Προς Χαράλαμπο Πρίφτη, διοικητή “Αγία Όλγα”: Η οικογένεια του Γιώργου Βιόπουλου είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει το νοσοκομείο σας μέχρι να σβήσει ο ήλιος αν τον κηδέψει αύριο σε σακούλα και σε σφραγισμένο φέρετρο !!! Διαβάστε την εξώδικη καταγγελία που εστάλη στο mail σας !!! Αρνείται να της απαγόρευεται να τον αγγίξει νεκρό όταν τον αγκάλιαζε και τον φιλούσε ζωντανό !!! Θα πέσει φωτιά και θα κάψει το νοσοκομείο !!!

Κοινοποίηση:
ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΚΟΥΛΑ-ΟΡΓΗ

Εστάλη πριν από λίγα λεπτά στον διοικητή του Αγία Όλγα.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΙΤΗΜΑ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

1. Μαρίας χήρας Γεωργίου Βιόπουλου, κατοίκου …

2. Κατερίνας Βιοπούλου, θυγατέρας Γεωργίου Βιόπουλου, κατοίκου ομοίως.

3. Ελένης Βιόπουλου, θυγατέρας Γεωργίου Βιόπουλου, κατοίκου ομοίως.

ΠΡΟΣ

Χαράλαμπο Πρίφτη, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, κάτοικο Νέας Αττικής, οδός Αγίας Όλγας αρ. 3-5.

Κοινοποίηση:

κ. Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων – Κτίριο 16.

Όπως γνωρίζετε, τόσο εκ της ιδιότητάς σας όσο και από σειρά δημοσιεύσεων του εδώ πληρεξουσίου δικηγόρου μας Νικολάου Αντωνιάδη στο διαδίκτυο, έχετε δε ενημερωθεί και με προηγούμενα έγγραφά μας, ο σύζυγος και πατέρας μας Γεώργιος Βιόπουλος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα” του οποίου είστε διοικητής, μετά την μεταφορά του από το Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου κατόπιν θετικών στον SARS-CoV-2 αποτελεσμάτων δύο μοριακών τεστ, τα οποία όχι απλά αμφισβητήσαμε αλλά και αποδείξαμε με έγγραφό μας που εστάλη στο Ιατρικό Κέντρο και κοινοποιήθηκε και σε σας, και ουδέποτε απαντήθηκε, ότι τα αποτελέσματα αυτά ήταν ψευδώς θετικά στον SARS-CoV-2. Τουλάχιστον δεν ήταν σε καμία περίπτωση 100% θετικά στον ιό.

Παρά ταύτα ο Γεώργιος Βιόπουλος εισήχθη σε κλινική Covid-19 του νοσοκομείου σας. Ώστε και θετικός να μην ήταν θα μπορούσε να θετικοποιηθεί ή και πράγματι θετικοποιήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του εκεί απετράπη η διασωλήνωσή του όταν ενώ ενημερωθήκαμε για την επικείμενη τότε διασωλήνωσή του, αυτή δεν πραγματοποιήθηκε τελικά και αυτό μετά από δημοσίευση του δικηγόρου μας στον προσωπικό λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “facebook”, με την οποία δεν ζητούσε βεβαίως να μη γίνει η διασωλήνωση, γιατί την απόφαση αυτή, να γίνει ή να μη γίνει η έσχατη αυτή για την σωτηρία του ασθενούς ιατρική πράξη, μπορεί να την πάρει μόνο το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι σε όλες τις περιπτώσεις των διασωληνώσεων, μεγάλο αριθμό των οποίων έχει δημοσιοποιήσει ο ως άνω δικηγόρος, αυτές γίνονται χωρίς την σύμφωνη γνώμη ασθενών και συγγενών, στους οποίους απλώς ανακοινώνεται η απόφαση για την διασωλήνωση.

Αυτό που έκανε ο Νίκος Αντωνιάδης ήταν να ζητήσει από το νοσοκομείο σας να αποδείξει ότι η διασωλήνωση αυτή ήταν ιατρικώς επιβεβλημένη και ότι νομιμοποιούντο επομένως μετά ταύτα οι ιατροί του “Αγία Όλγα” να την πραγματοποιήσουν. Ζητούσε δηλαδή όλα αυτά τα ιατρικά δεδομένα και στοιχεία βάσει των οποίων αποφασίζεται να πραγματοποιηθεί μία διασωλήνωση ως απολύτως αναγκαία και επιβεβλημένη ιατρική πράξη, όπως οι τιμές του οξυγόνου, των αερίων του αίματος, του ph, η εικόνα των ακτινογραφιών και των αξονικών κ.λπ, ενώ ζητούσε και τα στοιχεία του εντατικολόγου-αναισθησιολόγου που θα αναλάμβανε να κάνει την διασωλήνωση, αφού όπως άριστα γνωρίζετε μόνο ιατροί αυτής της ειδικότητας νομιμοποιούνται να διενεργήσουν διασωληνώσεις.

