάστημα έκαναν οι προϊστάμενοι των Εισαγγελιών), για τον εμβολιασμό πολιτικού προσώπου στο ΑΧΕΠΑ, η δεύτερη ήταν η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία Δράμας για τον τρόμο που βίωσε η ετοιμόγεννη τότε Χριστίνα Σαμψωνίδου, και η τρίτη ήταν η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για τις καταγγελίες του γιατρού Παναγιώτη Παπαγιαννάκη, ενός εκ των συντακτών του εξωδίκου-κόλαφου για τα εμβόλια, μετά από συνεχή δικά μου δημοσιεύματα, για τις μεταφορές εμβολιασμένων ασθενών με το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία, όπου εκεί “εξαφανίζεται” από το ιστορικό των ασθενών ο προηγούμενος εμβολιασμός τους.

Θυμίζω όμως ότι νωρίτερα, με τα …μακάβρια κατά Μάνδρου 77/2021 και 2506/2021 βουλεύματα, του Συμβουλίου Εφετών Πατρών και του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, η Δικαιοσύνη είχε ήδη στείλει τα πρώτα μηνύματα στο σύστημα, διατάσσοντας νεκροψίες (στη δεύτερη περίπτωση εκταφή και εν συνεχεία νεκροψία), “στήνοντας στον τοίχο” και “καταδικάζοντας” τους συναδέλφους τους, τα νοσοκομεία και τις ιατροδικαστικές υπηρεσίας, που παρανόμως εμπόδιζαν έως εκείνη την ώρα τις νεκροψίες αυτές.

Θα το πω για μία ακόμα φορά.

Δεν θα είχα καν αρχίσει να αγωνίζομαι ενάντια στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, αν δεν γνώριζα ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών στη χώρα είναι έντιμοι και ικανοί λειτουργοί της Δικαιοσύνης. Και ότι το μεγάλο στοίχημα για μένα είναι να αναδείξω το μεγάλο αυτό υγιές κομμάτι της Δικαιοσύνης, να βγει μπροστά και να συντρίψει την εγκληματική οργάνωση.

Και το στοίχημα αυτό να είστε βέβαιοι ότι θα το κερδίσω.

Και άλλωστε αυτό ήδη φαίνεται.

Τι χασοδίκης θα ήμουν άλλωστε…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.