ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΒΜ ΔΓ21-1157 – ΕΓ75-2021/25 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ FACEBOOK “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ – ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΤΙΣ ΙΩΣΗΦΙΝΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΛΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ, ΤΙΣ ΓΙΑΣΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ

Κοινοποίηση:
Screenshot_16

Σε πάρα πολλά σχόλια διαβάζω από χθες τη μεγάλη έκπληξή σας για τα “ψυχικά αποθέματα” που διαθέτω, διαπιστώνοντας το εύρος του χυδαίου πολέμου που δέχομαι μήνες τώρα από τον βούρκο της παρακρατικής ομάδας. Είχατε ήδη εκπλαγεί με τη ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισα την πρωτοφανή επίθεση και την στοχοποίησή μου από όλα κυριολεκτικά τα συστημικά Μ.Μ.Ε., κανάλια και ιστοσελίδες, από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι και την 14η Ιανουαρίου, τη μέρα που κράτος και παρακράτος δέχθηκαν το τελικό χτύπημα της αναβολής της δίκης. Μία αναβολή τεσσάρων μηνών, ενώ εγώ ζήτησα ολιγοήμερη διακοπή, που δικαίωσαν την απόλυτη πεποίθησή μου που εξέφρασα ήδη από τη μέρα της σύλληψής μου την 17η Νοεμβρίου ότι η κυβέρνηση δεν ήθελε με τίποτα αυτή τη δίκη. Ό,τι ήταν να κερδίσει θα ήταν μέχρι τη δίκη. Ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα “σπάσω”, και όταν με απόγνωση διαπίστωσε ότι όχι μόνο δεν “έσπασα” εγώ, αλλά αντιθέτως έσπασαν τα μούτρα τους αυτοί, καίγοντας και το τελευταίο τους χαρτί που ήταν η “Δικαιοσύνη”, η δίκη πήγε τον Μάιο. Και έμειναν μόνο οι παρακρατικοί και ο ΣΚΑΪ, με τον σταθμό του Φαλήρου να εμφανίζεται σαν γραφείο κηδειών με τη Μάνδρου σε ρόλο μοιρολογίστρας.

Το ξέρετε. Ότι αυτή η μάχη δεν είναι μία συνηθισμένη μάχη. Είναι η μάχη όχι μόνο με μία εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα, όσο και αν σε αυτή συμμετέχει όλο κυριολεκτικά το σύστημα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Αλλά μία μάχη απέναντι στο παγκόσμιο θηρίο. Και ήμουν βέβαιος ότι γρήγορα θα καταλάβαιναν ότι είμαι ο υπ’ αριθμ. 1 κίνδυνος για την οργάνωση και τα εγκληματικά σχέδιά της για τη χώρα μου.

Έπρεπε να με είχατε μάθει όμως πια. Ότι έχω γεννηθεί για αυτή τη μάχη.

Ήξερα από την πρώτη στιγμή τι θα αντιμετωπίσω. Ήξερα ότι θα έχω απέναντί μου τους πάντες. Ήξερα ότι είχαν εξασφαλίσει τη συνεργασία όλων των αναγκαίων πυλώνων και ότι θα δεχόμουν χτυπήματα από παντού. Ειδικά από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά ο πόλεμος ήταν ολοκληρωτικός. Η οργάνωση έριξε στη μάχη της εναντίον μου όλες τις δυνάμεις της. Κράτος, Μ.Μ.Ε. και παρακράτος. Ταυτόχρονα. Η κυβέρνηση εμφανίστηκε για πρώτη φορά και αυτή επίσημα για να ενισχύσει την επιχείρηση εξόντωσής μου, έστειλε την ΑΑΔΕ στο κανάλι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε δημόσια παρέμβαση στη Δικαιοσύνη για τις δύο στημένες υποθέσεις της διασποράς και του Ευαγγελισμού. Όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε. εξαπέλυαν τη μία μετά την άλλη τις επιθέσεις με δώδεκα απόπειρες ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσής μου από τις αρχές Σεπτεμβρίου, η ομάδα των επίορκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών (Παπαγεωργακοπούλου, Ελευθεριάνος, Νούλης, Χρυσικού) έστησε τρεις ποινικές υποθέσεις, βρήκε δε συμμάχους στα πρόσωπα του εισαγγελέα Οικονόμου και των εφετών του συμβουλίου στο Εφετείο. Και μέχρι εκεί.

Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό δούλευε υπερωρίες το παρακράτος. Η εγκληματική οργάνωση του facebook “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ” είχε δύο βασικούς ρόλους. Έχοντας δημιουργήσει μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών διευθύνσεων στο ProtonMail, άρχισε από τα τέλη Αυγούστου να κατακλύζει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της ΔΗΕ και όλων των μεγάλων συστημικών Μ.Μ.Ε. με υλικό από το τεράστιο αρχείο που έχει δημιουργήσει από την πρώτη μέρα της δράσης μου. Φυσικά παρουσίαζε όλο αυτό το υλικό περίπου σαν αποτέλεσμα δικής της έρευνας σε …κρυφά αρχεία και ότι είχε ανακαλύψει στοιχεία-“φωτιά” για μένα, ενώ όλο αυτό το υλικό είναι δημοσιευμένο, μεγάλο δε μέρος του είχα υποβάλει στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στη Γ.Α.Δ.Α. την 19η Ιουλίου. Το έκοβαν δε και το έραβαν κατά τρόπο που να μπορούσε στοιχειωδώς να εξυπηρετεί το αντικείμενο κάθε φορά των ψευδοκαταγγελιών τους, με αποτέλεσμα να παρασύρουν στον όλεθρο εισαγγελείς και Μ.Μ.Ε.

Από ίδιες ηλεκτρονικές διευθύνσεις έστελναν καταγγελίες στους severs του site και του Together Greece, έστηναν καταχωρίσεις στη google με ψεύτικα στοιχεία του γραφείου μου εμφανίζοντας αυτό να είναι “οριστικά κλειστόν” (και τα χρησιμοποίησε και ο υγειονομικός της χθεσινής καταγγελίας μου προς τον υπουργό Υγείας για να μου προκαλέσει βλάβη) , ενώ παράλληλα σχολίαζαν υβριστικά εναντίον μου σε όλες τις δημοσιεύσεις των μεγάλων Μ.Μ.Ε. στο διαδίκτυο κάνοντας χρήση των διευθύνσεων αυτών στο ProtonMail.

Την ίδια ώρα βεβαίως έφτανε σε ασύλληπτα μεγέθη η λάσπη τους εναντίον μου στη σελίδα τους στο facebook, που ήταν από την πρώτη στιγμή και ο βασικός ρόλος και η αποστολή της.

Η εργολαβία.

Μέχρι που ήρθε ο Παναγιώτης Μερκουράκης.

Ο υγειονομικός που με ένα σχόλιο και μία δημοσίευση φαίνεται πως θα βάλει τίτλους τέλους στην εγκληματική οργάνωση του facebook.

Για να ανοίξει η αυλαία της …φυλακής. Με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στη δικογραφία με στοιχεία ΕΓ75-2021/25 – ΑΒΜ ΔΓ21-1157, που σχηματίστηκε μετά την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1016/92/1-α μήνυση που είχα καταθέσει την 15.12.2020 στη Δ.Η.Ε., και η οποία εξέταση θα οδηγήσει στην αποκάλυψη των πραγματικών στοιχείων της ταυτότητας του …Ασιάτη και των αποβρασμάτων της εγκληματικής οργάνωσής του.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ένα είναι σίγουρο γι αυτά τα παρακρατικά σκουπίδια πέραν ότι είναι καθυστερημένα στον εγκέφαλο, είναι πολλές αγ@μητες και αγ@μητοι για να γράφουν τόσες ώρες, κατι γεροντοκόρες και κατι σκατόμπαζα είναι ολοι τους αν τους δείτε στα προφιλ τους 😂😂😂

  2. Εκείνη η θείτσα Γιώτα που το παίζει δικηγόρος 😂😂 άλλαξε και φώτο, σουλουπώθηκε 😂😂 μωρή θείτσα τι δικηγόρος το παίζεις, σκέτη πλύστρα ήσουν και είσαι!! Και σχολιάζουν κάτι τελειωμένα απένταρα που ούτε για μια τυρόπιτα δεν έχουν…. αυτό το άλλο γυφτοβλήμα με το φωσφοριζέ παπούτσι 😂😂 όχι απλά έχει χεστεί και έχει αλλάξει τα στοιχεία του και φωτογραφίες, μην έχει φύγει από την Ελλάδα κιόλας απ´ τον φόβο τους

Comments are closed.