Είναι επομένως προφανές ότι η διασωλήνωση δεν έγινε, όχι επειδή οι ιατροί του νοσοκομείου σας …άκουσαν τον δικηγόρο μας αλλά γιατί δεν έπρεπε να γίνει.

Η νοσηλεία του συνεχίστηκε στην κλινική covid και ενώ ζητούσαμε να τον δούμε έστω για λίγο και να του τονώσουμε την ψυχολογία, βασική και εκ των ουκ άνευ αναγκαία προϋπόθεση στη διαδικασία νοσηλείας και ανάρρωσης των ασθενών, το ζητούσε άλλωστε επίμονα και ο ίδιος (ενώ προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία του ήταν σε καθημερινή επικοινωνία μαζί του δικηγόρος μας τον οποίο αποζητούσε κάθε φορά που μιλούσαμε μαζί του), να τον δούμε δε με όλες τις σχετικές προφυλάξεις, δεν μας επετράπη με το πρόσχημα ότι ο ιός είναι μεταδοτικός και υπήρχε τεράστιος κίνδυνος.

Προφανώς για εμάς και για τον υπόλοιπο κόσμο στον οποίο θα μεταφέραμε εν συνεχεία τον ιό.

Πλην όμως όταν η 2η εξ ημών είχα επισκεφτεί το νοσοκομείο σας, ζήτησα να τον δω και μου απαγορεύτηκε για τους ανωτέρω λόγους, κατά την αναχώρησή μου από το “Αγία Όλγα” μου παραδόθηκε ο …ρουχισμός του για να τον πλύνω στο σπίτι !!

Αυτός δεν ήταν μολυσμένος με τον ιό…;

Μετά από δική μας απαίτηση πραγματοποιήθηκε νέο τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό και ο Γεώργιος Βιόπουλος μεταφέρθηκε σε εκτός covid κλινική και συγκεκριμένα στην κλινική ΟΡΥΛΑ η οποία είχε μετατραπεί σε παθολογική.

Με την μεταφορά του αυτή, ως αρνητικός πλέον μετά από πολλές εβδομάδες από την αρχική “διάγνωση”, στην απλή παθολογική, κλινική καταφέραμε πλέον να επισκεφτούμε και να δούμε τον σύζυγο και πατέρα μας, ενώ κατέστη δυνατή και η παρακολούθησή του από τον καρδιολόγο του νοσοκομείου σας ο οποίος ήταν γνώστης των χρόνιων καρδιολογικών προβλημάτων του, τα οποία ήταν άλλωστε και η αιτία της κατ’ αρχήν εισαγωγής του στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου.

Πλην όμως χρειάστηκε εν τέλει να διασωληνωθεί υπό συνθήκες που κατ’ αρχήν δεν αμφισβητούμε, μέχρι τουλάχιστον να λάβουμε τα πλήρη αντίγραφα του ιατρικού φακέλου του. Δεν υπήρχε όμως θέση στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου σας και ο Γεώργιος Βιόπουλος παρέμεινε σε απλό δωμάτιο χωρίς την αναγκαία για τους διασωληνωμένους ασθενείς υποστήριξη της Μ.Ε.Θ.

Δεδομένου ότι ήταν πλέον αρνητικός και νοσηλευόμενος εκτός μεν Μ.Ε.Θ. αλλά και σε μη covid κλινική, ζητήσαμε την μεταφορά του σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς ενημερωθήκαμε ότι το “Αγία Όλγα” αναζητούσε ανεπιτυχώς θέση σε Μ.Ε.Θ. άλλου δημοσίου νοσοκομείου.

Συναντήσαμε την απαράδεκτη άρνηση του νοσοκομείου σας για την μεταφορά του σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου θα μπορούσε να νοσηλευτεί σε Μ.Ε.Θ. και να διατηρηθούν οι ελπίδες για την σωτηρία του. Η άρνηση αυτή εκδηλώθηκε με την ύποπτη καθυστέρηση στην ανταπόκριση στο αίτημά μας για μία μεταφορά που ήταν ζήτημα ζωής-θανάτου για τον Γεώργιο Βιόπουλο. Το πρόσχημα ήταν ότι το νοσοκομείο σας ήθελε να “βεβαιωθεί” ότι είναι αρνητικός, ένα μήνα μετά την αρχική “διάγνωσή” του και αφού το ίδιο τον έβγαλε αρνητικό και τον μετέφερε σε εκτός covid κλινική !!

Έτσι, του έκαναν το ένα τεστ μετά το άλλο !!!

