ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ !! ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ !!

Κοινοποίηση:
logo-nick2

Την Δευτέρα αρχίζει η λειτουργία του διαδικτυακού καναλιού μου.
IMG_4566
Εκπομπές με τα τρομακτικά ντοκουμέντα της φρίκης των νοσοκομείων ,
με τους ίδιους τους επιβιώσαντες και τις οικογένειας των αδικοχαμένων ψυχών ,
να περιγράφουν τον τρόμο των κολαστηρίων.
Να περιγράφουν το πρωτόκολλο του θανάτου.
Με επιστήμονες, γιατρούς, νοσηλευτές ,
να επιβεβαιώνουν τα πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου.
IMG_4567
Στο δρόμο για την κατάθεση της μήνυσης την 28η Ιουνίου ,
και μετά την κατάθεσή της ,
θα ξετυλιχθεί το κουβάρι των δημοσιευμένων ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΩΝ στοιχείων και αποδείξεων ,
συγκλονιστικών εγγράφων στοιχείων και οπτικοακουστικού υλικού ,
έντεκα μηνών διαρκούς μάχης με το θηρίο.
Στο site, εκτός από τις εκπομπές, θα ανέβουν και όλες οι live μεταδόσεις στο facebook, χρονολογικά και με τη θεματολογία τους ,
οι εκπομπές με τον Στέφανο Χίο και οι άλλες εμφανίσεις μου ,
 
αλλά και οι ραδιοφωνικές παρεμβάσεις μου ,
οι πάνω από 2.000 σελίδες των δημοσιεύσεων στο facebook ,
και ο τεράστιος όγκος των μηνυμάτων, των emails και της έγγραφης αλληλογραφίας.
Τα πάντα θα ενταχθούν στη μήνυση της 28ης Ιουνίου ,
την οποία θα σας παρουσιάσω στο σύνολό της και κεφάλαιο προς κεφάλαιο αμέσως μετά την κατάθεσή της.
Φυσικά, η έγγραφη ανακοίνωση της μήνυσης θα γίνει με πανηγυρικό τρόπο και εκτός του site του καναλιού ,
μεταφρασμένη στα Αγγλικά ,
ενώ θα υπάρξει και σύντομο βίντεο, με υπότιτλους στα Αγγλικά, το οποίο θα σταλεί σε όλο τον πλανήτη, μαζί με την έγγραφη ανακοίνωση.
Παράλληλα με το facebook της Μαριάννας, το MeWe και φυσικά το makeleio.gr ,
θα ανεβαίνει και όλη η νεότερη αρθρογραφία μου.
Aπό τη μέρα της κατάθεσης της μήνυσης, θα αρχίσει η δημοσιοποίηση και των τρομακτικών στοιχείων της δεύτερης ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ, για την οποία σας έχουμε προετοιμάσει με τον Dimitrios Pontikas σε live μετάδοσή μας.
Στο σημείο αυτό, θέλω να απευθυνθώ σε σας, τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που με ακολουθείτε όλο αυτό το διάστημα και περιμένετε από μένα τη λύτρωση:
Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό σ’ αυτή τη μάχη. Και θα συνεχίσω να τον δίνω, γιατί ΤΩΡΑ είναι η κρισιμότερη φάση. Λίγο πριν την κατάθεση της μήνυσης, η μέρα της κατάθεσης, και, κυρίως, μετά από αυτήν.
Επί ένα χρόνο έβαλα στην άκρη την ίδια μου την οικογένεια και ακύρωσα σχεδόν εξ ολοκλήρου την επαγγελματική μου ζωή. Τα έδωσα όλα. Δέχθηκα απίστευτο πόλεμο από παντού, πρωτοφανή φίμωση. Τα αντιμετώπισα όλα. Κανένας δεν τόλμησε ή δεν κατάφερε να με αγγίξει. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε τα νοσοκομεία, ούτε οι ιατρικοί σύλλογοι, ούτε οι λοιμωξιολόγοι, ούτε τα Μ.Μ.Ε., ούτε και οι εισαγγελείς. Πάντα ήμουν από πάνω, ποτέ από κάτω. Και αυτό είναι ίσως και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η νομική δράση μου ήταν σωστή και οι αμέτρητες βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες
μου πέρα ως πέρα αληθείς.
Αυτό που έπρεπε να κάνω, αυτό που επέβαλε η συνείδησή μου να κάνω, το έκανα.
Παρακαλώ τον Θεό να πετύχω.
Για την οικογένειά μου.
Και για τη χώρα μου.
Και πάντως, προσπάθησα. Και κάποιους, πολλούς, τους βοήθησα να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Και πολλούς άλλους, ακόμη περισσότερους, τους προστάτευσα. Γιατί έμαθαν τι συμβαίνει στα νοσοκομεία. Και πρόσεξαν. Και γλίτωσαν.
Ώστε, ό,τι και να γίνει, ΑΥΤΟ και μόνο, εμένα με κάνει να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.
Δεν μου αρκεί όμως.
Θέλω να σωθούν και οι υπόλοιποι.
Από δω και πέρα και για πάντα.
Και να ζήσουν σε μία χώρα ελεύθερη…
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΑΛΗΝΗ Η ΑΡΜΟΝΙΑ Η ΨΥΧΙΚΗ ΙΑΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ… ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ…ΑΡΜΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ”ΠΑΙΖΑΤΕ” ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΥΣΩΠΙΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΖΩΕΣ!!! ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ..!!!! ΑΦΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΜΕ 25 ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΥΡΣΟΥΣ ΤΟΥΡΤΑΣ !!! ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΩΡΑ ,ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ!!! ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ !!!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΜΜ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΔΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΒΕΒΑΙΑ…. ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ?? ΜΕ ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ SUPER FOODS .ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΩΙΝΑ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ !!! ΜΕ DOGO ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ!!! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΒΟΗΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!! ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΑ!!!! ΟΧΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΩ XAXAXAXA ”ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΩΣΩ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ”’ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ TV SRL. ” HAPPY BIRTHDAY”!!!!!

