ΤΟ “ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ” ΤΟ ΒΑΡΥ Χ.Α.Π. ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ;; ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΣΤ, ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ “ΘΕΤΙΚΟ”, ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ;; ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ …ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ 73ΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΗ !!…

Κοινοποίηση:
Screenshot_46

Βλέπετε, μία σχετική “πίεση” το ΕΣΥ πρέπει να την έχει. Έχουν αυξηθεί τα “κρούσματα”, έχει αρχίσει η συζήτηση για επαναφορά κάποιων μέτρων, για τους ανεμβολίαστους βεβαίως, και γενικά ποτέ δεν σταμάτησαν, και από τον Ιούνιο και μετά που καταργήθηκε η μάσκα, οι νοσηλείες στις κλινικές και ΜΕΘ κόβιντ, οπότε “πρέπει” να έχουμε κοβιντιασμένους. Και ας είναι τα “ξερολούκουμα” εμβολιασμένα.

Γιατί ο 73χρονος ασθενής με βαριάς μορφής Χ.Α.Π. είναι εμβολιασμένος. Την δεύτερη δόση την έκανε τον Ιανουάριο. Δεν ήθελε να εμβολιαστεί, αλλά τον υποχρέωσαν γιατί αλλιώς δεν θα του έκαναν την αναγκαία για την επιβίωσή του επέμβαση με τα μοσχεύματα που έπρεπε να του βάλουν. Καταλάβατε;

Μπήκε το Σάββατο στο Κρατικό της Νίκαιας με επιδείνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (Χ.Α.Π.), αλλά χθες τους είπαν ότι είναι έτοιμος για εξιτήριο, το οποίο θα έπαιρνε σήμερα το μεσημέρι στις 3.

Αντ’ αυτού, μέσα στη νύχτα τον έβγαλαν “θετικό”. Και τον πέταξαν στα κόβιντ. Αντιλαμβάνεστε ότι αν δεν είναι πράγματι θετικός, από την ώρα που τον πέταξαν στα κόβιντ τον έχουν εκθέσει σε θανάσιμο κίνδυνο, αφού οι άνθρωποι αυτοί είναι όχι μόνο για αυτούς “ξερολούκουμα”, αλλά και για τον ίδιο τον …κόβιντ! Μην ξεχνάτε ότι πάνω από το 96% της λίστας της απάτης του Ε.Ο.Δ.Υ. είναι σταθερά άνθρωποι με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Και μην ξεχνάτε το στοιχείο 1 του πρωτοκόλλου του θανάτου, την σκόπιμη δηλαδή έκθεση στον ιό αυτών ακριβώς των ανθρώπων.

Εν προκειμένω εκμεταλλεύονται και ένα ακόμα στοιχείο. Ο άνθρωπος αυτός τα έχει πλέον χαμένα. Έχει σαστίσει. Δεν είναι εύκολη η συνεννόηση ούτε με την ίδια την γυναίκα του και την κόρη του. Ό,τι πρέπει για τη Νίκαια.

Πριν λίγη ώρα επικοινώνησε η γυναίκα του με το νοσοκομείο. Ένας αγενέστατος γιατρός (τι πρωτότυπο…), της είπε ότι θα τον κρατήσουν μέσα για πέντε μέρες, εκείνη άρχισε να του λέει ότι θα φύγει και θα στείλει ιδιωτικό ασθενοφόρο να τον πάρει με αστροναύτες, και αυτός της είπε ότι “δεν παίζει” (…) και ότι αν είναι έτσι “να υπογράψει και να φύγει” και της το έκλεισε στα μούτρα!

Υπολογίζει βεβαίως ο γιατρός (…) ότι ο άνθρωπος αυτός είναι κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή στο έλεός τους. Φοβισμένος, σαστισμένος, τα έχει περίπου χαμένα, δεν είναι εύκολο να συνεργαστεί με την οικογένειά του.

Τους λέω τα εξής. Εγώ θα πάρω με την οικογένεια ούτως ή άλλως όλο τον ιατρικό φάκελο. Όταν φτάσει η ώρα. Θα ζητήσουμε από τώρα όμως το τεστ. Υποθέτω ότι θα είναι μοριακό.

Ελπίζω να συνετιστούν και να του δώσουν εξιτήριο.

Διαφορετικά, θα έχουν να κάνουν μαζί μου.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: