ΣΙΜΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗΣ: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ …ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ – ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ !! ΠΑΚΕΤΟ !! ΚΑΘΕ …VACCINATED ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ… ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ…

Κοινοποίηση:
gymnosaliagkes

Μου έστειλαν κάτι χαριτωμένες αναρτήσεις, αλλά και κάποια ελεεινά σχολιάκια στο facebook, κάποιου Σίμου Σταυρακίδη.

Διαβάζω σε ένα site, το οποίο φιλοξενεί …περισπούδαστα κείμενα του εσχάτως εμβολιασθέντος κυρ Σίμου:

Ο  Συμεών Σταυρακίδης έχει τελειώσει τηλεοπτική σκηνοθεσία στην Ιταλία κι εργαστεί σε τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης και ως ελ. επαγγελματίας“.

Μάλιστα.

Αυτός, λοιπόν, ο σκηνοθέτης του …CNN, κατάλαβα από τη σύντομη επισκόπηση των πρόσφατων δημοσιεύσεών στο facebook, ότι μάλλον πρέπει εσχάτως να επιστρατεύτηκε στη …διαφημιστική καμπάνια για το εμβόλιο.

Στις 2 Ιουνίου έκανε γνωστό στο πολυπληθές κοινό των …511 ακολούθων του, ότι εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer. Ήταν μία ανακοίνωση που ανέμενε …όλος ο πλανήτης. Η είδηση ότι εμβολιάστηκε ο Σίμος Σταυρακίδης έκανε, βεβαίως, το γύρο του κόσμου..

Αυτά στις 2 Ιουνίου.

Δύο μέρες πριν, στις 31 Μαΐου, είχε φροντίσει να προετοιμάσει το …κοινό του. Είχε γράψει ότι είχε κουραστεί. Έτσι συμβαίνει πάντα με τις ιδιοφυίες. Τους κουράζουν οι ηλίθιοι. Και όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, έτσι θεωρεί και τους 145.000 ανθρώπους που με ακολουθούσαν στο facebook, πριν τα φασισταριά μου κλείσουν τον λογαριασμό μου, εκτελώντας εντολές. Και όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κυρ Σίμος, οι “ηλίθιοι” είναι πολύ περισσότεροι από τους 145.000 έξω από το facebook.

Αναγκάστηκε, λέει, να διαγράψει φίλους του, ενώ κάποιοι άλλοι, λέει, τον πρόλαβαν και τον διέγραψαν αυτοί. Τι να κάνουμε. Έχει θυσίες ο ξαφνικός αγώνας για το εμβόλιο… Και όπως διαβάζει κανείς στα σχόλια της ανάρτησής του της 2ας Ιουνίου, με αυτά που έγραψε και τη μεταστροφή του, όπως κατάλαβα, έκανε κι άλλους να τον διαγράψουν.

Στη δημοσίευση αυτή έχει πάρει φωτιά ο τύπος. Τα χώνει και στον Montagnier, και γενικά δηλώνει πως κουράστηκε με αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει πανδημία, ότι το εμβόλιο σκοτώνει κ.λπ.

Από κάτω, στα σχόλια, του τα χώνουν. Οι δικοί του φίλοι. Πρώην πλέον φίλοι. Και απ’ ό,τι κατάλαβα, επί χρόνια φίλοι του, και όχι μόνο διαδικτυακοί. Τέτοια ως φαίνεται είναι η μεταστροφή του κυρ Σίμου.

Του γράφει, π.χ. ένας απ’ αυτούς:

Αυτά που είχες ως επιχειρήματα τόσα χρόνια, ότι “το παιχνίδι στήνεται από τους επικυρίαρχους και γι’ αυτό γίνονται σε όλον τον κόσμο τα ίδια” (αντιλαϊκά βέβαια), τώρα ξαφνικά τα ξεχνάς (;;;???) , τα αναιρείς, λέγοντας “μα παντού τις ίδιες αποφάσεις παίρνουν, δεν είναι δυνατόν να κάνουν λάθη” !!!!!!!!

