Συνελήφθη για διέγερση σε ανυπακοή η μητέρα που μήνυσε τον διευθυντή του σχολείου για τα self test !!! Συνεχίστε εσείς να παρασύρεστε από τους ανεγκέφαλους και τους επιτήδειους και μην ακούτε εμένα…

Κοινοποίηση:
xeiropedes_0

Δεν το έγραψα ούτε το είπα μόνο μία φορά. Οι διευθυντές των σχολείων εφαρμόζουν τις Κ.Υ.Α. και εκτελούν εντολές. Μην στρέφεστε οι γονείς εναντίον τους. Μην παρασύρεστε από τους ανεγκέφαλους και επιτήδειους που βγαίνουν στο facebook και κραυγάζουν εναντίον των σχολείων και των διευθυντών τους προτρέποντας τους γονείς να τους μηνύσουν.

Αυτή η συμπεριφορά είναι βούτυρο στο ψωμί του συστήματος.

Απομακρύνει τον προβολέα από τους πραγματικούς υπεύθυνους για τα self test στα παιδιά μας και βάζει να σκοτώνονται μεταξύ τους διευθυντές και γονείς, ενώ και οι δύο πλευρές είναι θύματα των ίδιων εγκλημάτων της κυβέρνησης. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το facebook τους αφήνει ανενόχλητους όλους αυτούς και να έχουν και από ένα και από δύο προφίλ ο καθένας.

Τους γραφικούς τους αφήνει να κάνουν την δουλειά του συστήματος το οποίο υποτίθεται πολεμάνε.

Τέτοιους θέλει.

Τους επικίνδυνους τους μαζεύει ο εισαγγελέας.

Ενώ εγώ δέχθηκα τον απίστευτο πόλεμο από το facebook, χάκαραν την ιστοσελίδα που είχα δημιουργήσει, ενώ ο εισαγγελέας ούτε στα …εκατό χιλιόμετρα δεν με πλησιάζει.

Βγήκε αυτή η μητέρα στον Εύοσμο, η Σοφία Ρωμαίου, βγήκε και ένας άλλος στην Κρήτη, ο Κωνσταντίνος Βαμβουκάκης, κυκλοφόρησε και η ψευδής είδηση ότι εισαγγελέας στην Κέρκυρα δήθεν “έβαλε χέρι” σε διευθύντρια σχολείου που …εφάρμοσε την Κ.Υ.Α., και άρχισαν να πανηγυρίζουν οι αφελείς και βεβαίως ταυτόχρονα να αμφισβητούν εμένα. Είναι άλλωστε ένας από τους σκοπούς των ανόητων αυτών ανθρώπων που μάταια αγωνίζονται να με αποδομήσουν γιατί έχουν λυσσάξει με την τεράστια απήχηση και αποδοχή που έχω εντός και εκτός συνόρων, την οποία παθιασμένα θα ήθελαν να έχουν οι ίδιοι. Για ιδιοτελείς σκοπούς.

Και έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου γιατί τις συνέπειες της έξαλλης αυτή συμπεριφοράς δεν τις υφίστανται μόνο οι ανεγκέφαλοι αλλά και όλοι αυτοί που κινδυνεύουν να παρασυρθούν από αυτούς και να ακολουθήσουν τις προτροπές τους.

Αυτές οι προτροπές λοιπόν στο facebook μπήκαν στο στόχαστρο της Εισαγγελίας, η οποία κατ’ αρχήν ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε όλες αυτές τις περιπτώσεις , στη συνέχεια δε προχώρησε στην πρώτη σύλληψη.

Συνελήφθη η μηνύτρια !!

Το καταλαβαίνετε;

Είναι αυτό που λέει ο λαός “πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”.

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/347776_self-tsts-synelifthi-i-mitera-mathiti-ston-eyosmo-gia-tis-anartiseis

Εγώ όμως έχω προειδοποιήσει για το κούρεμα αυτό. Και έπεσαν οι ίδιοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι να με φάνε.

Τώρα;

Θα πάνε οι θεματοφύλακες να …σώσουν την μητέρα αυτή που βρέθηκε με χειροπέδες για διέγερση σε ανυπακοή;

Γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην χθεσινή διαμαρτυρία της εναντίον του σχολείου η Σοφία Ρωμαίου υποστηρίχθηκε από “θεματοφύλακες του συντάγματος”.

Ή θα πάνε οι υπέρμαχοι των θεματοφυλάκων νομικοί να τους σώσουν όλους μαζί…;

Προφανώς ποινική διαδικασία θα κινηθεί και κατά του Κωνσταντίνου Βαμβουκάκη στην Κρήτη ο οποίος και αυτός κατέθεσε μήνυση κατά του διευθυντή του σχολείου του παιδιού του επειδή δεν το δέχθηκε χωρίς self test και μέσω των αναρτήσεών του επιχειρεί να παρασύρει και άλλους γονείς να πράξουν το ίδιο.

Και προφανώς κι άλλη σχετική ποινική διαδικασία θα κινηθεί και κατά όλων αυτών που διέδωσαν στο διαδίκτυο και στο facebook ότι εισαγγελέας στην Κέρκυρα θα έστελνε και έγγραφο στους διευθυντές όλων των σχολείων του νησιού να μην εφαρμόσουν την Κ.Υ.Α. για τα self test. Είναι τραγικό ο βαθμός της διάδοσης της ψευδούς και επικίνδυνης για τους γονείς  “είδησης” αυτής στο facebook (“με την βούλα της Εισαγγελίας¨ – “φραγμός στην αυθαιρεσία” – “αυτές είναι οι σωστές νομικές ενέργειες που όλοι πρέπει να κάνουμε”, αναφερόμενοι στην μήνυση του γονέα στην Κέρκυρα, κ.λπ).

Να επισυνάψω πάλι τα link της δημοσίευσης του κειμένου που έχω προτείνει στους γονείς;

Το επισυνάπτω.

Ελπίζω επιτέλους να καταλάβατε οι περισσότεροι.

Οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν μηνύσεις στα σχολεία…

Μαθητές, γονείς & καθηγητές απευθύνονται στην πολιτική ηγεσία και στην επιτροπή εμπειρογνωμώνων και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτο που ειπε ο Κυριος Αντωνιαδης ειναι οτι απο την στιγμη που για το συστημα υπαρχει πανδημια,οποιος αντιτιθεται θα φαει τα μουτρα του.Για να προστατευσει το κοσμο το ειπε.Οταν θα καταρρευσει η απατη του κορωνοιου,τοτε θα καταρρευσουν κ ολα τα αντισυνταγματικα μετρα.Νομιζω οτι πολλοι παραξηγησαν τα λεγομενα του.

  2. Μια χαρά τα λέτε εδώ και 1 περίπου έτος.Το δίκιο έχει απήχηση.Είναι όμως ανάγκη να γράψετε διχαστικά λόγια στο παρόν κείμενο σας; προσπαθείστε να είστε ενωτικός, βρείτε τα με αυτους που έχετε τον ίδιο κοινό σκοπό όχι να τους αντιπαλεύεστε. Ο κόσμος ,( όσοι δε θέλουν καθολου μπόλια ή είναι επιφυλακτικοι προς το παρον με τα νεα μπόλια) , θέλει πίσω την όποια ελευθερία και αυτοδιάθεση είχε ΧΩΡΙΣ όρους (πχ το μπολι,πιστοποιητικό), δε θέλει αντίπαλοτητες.Βγειτε πειτε κάτι να αναιρεσετε την ζημιά….που χτίζετε μόνος σας. Νομίζω ότι δεν έχετε το αλάθητο και εκτός από τις σημαντικές επιτυχίες σας έχετε αρχίσει να σπερνετε “διχασμό” με το παρόν αρθρο με τον τρόπο που το γράφετε.Επίσης, τηρείτε πολυ παθητική στάση πλεον μήπως κάποιος σας στρίμωξε…; Με γλυκόλογα δεν θα σταματήσει η δικτατορία…. Ένα extreme παραδειγμα κι επίκαιρο
    είναι τα 200 χρόνια που <> από το 1821, η ελευθερία τότε ΔΕΝ κερδίθηκε με γλυκόλογα αλλά με αγώνα. Απο Δευτέρα μπαίνει νέα ήπια μεν υποχρεωτική δε ιατρική πραξη, σιγά σιγά το πανε και σιγά σιγά κλιμακώνουν υποχρεωτικότητες κόντρα στη λογική και κόντρα σε ένα βουνό νόμους που προστατεύουν από τον αυταρχισμό…Αν συνεχίσετε εντελώς παθητικά Θα σας κάτσουν κι εσάς επιπλέον υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις και περιορισμούς βασικών ελευθεριών σας.Οταν σε ενα βίντεο σας λέτε εκ του ασφαλούς οτι δε θα το κάνετε το εμβόλιο, ξέρετε ότι δεν έχει αρκετά εμβόλια η χώρα λόγω γραφειοκρατίας οπότε είναι εύκολο να κάνετε τέτοια δηλωση, εντούτοις ξέρετε ότι είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, εσείς το είπατε
    πρωτος δημοσια νόμος 4682, οταν πλυμηρησει η αγορά πχ του χρόνου απο εμβόλια πιθανο να φτάσουμε σε ποιο ακραία μέτρα πχ δε μπολιάζεσαι κάτσε σπίτι ανευ αποδοχών, δε ταξιδεύεις κλπ δυστυχώς με τόσο παθητικη συντηρητική στάση θα σας το κάτσουν το μπόλι και στην οικογένεια σας και ότι άλλο…απαγόρευση/περιορισμό με αντάλλαγμα να πάρετε πίσω στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Εσείς που είστε νομικός και επιστήμονας πείτε μας σας παρακαλώ πώς γίνεται με ΕΝΑ μόνο νομό και βροχή απο βλα-ΚΥΑ να διαλύονται ΟΛΑ τα πολύ βασικά ανθρώπινα δικαιώματα;; εσείς ετσι παθητικά θα μείνετε; Υπάρχει μια “νταλίκα” από νόμους εντός κι εκτός Ελλάδας, διεθνείς νόμοι, που προστατευουν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες και αφήνεται( ναι με κατάληξη – αι) 1 σκέτος νόμος να επιβάλλεται και να υπερισχύει όλων; ο 1 σκέτος τοπικός νόμος θα νικήσει τους “ατελείωτους” άλλους που είναι όσο το ” Έβερεστ ” ; ΝΑΙ, να παρθούν κάποια μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά εδώ βλέπουμε μια εκθετική υπερβολική δικτατορία + απειλη για υποχρεωτικό μπόλι με χημική ουσία εν δυνάμει βλαπτική. Κάντε κάτι ως επιστήμονας, νόμιμα πάντα.

  3. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σημαίνει οτι θα ματώσεις.

    Συνεχίζεις να προτείνεις στους Έλληνες να κρατήσουν παθητική στάση, στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

    Προς τους Συνέλληνες : Υπάρχουν και άλλοι νομικοί ανάμεσά μας. Αυτοί αντιδρούν και προτρέπουν τους Έλληνες σε μηνύσεις σε οποιοδήποτε καταπατά τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ του. Να ακούσετε και την άλλη άποψη. Και να αποφασίσετε μόνοι σας, εαν θα κρατήσετε παθητική στάση ή θα αντισταθείτε με οποιο κόστος. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν σημαίνει οτι δεν θα ματώσεις. Όσοι νομίζουν οτι η αντίσταση θα γίνει “κυριλέ” χωρίς να ιδρώσει το αυτάκι τους ειναι γελασμένοι.

    Σκεφτείτε για πιο λόγο συνεχίζει να απαξιώνει τις προσπάθειες ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ απο οποιαδήποτε ομάδα ή πολίτη, θεωρώντας οτι ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ δρόμος είναι ο δικός του. Ο ισχυρισμός του είναι για να σας προστατέψει. Η απόφαση είναι δική σας, αλλά ακούστε ΟΛΕΣ τις απόψεις πρώτα και ιδιαίτερα τον νομικών που έχουν αντίθετε άποψη και συστήνουν ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

  4. Nα επισημάνω ότι οι απουσίες μπαίνουν κανονικά. Αντιστοίχως όποιος αρνηθεί τεστ στο χώρο εργασίας θα μένει σπίτι άνευ αποδοχών μέχρι να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση από δικαστήριο. Ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει αλλά να γνωρίζει και τις συνέπειες. Δε πετάμε απλά ένα χαρτί στον διευθυντή ή στον εργοδότη και ξεμπερδέψαμε.

  5. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ!

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!
    ΩΣΤΟΣΟ:
    1) ΑΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΝΟΥΝ 1000(ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ), ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 1000 ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ(ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ)!!
    2) ΌΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΚΤΛ(ΣΩΣΤΟΤΑΤΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ “ΠΑΤΗΜΑ” ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ “ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ”, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ!!
    3) ΌΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΑΞΗ;; ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;; ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ;;…
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ(ΌΧΙ 5-10 “ΓΡΑΦΙΚΩΝ” ΌΠΩΣ ΕΙΠΕΣ), ΔΙΟΤΙ Η “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!
    ΣΚΕΨΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ 100 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ(ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΩΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!), ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ(ΌΣΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΙ ΑΝ ΈΧΕΙΣ), ΚΑΙ ΌΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ!!
    ΤΕΛΟΣ, ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ!! ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

  6. Σωστά τα λες. Θα θέλαμε όμως να ξέραμε τι θα γίνει στην περίπτωση που οι μηνύσεις από 2 γίνουν 3, γίνουν χίλιες δεκατρείς τί γίνεται;

Comments are closed.