    1. Αξιολατρευτο το σχολιο σας, μπραβο σας!!!!! Ισχυει οτι γραφεται στο επακρο και μαλιστα γεματο συναισθημα. Να ειστε καλα.

      1. Αγαπημένο καθήκον όλων μας !!!!!! Σας ευχαριστώ όμως ευγενικέ μου Κύριε!

  2. Ο Θεός να έχει καλά όλους εσάς που παλεύετε για την απόδειξη της αλήθειας. Είμαστε μαζί σας και σας ευχαριστούμε ό,τι κι αν γίνει!

  3. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από Μελάτες Άρτας.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

  4. Για τις ψυχες που χαθηκαν κυριε Νικο,για τους νεκρους μας,για τα παιδια των Ελληνων αλλα και για τα παιδια ολων των ανθρωπων.

  5. Κι εμείς παρακαλάμε τον Θεό να σε έχει καλά Νίκο. Αξίζεις πολλά μπράβο πολλά συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ για όσα έχεις ήδη κάνει. Να σαι καλά και να ξέρεις ότι σε στηρίζουμε.

  6. Από την πρώτη στιγμή ήμουν μαζί σου. Σε πίστεψα.ηρθε η ώρα ο αγώνας σου ν ανταμειφθεί να ελευθερωθεί ο τόπος. Ο Θεός σου έχει ετοιμάσει ένα πολύ μεγάλο στεφάνι εκεί πάνω. Ευχαριστούμε.

  7. Για να ευλόγησε ο Θεός, έναν άνθρωπο με τόσο δυνατή ψυχή, με τέτοιο χαρακτήρα και με τόση γνώση, σίγουρα είναι ΕΚΛΕΚΤΟΣ του και προορισμένος να επιτελέσει ένα θεάρεστο έργο! Κύριε Αντωνιάδη, φανήκατε άξιος της ευλογίας που λάβατε!!! Σας είμαστε ευγνώμονες!!! Ευλογημένοι να είναι οι επιστήμονες και όλοι οι άνθρωποι που στάθηκαν αρωγοί στο ΤΙΤΑΝΙΟ έργο σας!!! Προσευχόμαστε για εσάς και την οικογένειά σας!!!

  8. Ω ρε θα γενει μακελειό…απο Ψηλορειτη χαιρετισματα !

  9. Συγχαρητήρια κ.Αντωνιάδη.Ευχομαι οι κόποι σας να ανταμειφθούν και να έχετε πάνω απ’ όλα υγεία και ψυχική ηρεμία.

  10. Εχετε ολη μας την θετικη ενεργεια, ο Θεος να φυλαει εσας και την οικογενεια σας!

  11. Ο Θεός και ο Άγιος Νικόλαος να σας προστατεύουν κ. Αντωνιάδη.!!!!

  12. ευχαριστούμε την οικογένεια Αντωνιάδη για το καλό που κάνετε σε όλο τον κόσμο! Η Παναγία μαζί σας μέχρι το τέλος! μέχρι τη Νίκη!

  13. Τι να πούμε για τον Αντωνιαδη…ο Θεός σίγουρα θα τον ανταμείψει μαζί με έμας ολους!!!!

  14. Ο ένας και μοναδικός Θεός να σε προσέχει, εσένα και την οικογένεια σου, όπως και των πολύτιμων συνεργατών σου.
    Μόνο Αυτός μπορεί να αποτρέψει τα σχέδια τους

  15. ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!! ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!!

Comments are closed.