ΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ! ΕΝΑ SITE ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ: ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK, ΣΤΗΡΙΞΗ της ΤΙΤΑΝΙΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ, H ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ αυτής εδώ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ από ΟΛΟ ΑΥΤΟ το ΓΙΓΑΝΤΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ που ΤΡΕΜΟΥΝ, ΑΡΩΓΟΣ στην ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ΑΠΑΤΗΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_50-1

Το βράδυ θα σας γράψω για τα σχέδιά μου. Εντάσσονται στον ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ των τελευταίων ωρών για τις ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ που έρχονται, και οι οποίες τυπικά αρχίζουν από την 16η Σεπτεμβρίου, αλλά και σε μεγάλο βαθμό ΚΑΙ ουσιαστικά, καθώς πολλές διαδικασίες στις εισαγγελικές αρχές ενεργοποιούνται από την 16η Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας δικαστικής χρονιάς ,

ήδη όμως η “φωτιά” όχι απλώς έχει πιάσει, άλλα μαίνεται σε όλα τα πεδία της μάχης, η οποία θα κορυφώνεται μέρα με τη μέρα, και θα γιγαντωθεί από την 16η Σεπτεμβρίου. Σε μία εβδομάδα από σήμερα δηλαδή, και επειδή μιλάμε για την Ελλάδα, υπολογίστε από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου (όπως τα είπαμε πριν από λίγη ώρα και με την 14η πταισματοδίκη, για τη δικογραφία κατά του Νίκου Ευαγγελάτου).

Για να σας δώσω μία ιδέα, έχουμε προετοιμάσει το ψηφιακό έδαφος για live μεταδόσεις στο site, στο ελεύθερο πεδίο, και έχουμε καταλήξει, μεταξύ των άλλων, σε μία προγραμματισμένη ωριαία ζωντανή εβδομαδιαία εκπομπή, στα πρότυπα των τηλεοπτικών εκπομπών με τα έγγραφα και οπτικοακουστικά ντοκουμέντα του θέματος που θα παρουσιάζω κάθε φορά να προβάλλονται στη ροή της εκπομπής, ώστε να …απογειώνεται η αντίδρασή σας.

Την ίδια ώρα ολοκληρώνω τον σχεδιασμό των βίντεο που θα ανεβάσω στο διαδικτυακό κανάλι. Μαζί με τα δύο βίντεο που έχω ήδη στην …άκρη και θα ανέβουν στον …κατάλληλο χρόνο.

Πρέπει να σας πω ότι ούτε στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μου υπήρχε ο μεγάλος αυτός αριθμός των ανθρώπων, μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, που θέλουν να μιλήσουν στο κανάλι. Βιάζονται. Καίγονται. Θέλουν να τα πουν όλα. Γιατροί, νοσηλευτές, επιστήμονες, ασθενείς που επιβίωσαν, κάποιοι κάνοντας χρήση του ονόματός μου, και συγγενείς νεκρών, των οποίων όλων αυτών αγνοούσα έως τώρα την ύπαρξη, είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν. Να μιλήσουν στο κανάλι, να καταθέσουν στις δύο ποινικές διαδικασίες. Της μήνυσης και της δίκης.

Πέτυχα αυτό που επιδίωκα τόσο καιρό. Ο ένας να παίρνει θάρρος από τον άλλον, να παρασύρεται από τον άλλον, να μη θέλει να υστερήσει. Θέλουν να καταγραφεί, έστω τώρα (για μένα πάντα είναι ώρα…), η μαρτυρία τους. Και να μου δώσουν τα στοιχεία που κρατάνε στα χέρια τους. Έγγραφα, φωτογραφικό υλικό, οπτικοακουστικά ντοκουμέντα.

Μετά τη δημοσιοποίηση των επιστημονικών αποδεικτικών στοιχείων της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του Μιχάλη Βραχάλη, και ενόψει του ντόμινο που θα ακολουθήσει ΚΑΙ στο πεδίο του ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, το κινητό και η ηλεκτρονική διεύθυνσή μου, έχουν πάρει φωτιά. Όχι μόνο από ανθρώπους της εδώ πλευράς, οι οποίοι αγνοούσαν μέχρι τώρα ότι αυτό που συνέβη στους ίδιους εντασσόταν στο πλαίσιο μίας εγκληματικής δράσης στα πρότυπα των σκληρότερων εγκληματικών οργανώσεων, ή γνώριζαν αλλά ήταν μέχρι τώρα διστακτικοί, για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Και δεν μιλάω μόνο για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους. Μιλάω για υγειονομικούς.

Αλλά και ανθρώπους που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν ουδέτεροι ή και απέναντι. Και κατάλαβαν.

Αυτές είναι κάποιες σκόρπιες σημειώσεις, οργανωμένα θα σας τα γράψω το βράδυ και θα κάνω και ένα live ειδικά για αυτό. Θα δώσω στον κόσμο και μία νέα ηλεκτρονική διεύθυνση για την επικοινωνία αποκλειστικά με τους συνδρομητές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη σύνδεσή τους. Είπαμε. Το βασικό κίνητρο, αν όχι το μοναδικό, για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που βοηθάνε, δεν είναι η πρόσβαση στο κανάλι, αλλά η βοήθεια αυτή καθ’ εαυτή. Όμως, αφενός για αρκετούς ανθρώπους παραμένει αυτό το κίνητρο και ο σκοπός της πληρωμής της συνδρομής των 15 ευρώ (προφανώς και δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους που καταθέτουν δωρεές ή ΚΑΙ δωρεές), γιατί ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα βίντεο της φρίκης, αφετέρου η δημοσιοποίηση των βίντεο αυτών, και κυρίως αυτών που θα ανέβουν τα επόμενα 24ωρα και μετά με αυξανόμενη ροή, αποβλέπει στην ενίσχυση της γνώσης του κόσμου για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει η οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους Έλληνες. Για το λόγο αυτό, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, περνάω τα βίντεο αυτά και στο ελεύθερο πεδίο. Και φυσικά, ως αποδεικτικά στοιχεία ΚΑΙ ΑΥΤΑ, στις ποινικές διαδικασίες εναντίον της οργάνωσης.

Στις επόμενες ώρες θα ανέβουν στο site όλες οι εκκρεμείς δημοσιεύσεις, κάποια live παλαιότερα και οι τελευταίες δημοσιεύσεις των προηγούμενων δύο ημερών, οι οποίες θα μπουν σε σχόλιο στις αντίστοιχες εδώ αναρτήσεις, πλην της ανάρτησης για τον πολλά βαρύ Γρηγόρη Σερέτη, για την οποία θα κάνω νέα ανάρτηση για να παραπέμψω στο site, στο οποίο θα ακούσετε όλο το ηχητικό, αφού στο facebook απενεργοποίησαν τον ήχο στο …μισό βίντεο.

Εν κατακλείδι, όπως σας τα είπα στα τελευταία live:

Δεν θα έχουν υπάρξει άλλοι μήνες στη ζωή μου, όπως αυτός εδώ, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος. Τρεις μήνες απόλυτης “τρέλας” και συνεχών δραματικών εξελίξεων.

Δραματικών για την οργάνωση, μήνες εκτόνωσης, ικανοποίησης και ανακούφισης για εσάς.

Σε …άλλους όρους, θα σας κάνω, γυναίκες και άντρες, να ζήσετε αυτό που κάποιες …τυχερές γυναίκες το έχουν βιώσει:

Πολλαπλούς οργασμούς…

Έχετε πίστη !

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: