ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ

Κοινοποίηση:
Screenshot_58

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, για όλους αυτούς που από την ασφάλεια των social media και των τηλεοπτικών στούντιο των Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα, πέταγαν ο ένας μετά τον άλλο λάσπη, σε έναν άνθρωπο που στοχοποιήθηκε όσο κανένας άλλος, και που τελικά κατάφερε με τη δύναμη της Αλήθειας και του Θεού να τους επιστρέψει τη λάσπη, και τώρα τους λέει ότι ήρθε η ώρα της πληρωμής.

Τώρα θα πρέπει και να αποδείξουν όλα αυτά που έχουν γράψει ή πει για μένα. Περιμένω λοιπόν και τον Άδωνι Γεωργιάδη, τη μέρα του δικαστηρίου (την οποία θα γνωρίζουμε στις 31 Μαΐου), να αποδείξει ότι άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα “έχασαν τη ζωή τους για αυτό”. Αυτό πρέπει να το κάνει τόσο στην ακροαματική διαδικασία (αναρωτιέμαι αν θα φέρει μάρτυρα και ποιον…), όσο -και κυρίως- με τις έγγραφες προτάσεις του που θα πρέπει να καταθέσει στο δικαστήριο την ίδια μέρα.

Παραθέτω το κείμενο της αγωγής, χωρίς το εισαγωγικό ιστορικό της δράσης μου από την 26.4.2020, το οποίο ενσωματώνεται σε όλα τα δικόγραφα, αυτά που έχουν ήδη κατατεθεί και τα …άπειρα που πρόκειται να κατατεθούν μέχρι την 7η Ιουνίου αλλά και κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία αν αρχίσει θα κρατήσει πολύ, κάθε μέρα όμως, κάθε δικάσιμος, θα προκαλεί και μία νέα έκρηξη…

Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία του Ποινικού Δικαίου. Του βασιλιά των δικαίων, του μόνου που μπορούσε να αντιμετωπίσει το θηρίο και να χαρίσει στη χώρα μου την σωτηρία της.

Κάποια στιγμή θα δημοσιεύσω και το εισαγωγικό κείμενο των 71 σελίδων. Αυτή τη στιγμή μεταφράζεται στα Αγγλικά και στη συνέχεια θα αποσταλεί σε όλο τον πλανήτη, μαζί με τα αντιπροσωπευτικότερα ντοκουμέντα της απάτης και της φρίκης των νοσοκομείων και των εμβολίων, με  μεταφρασμένα στοιχεία από νεκροτομές και ιατρικούς φακέλους, με υποτιτλισμένα βίντεο, και πολλά άλλα στοιχεία – κόλαφο για την εγκληματική οργάνωση που σχεδίασε και έθεσε σε εφαρμογή τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Και ο αγώνας συνεχίζεται.

Χωρίς ανάσα…

 

Διαβάστε ΕΔΩ το κείμενο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: