ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΝΙΚΟ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ” !!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ !! ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΕΙ …ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ …ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ …ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ !! ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ “ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ” ΤΟ “ΚΑΛΕΣΜΑ” ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ !! ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΑΣΙΑΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ !! ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !! Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ “ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ” !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_15

Κατάλαβαν αμέσως τον κίνδυνο. Τον τεράστιο κίνδυνο. Η άνεση που τους εξασφάλιζε η ομάδα της Facebook στην Ελλάδα και η ανωνυμία που προσφέρει το ProtonMail να χυδαιολογούν, να στοχοποιούν, να συκοφαντούν και να απειλούν, πίστευαν ότι θα τους εξασφαλίσει διαρκή ασυλία και έξω από το διαδίκτυο.

Ήταν νομοτελειακά βέβαιον ότι θα ερχόταν κάποια δεδομένη χρονική στιγμή που θα γινόταν το μεγάλο λάθος. Έτσι γίνεται με όλες τις εγκληματικές ομάδες όπως είναι αυτή.

Και το λάθος έγινε με το αισχρό σχόλιο του υγειονομικού Παναγιώτη Μερκουράκη, ο οποίος, μαζί με μερικούς ακόμα υγειονομικούς που επίσης εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία αναφοράς, πρόσφατα έγινε μέλος της ομάδας των παρακρατικών, έχοντας πλήρη εικόνα και επίγνωση των παρακρατικών στοιχείων της ομάδας αυτής.

Να το θυμηθούμε;

Και δεν έμεινε σε αυτό, αλλά προχώρησε στη δημοσίευση κατασκευασμένων στοιχείων του δικηγορικού γραφείου μου, ανεξαρτήτως αν ενέχεται στην κατασκευή ή απλά αναπαρήγαγε την προδήλως, τουλάχιστον στην ομάδα αυτή, ψεύτικη εικόνα, κάνοντας στη συνέχεια και πλάκα στα σχόλια που ακολούθησαν, καμαρώνοντας για την επαγγελματική βλάβη που μου προκαλούσε και τη διαπόμπευσή μου.

 

Και αντί να καταλάβουν ότι δημιουργούσε πρόβλημα στην ομάδα τους αυτή η δραστηριότητά του στη σελίδα τους, όχι λόγω του περιεχομένου των σχολίων και της ανάρτησης (έχουν γράψει απείρως χειρότερα), αλλά 1ον) διότι είναι υγειονομικός σε νοσοκομείο αναφοράς, στο επίκεντρο δηλαδή της δράσης μου, και 2ον) διότι η ταυτότητά του μπορεί αμέσως να βρεθεί, εν αντιθέσει με τη δική τους για την οποία απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες οι οποίες βεβαίως έχουν ήδη δρομολογηθεί μέσω της Εισαγγελίας και της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μόνο όταν διάβασαν την καταγγελία μου στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη (ΕΔΩ) συνειδητοποίησαν τον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχουν, αφού ξέρουν ότι σε μία τέτοια καταγγελία δεν μπορεί να μείνει απαθής ο υπουργός. Γιατί πολύ απλά δεν έχει να κάνει με μένα, αυτόν δηλαδή που του έχει επιδώσει εξώδικες αναφορές και έχει προβεί σε δημόσιες καταγγελίες εναντίον του, που έχει μηνύσει τον πρωθυπουργό του ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, και όλα αυτά τα πολύ γνωστά σε όλο το πανελλήνιο.

Έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου υγειονομικού υπαλλήλου αυτοτελώς και ανεξαρτήτως του προσώπου το οποίο στοχοποίησε. Είναι αδιανόητο υγειονομικός υπάλληλος να σχολιάζει δημόσια  και να γράφει ότι “θα με προσέχει όπως πρέπει“. Και όπως έγραψα στην καταγγελία μου στον υπουργό, το λιγότερο εδώ είναι ότι σχεδόν εύχεται να καταλήξω νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο.

Όπως το λιγότερο είναι  ότι αποκαλεί ένα δικηγορικό γραφείο 28 ετών “μαγαζί” στο αίσχος που έκανε να παρουσιάσει “οριστικά κλειστόν” το γραφείο μου με προδήλως και σε κάθε περίπτωση εν γνώσει του κατασκευασμένη δημόσια καταχώρηση.

Στο παραλήρημά του ο αρχηγός των παρακρατικών δείχνει ότι έγραφε με τρόμο και βιαστικά.

Καταπίνει, γιατί δεν είχε ούτε το χρόνο ούτε τη ψυχραιμία να σκεφτεί τι ανοησία θα γράψει για να τα καλύψει ,

τόσο την επίμαχη φράση “θα τον προσέχω όπως πρέπει“, τονίζοντας ενθουσιωδώς ότι ο Παναγιώτης Μερκουράκης χρησιμοποιεί “σαρκαστικά” τον όρο “Νταχάου”, προσπαθώντας απεγνωσμένα αλλά μάταια να ρίξει τον προβολέα στον όρο “Νταχάου”, για τον οποίο φυσικά εγώ δεν είπα τίποτα (απλά με έπεισε μαζί με τη φωτογραφία του αστροναύτη που είχε στον λογαριασμό του στο facebook ότι εργάζεται σε νοσοκομείο αναφοράς, τα “Νταχάου” όπως, ναι, εγώ χαρακτηρίζω μήνες τώρα τα νοσοκομεία αυτά) ,

όσο, και ολόκληρη τη δημοσίευση με τα ψεύτικα στοιχεία του γραφείου μου και τη ψευδή είδηση ότι έχει “οριστικά κλείσει”.

Ούτε λέξη δεν βρήκε να γράψει ο πανικοβλημένος αρχιπράκτορας, ο οποίος βλέπει μαζί με τους υπόλοιπους του σκληρού πυρήνα της έμμισθης παρακρατικής ομάδας του να οδηγούνται στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους (και τότε θα γίνει σεισμός), και από εκεί στη φυλακή. Ή ότι για να μην αποκαλυφθούν τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς τους, θα τους “εξαφανίσουν” και θα περάσουν στην ανεργία.

Ώστε μάταια το μέλος της ομάδας από τη Ρωσία, Marios Kourempis προτείνει να αφήσουν “κάποιοι” τα “ψεύτικα προφίλ” τους και να αναζητήσουν “βοήθεια” !

Τι παραδοχή και αυτή…!!

Καλή ιδέα, τι λες αρχιπράκτορα;

Γιατί δεν αφήνετε εσύ και οι συνάδελφοί σου τα ψεύτικα προφίλ σας και να αναζητήσετε αύριο το πρωί βοήθεια από το νόμο;

Marios Kourempis, δεν θα ήθελες να ξέρεις τι είπαν οι πράκτορες μεταξύ τους για σένα όταν διάβασαν την πρότασή σου…

Εδώ δεν βγήκαν από τα υπόγειο όταν αποκάλεσα τον αρχιπράκτορα παιδεραστή, για να αποδείξω ότι με καμία δύναμη στον κόσμο και για κανένα λόγο δεν θα αποκαλύψει την ταυτότητά του. Γιατί αν το κάνει, θα γίνει επαναλαμβάνω σεισμός.

Έτσι, …Ασιάτη;

Ο αρχιπράκτορας έχωσε μέσα σε ένα …κάλεσμα το …σύμπαν όλο για μένα, έβαλε μέσα και το control, και τον Δημήτρη, και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, και το Together Greece, “υπενθυμίζει” στον υπουργό αυτά που …ήδη γνωρίζει για μένα, και προαναγγέλλει κατακλυσμό από emails στις διευθύνσεις του Θάνου Πλεύρη, για να τον εξοργίσουν κι άλλο !!

Κατακλυσμός από τους …ίδιους βεβαίως, αφού το “κάλεσμα” είναι να ‘χαμε να λέγαμε και για να δείξει ότι υπάρχει …λαός, αφού τις πρώτες τρεις ώρες του τρομερού καλέσματος έχουν συγκεντρώσει τον καταπληκτικό αριθμό των …44 αντιδράσεων, εκ των οποίων τα 4 είναι …γέλια!

 

Τα σχόλια μην τα κοιτάτε. Τα περισσότερα είναι του …ίδιου του αρχιπράκτορα, ο οποίος έχει τέτοιο μένος για το κακό που έρχεται, που δεν έμεινε στο …κάλεσμα αλλά άρχισε και να σχολιάζει πυρετωδώς. Κατά ριπάς τα σχόλια, ό,τι κυριολεκτικά έβρισκε εκείνη την ώρα μπροστά του.

Ετοιμάζεται λοιπόν η μικρή ομάδα να αξιοποιήσει όλες τις διευθύνσεις στο ProtonMail, θα φτιάξει και καμια εκατοστή ακόμα και θα αρχίσουν να αποστέλλουν στις διευθύνσεις του Πλεύρη όλα αυτά που στέλνουν μήνες τώρα στη Δίωξη και όπου αλλού, μαζεμένα !!

Σας έχουν πάρει χαμπάρι μάγκες, και δεν σας δίνουν σημασία πια. Η ιστορία με τον λύκο και τον βοσκό τους έγινε μάθημα πια. Αρκετό κακό τους έχετε κάνει ήδη, άλλο δεν θέλουν. Όχι από εσάς τουλάχιστον. Και ως ένα βαθμό, η αναβολή που αναγκάστηκαν να δώσουν την 14η Ιανουαρίου οφείλεται και στην ομάδα σας. Γιατί τους παραμυθιάσατε με τις καταγγελίες με τις οποίες κατακλύσατε τα Μ.Μ.Ε. και τις Διωξεις, πίστευαν ότι εκτός από τη διασπορά που ήταν στον αέρα θα είχαν και δύο κακουργήματα, κάπως αρχικά να περπατάνε, για να ενισχύσουν τη δίκη, και έσπασαν τα μούτρα τους.

 

Δύσκολοι καιροί, πράκτορες.

Έρχεται το τέλος σας.

 

Απολαύστε τον πανικό και την γελοιότητα ταυτόχρονα του αρχιπράκτορα…

 

https://www.facebook.com/groups/305470357395704/posts/631739904768746/

ΚΑΛΕΣΜΑ προς πάντες για την άδικη επίθεση στο μέλος της ομάδας μας Παναγιώτη Μερκουράκη. Ο ήδη υπόδικος για σοβαρά αδικήματα και ελεγχόμενος από τις εισαγγελικές και διωκτικές αρχές δικηγόρος, εμπνευστής και διασπορέας στο πανελλήνιο του φρικώδους σεναρίου περί “γιατρών δολοφόνων στα δημόσια νοσοκομεία” και διαβόητος ήδη για την αξιόποινη δραστηριότητά του σε όλα τα ΜΜΕ, προχώρησε σε μια αισχρή καταγγελία προς τον υπουργό Υγείας Α. Πλεύρη κατά του υγειονομικου Μερκουράκη, με σκοπό να του δημιουργήσει επαγγελματικό πρόβλημα.
Την ίδια αυτούσια ευθύνη του συγκεκριμένου, φέρουν ακέραια και οι κάτοχοι των δύο προσωπικών ιστολογίων Marianna Cntrl και Dimitrios Pontikas, μέσω των οποίων δημοσιεύει στο ΜΚΔ fb, όπως και οι κάτοχοι των ιστοσελίδων makeleio και Nikosantoniadis.tv, που αναδημοσιευουν τα άρθρα του, ως επίσης και η πλατφόρμα Together Greece, η οποία του ανήκει.
Κύριος στόχος του, φυσικά, να φιμώσει την ομάδα “Όχι στον Παραλογισμό των Ψεκασμένων”, η οποία αντικρούει με λογική επιχειρηματολογία τους ψευδείς ισχυρισμούς του και αποτελεί διαρκές εμπόδιο στην ευρεία επικράτηση του επικίνδυνου κηρύγματός του, και την οποία θεωρεί υπεύθυνη της πανταχόθεν εμπλοκής με την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία ήδη τον έχει οδηγήσει στην υποδικία, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη εισαγγελικές έρευνες για κακουργηματικές πράξεις.
Δίνουμε σε αυτόν τον άνθρωπο μια ηχηρή μαζική απάντηση, κατακλύζοντας από αυτή τη στιγμή και συνεχώς, μέχρι να επιτύχουμε αποτέλεσμα, τα παρακάτω emails του υπουργού με τις δικές μας καταγγελίες εναντίον του αισχρού υβριστή και συκοφάντη :
a_plevris@hotmail.com thanosplevris@parliament.gr
Το ίδιο και στο προφίλ του υπουργού στο facebook https://www.facebook.com/plevristhanos
Υπενθυμίζουμε στον υπουργό ότι το επικίνδυνο αυτό (όπως ήδη έχει κριθεί από τις εισαγγελικές αρχές) άτομο είναι το ίδιο που αποκαλούσε “Νταχάου” και “Αουσβιτς” τα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία, ισχυριζόμενο ότι σε αυτά ασθενείς βασανίζονται και πεθαίνουν μαρτυρικά. Είναι το ίδιο άτομο το οποίο επί είκοσι μήνες αποκαλεί τους γιατρούς των δημοσίων νοσοκομείων δολοφόνους ενεργούντες κατ’ εντολή εγκληματικής οργάνωσης, με συμμετοχή σε αυτήν προσώπων της κυβέρνησης ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργου. Είναι το άτομο που ισχυρίζεται ότι έχει σώσει περισσότερους ασθενείς απ’ ότι οι γιατροί, το άτομο που προτρέπει τον κόσμο να τους στείλει SOS ώστε να παρέμβει στις νοσηλείες τους, το άτομο το οποίο ήδη ελέγχεται για τον θάνατο ασθενών που αρνηθηκαν την ενδεδειγμένη θεραπεία στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν.
Το ότι κακόπιστα επιχειρεί να εκφοβίσει και να εμπλέξει έναν τίμια εργαζόμενο άνθρωπο, ο οποίος προφανώς σαρκαστικά χρησιμοποιεί τον όρο “Νταχάου”, δανειζόμενος ακριβώς την άθλια ορολογία του ιδίου του δικηγόρου, είναι μια ακόμη αισχρή πράξη του εν λόγω, από τις αμέτρητες στις οποίες μας έχει συνηθίσει. Θεωρώ ότι έχουμε σαν μονάδες, σαν πολίτες αυτής της χώρας την υποχρέωση να σταθούμε απέναντι σ’ αυτή την κοινωνική απειλή, με σκληρή, άκαμπτη στάση. Να υπογραμμίσουμε στον υπουργό ότι συνιστά ΚΑΙ του δικού του υπουργείου ευθύνη το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος αποθρασύνθηκε σε τέτοιο βαθμό. Ότι είναι ευθύνη του υπουργείου να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ επιτέλους το ιατρικό προσωπικό της χώρας, από τις άθλιες συκοφαντικές επιθέσεις αυτού του τύπου, επί σειρά μηνών. Ότι είναι ευθύνη των νοσοκομείων να εγκαταλείψουν την τακτική της αδιαφορίας και να στραφούν αμέσως με μηνύσεις και αγωγές κατά του προσβολέα των Ελλήνων γιατρών. Να τον σταματήσουμε, εδώ και τώρα.
Διαδώστε το παντού, σε facebook και twitter. Καλέστε τους φίλους και γνωστούς σας να πλημμυρίσουν με σχετικά σχόλια τα προφίλ αρμοδίων υπουργών. Ας του δώσουμε να καταλάβει ότι η δική μας φωνή είναι χίλιες φορές ισχυρότερη.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. xaxaxa!!καλά αυτά τα ηλίθια οτι είναι καμένα εγκεφαλικά και χαζά κάνει μπαμ μήνες τώρα…νόμιζαν όμως επειδή τους κάλυπταν ότι θα βρίζουν και θα απειλούν ανενόχλητα…έλα τώρα όμως που τους γύρισε μπουμερανγκ και έχουν χεστεί από τον φόβο τους και άρχισαν να σβήνουν!! Αντωνιάδη μαζί με αυτούς βγάλε στην φόρα και εκείνο το πρόβατο που φήμες λένε οτι είναι από τα ελλγνικά hoaxes μεριά!!!Που χάθηκες μπεεεε??αχαχαχαχ!!!και μπεε και κο κοκο είσαι τώρα

  2. ΛΟΓΩ..ΠΑΝΙΚΟΥ,”ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ”!!!

Comments are closed.