ΠΟΙΟΙ;;;???
Οι “επικυρίαρχοι” και όλα τα συστημικά τσιράκια!!!
Ξαφνικά μας αγάπησαν;?!!….
Η μεροληψία σου πλέον στα επιχειρήματα είναι ΘΛΙΒΕΡΗ…¨.
Μία άλλη, πρώην πια κι αυτή φίλη του, του έγραψε:
Διέγραψε κ εμένα Σίμο.Κουραστηκα κ εγώ.Υπαρχουν επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που μιλάνε για το στημένο πείραμα κ κατά των εμβολίων ειδικά στους νέους.Ο ός κατασκευάστηκε! Τα εμβόλια πριν τον ιό! Δυστυχώς για σένα έχουμε γνωστούς ακόμη και μέσα στις εταιρείες, έχουμε και Έλληνες γιατρούς που μας κοιταξανυ στα μάτια γιατί ήταν αδέρφια κ μας είπαν μακριά μην τρέξεις να το κάνεις αλλά δεν το άκουσες από μένα! Επειδή κ πολλοί από εμάς που πιστεύαμε για σένα ότι δεν ανήκεις στο κοπάδι κουραστηκαμε να σε βλέπουμε να μεταμορφώνεσαι σε οπαδό τους περιμένω την διαγραφή μου κ σε ευχαριστώ για όλα τα προηγούμενα χρόνια της κοινής μας πορείας.Το τελευταίο το διαγραφω!“.
Κάπου εκεί συναντάμε και την Πόπη Σουφλή:
Ειλικρινά λυπάμαι πολύ γι αυτή την μεταστροφή. Ο πάλαι ποτέ ορθός λόγος, διέβη τον Ρουβικώνα… Παρακαλώ, μπορείτε να με διαγράψετε και εμένα από τους φίλους σας“.
Αυτά διάβασα, και άλλα πολύ ωραία που μπορείτε να τα διαβάσετε και εσείς, για να καταλήξω στη δημοσίευση που μου έστειλαν, στην οποία με έπιασε στο στόμα του. Γιατί, όπως γράφω και στους τίτλους του άρθρου, όποιος υπερασπίζεται την “πανδημία” και “διαφημίζει” το εμβόλιο, αν θέλει να γίνει πραγματικά αρεστός στο σύστημα, “πρέπει” και να χυδαιολογήσει εναντίον μου.

Στο κείμενο της ανάρτησης διαβάζουμε τα γνωστά περί Χρυσής Αυγής. Από αυτό φαίνεται ότι είναι πρόσφατος στο παιχνίδι της υπεράσπισης της “πανδημίας” και του εμβολίου. Ακόμη και τα φανατικότερα πρακτοράκια έχουν παραιτηθεί από τα της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη. Ειδικά όταν είδαν ότι στην ιστορία αυτή με τα νοσοκομεία, βοήθησα μουσουλμάνους, Πομάκους, Ρομά, τσιγγάνους, Εβραίους, ε, το έκοψαν. Δεν είναι και οι …πρώτοι, όλοι αυτοί, στη λίστα αυτών που θα βοηθούσαν οι χρυσαυγίτες… Οπότε, το παράτησαν.

Αυτός όμως εκεί. Γενικά, όταν διαβάζει κανείς αυτά που γράφει και στα σχόλιά του, νομίζει ότι πάει πίσω ο χρόνος και το πιάνουμε κατά το καλοκαίρι του 2020. Στο μεταξύ, ο ..αστέρας της σκηνοθεσίας και της αρθρογραφίας, σίγουρα θα πιστεύει, ευχαριστημένος με τον θλιβερό εαυτό του, ότι έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα.

Δεν θέλω να γράψω τι ακριβώς έπιασε τελικά, γιατί αυτά θα τα κόψει ακόμα και ο …Χίος !! Και μιας και είπα Χίος, τον πιάνει και αυτόν βεβαίως στο στόμα του. Μας έχει άλλωστε μαζί σε μία από τις φωτογραφίες της ανάρτησης. Καθώς, εκτός της τότε εκπροσώπησης της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, τα πρακτοράκια προβάλλουν και τη συνεργασία μου με τον Στέφανο. Πονάει, φυσικά, γι αυτό το κάνουν. Αλλά πάει καιρός που παίζει αυτό το σκηνικό. Ο κυρ Σίμος όμως είναι καινούργιος. Τι να κάνει κι αυτός. Τι να γράψει. Ότι συνεργάζομαι με τον …Τραμπ; Ευτυχώς, δεν έχει διαρρεύσει ακόμα αυτό, οπότε μένουμε με Χρυσή Αυγή και Χίο…

…πολύ σύνθημα … πολύ επική φλυαρία… πολύ αυτοπροβολή … πανηγύρι ναρκισσισμού … Αν ο πολέμαρχος της αλήθειας συνεργάζεται με τον Αυτοκράτορα των Fake News … τι άλλα παράσημα χρειάζεται;”.

Όπως καταλαβαίνετε, ο πολέμαχος της αλήθειας είμαι εγώ, και ο Αυτοκράτορας (με κεφαλαίο, παρακαλώ…), ο Στέφανος.

Απαντώντας σε έναν σχολιαστή, ο οποίος του γράφει το γνωστό “γιατί τότε δεν τον μαζεύει ένας εισαγγελέας”, απαντά ο φωστήρας:

Σιγά να μην ασχοληθει ένας εισαγγελέας με τον νέο εθνοσωτηρα. Οι αμέτρητοι ηλίθιοι βρήκαν νέο αρχηγό που τους λέει ακριβώς ότι θέλουν να ακούσουν .

Τρέμει το Σύμπαν στον άκουσμα του ονόματός του.
Ο Burla δεν κοιμάται εδώ και μήνες. Φωνάζει στον ύπνο του”Βοηθεια μας στρίμωξαν”
Το ίδιοι και οι εισαγγελείς … Χίος κι Αντωνιάδης …Δύναμη Κρούσης. Οι πολέμαρχοι της αληθειας και της ηθικής ένωσαν τις δυνάμεις τους.. Καρατζαφέρης , Χρυσή Αυγή, Καμμένος, Τράγκας .Πόσοι σωτήρες πέρασαν κι έφυγαν με εκατομμύρια στις τσέπες…και πόσοι θα περάσουν ακομα“.
Χρειάζεται να σας πω ποιοι είναι οι αμέτρητοι ηλίθιοι…;

Για να σοβαρευτούμε όμως και λίγο, με τον κάθε ελεεινό που βγαίνει και νομίζει ότι μπορεί ατιμώρητος να ξερνά χολή εναντίον μου, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν διαβάζουμε ένα έστω πραγματικό επιχείρημα, για διαβάστε λίγο για ποιον κυρίως οχετό θα κάνει το ταξίδι για την Ευελπίδων από εκεί που είναι:

Υπάρχουν και καλοί δικηγόροι στην Ελλάδα που δεν είναι αρπακτικά που δεν θα τους δούμε να στηρίζουν τον δικηγόρο της καρδιά σας γιατί καταλαβαίνουν πολύ καλά τι κάνει.“.

Που δεν είναι αρπακτικά, όπως είμαι εγώ, φυσικά…

Αυτό δεν λέει…;

Και που καταλαβαίνουν τι κάνω.

Και πάντως όχι κάτι καλό…

Αυτό είναι το ένα.

Το άλλο:

Αλλά έχουμε διαπιστώσει ότι η ηλιθιότητα πουλάει , φέρνει κλικ, δημιουργεί οπαδούς …άρα και πελάτες και όταν έχεις πολλούς πελάτες …αυτομάτως ανεβάζεις και το κασέ σου και αντί να παίρνεις 500 ζητάς 5000 και τα παίρνεις πιο εύκολα“.

Πουλάω ηλιθιότητα, λοιπόν, για να δημιουργήσω οπαδούς, δηλαδή και πελάτες, και με τους πολλούς αυτούς πελάτες αυτομάτως ανεβάζω και το κασέ μου και αντί να παίρνω 500 ζητώ 5000 και τα παίρνω πιο εύκολα.

Έτσι;

Και μέσα εκεί στα σχόλια αυτά, πετάχτηκε σαν μη μπω τι, και κάποια Μαρία Αγγελάκη.

Η οποία έγραψε το εξής σχόλιο:

Με αυτά που γράφει αμφιβάλλω αν είναι όντως δικηγόρος, πώς πήρε πτυχίο κι αν είναι ψυχικά υγιής“.

Πολύ ωραία, λοιπόν…

Αφού έχει τις αμφιβολίες της η κυρά Μαρία, να μην την αφήσω έτσι. Κρίμα είναι.

Θα της δώσω μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει αν είμαι όντως δικηγόρος και πώς πήρα το πτυχίο μου…

Για το αν είμαι ψυχικά υγιής, να μην ανησυχεί. Δόξα τω θεώ, μια χαρά αισθάνομαι.

Για κείνη ανησυχώ όμως τώρα. Γιατί για να βάζει το κεφάλι της στη λαιμητόμο, με αυτά που γράφει για μένα, μία ψυχική αστάθεια πρέπει να την έχει. Εκτός και αν πίστευε ότι δεν θα μάθαινα ποτέ αυτά που έγραψε. Μα δεν τα ‘πες και συ σε καμια φιλενάδα σου στο σαλόνι σου, βρε Μαρία μου… Στο facebook τα έγραψες, σε δημόσια ανάρτηση. Δεν ήξερες ότι ο …ψυχικά διαταραγμένος έχει κάποιες χιλιάδες …ηλίθιους που τα βλέπουν όλα…;

Αλλά και αν ακόμη είναι ψυχικά υγιής, σίγουρα θα τεθεί σε κίνδυνο η ψυχική υγεία της στο μέλλον. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αντέξεις να τρέχεις στα δικαστήρια για τα επόμενα χρόνια, έχοντας απέναντί σου έναν ψυχασθενή δικηγόρο, που δεν είσαι και σίγουρος πώς πήρε το πτυχίο του…

Ε, Μαράκι…;

Θα προσέξατε, βέβαια, όσοι μπήκατε στον πειρασμό να κοιτάξετε στο προφίλ της, ότι ως εικόνα προφίλ έχει ένα πιστόλι, έτσι;

Αλλά εδώ πού να το πειράξει το facebook… Αν εγώ είχα ανεβάσει κανα νεροπίστολο να το κρατάει κανα παιδάκι, θα με είχαν αποκλείσει για καμια …δεκαριά χρόνια για παραβίαση των όρων της γα@@νης τους κοινότητάς !!

Έτσι δεν είναι, ελεεινά φασιστάκια…;

Ήρθε λοιπόν η ώρα για τον κυρ Σίμο. Να βρει έναν δικηγόρο, από αυτούς που δεν είναι αρπακτικά, γιατί θα του χρειαστεί. Και να βρει δικηγόρο και να μην είναι αρπακτικό.

Γιατί θα τον έχω για πολλά χρόνια στα δικαστήρια.

 

Και πραγματικά ελπίζω ο δικηγόρος που θα βρει να μην είναι αρπακτικό.

Για να του περισσέψουν για την αποζημίωση που θα καταδικαστεί να μου πληρώσει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μια ερώτηση κύριε Αντωνιάδη,την μήνυση σας θα υπάρχει τρόπος να την υποστηρίξει,ας πούμε με πλατφόρμα συλλογής υπογραφών, όποιος πολίτης επιθυμεί; Ασφαλώς ως εξαπατημένοι όλοι έχουμε έννομο συμφέρον,έτσι δεν είναι;

  2. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του επιτέλους πια τόση εμμονή; Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί κύριε Νίκο.
    Χρόνια σας πολλά για τη διπλή γιορτή σας 💐🎂

Comments are closed.