Και ενώ την Παρασκευή 9 Απριλίου ήταν και πάλι βεβαίως αρνητικός ,

ξαφνικά και κυριολεκτικά από το πουθενά βρέθηκε υποτίθεται “θετικός” με δύο τεστ που έκανε το Σαββατοκύριακο 10/11 Απριλίου !!!

Το αποτέλεσμα ήταν να απαγορευτεί η μεταφορά του ως “θετικού” πλέον σε ιδιωτικό νοσοκομείο, να παραμείνει διασωληνωμένος εκτός Μ.Ε.Θ., αφού την ίδια ώρα ακόμη δεν είχε βρεθεί θέση σε Μ.Ε.Θ. άλλου νοσοκομείου, και να οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια πλέον στον θάνατο !!!

Το κίνητρο;

Μα προφανώς να παραμείνει στο δημόσιο νοσοκομείο και να ανακοινωθεί ο θάνατός του ως “θάνατος covid” και να προστεθεί στη λίστα των θανάτων αυτών !!!

Δεν μεταδίδει βέβαια”, μας είπαν οι ιατροί, αλλά είναι θετικός” !!!!!!

Οπότε το νοσοκομείο σας ερωτάται μεταξύ άλλων αν η διασωλήνωσή του που έγινε σε εκτός covid κλινική καταγράφηκε και αυτή σαν “διασωλήνωση covid”.

Γιατί ο θάνατός του, που επήλθε φυσικά εν τέλει, σίγουρα καταγράφηκε ως τέτοιος, όπως απεδείχθη και από την απαράδεκτη ενέργειά σας να τοποθετήσετε την σορό του σε σακούλα !!!

Ενώ απεβίωσε σε εκτός covid κλινική αφού άλλωστε ΔΕΝ μεταφέρθηκε σε κλινική covid μετά τα υποτιθέμενα “θετικά” αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου 10/11 Απριλίου που του έδωσαν την “χαριστική βολή” !!!

Ενώ εμείς καθ’ όλο το διάστημα μέχρι το τέλος του τον επισκεπτόμασταν, τον αγκαλιάζαμε και τον φιλούσαμε !!!

Ούτε νας θέσατε σε καραντίνα !!!

Και τώρα μας απαγορεύεται να τον δούμε και να τον αγγίζουμε !!!

ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΥΣΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ,

ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ !!!!!!!!!!!!

Αδιανόητες καταστάσεις και βαρύτατη προσβολή της μνήμης του η τοποθέτησή του σε σακούλα και τεράστια ηθική βλάβη δική μας από την αδιανόητη και πέραν πάσης λογικής συμπεριφορά του νοσοκομείου σας, πράξεις βεβαίως για τις οποίες επιφυλασσόμαστε !!!

ΔΕΝ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΤΟΝ ΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ,

ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΕΚΡΟΣ ;;;;;;;;;

Μόνο και μόνο για να ολοκληρωθεί το σόου του “θανάτου covid” …;;;

Δεν σας αρκεί που κατεγράφη ένας ακόμα “θάνατος covid”, πρέπει να μας τον παραδώσετε και σε σακούλα τον άνθρωπό μας σε σφραγισμένο φέρετρο που θα το κουβαλάνε αστροναύτες ;;;;;;

Όταν εμείς τον αγγαλιάζαμε και τον φιλούσαμε ζωντανό με μία απλή μάσκα μόνο ως προφύλαξη ;;;;;;

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα αυτό να προσβάλλετε την μνήμη ενός νεκρού κατ’ αυτόν τον εξωφρενικό κατά τα άνω τρόπο και να συντρίβετε τις ψυχές μας ;;;;;;

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τα όσα αναλυτικά εκτίθενται ανωτέρω.

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την παράδοση του νεκρού μας όπως του αξίζει και όπως επιβάλλεται κατά τα άνω. Να μας τον παραδώσετε χωρίς σακούλα για να κηδευτεί αύριο στις 11 κανονικά.

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ τον πλήρη ιατρικό φάκελο της νοσηλείας του.

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ ιδία τα πλήρη ιατρικά στοιχεία των “θετικών” αποτελεσμάτων των δύο μοριακών τεστ που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 10/11 Απριλίου 2021 και είναι αυτά τα οποία συνέβαλαν, αν δεν ευθύνονται αποκλειστικά, στον θάνατο του Γεωργίου Βιόπουλου.

Αθήνα, 19 Απριλίου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αισχη ξεδιαντροπα μπροστα στα ματια της οικογενειας του!!!!! Πλεον η λεξη “Ιατρος” εχει αλλαξει αισθηση και νοημα. Αισθανεσαι οτι εσυ πρεπει να σωθεις απο αυτους και οχι οτι θα σε σωσουν αυτοι. Απιστευτες εποχες που μας δειχνουν οτι ζουσαμε ενα ψεμα. Οι ιδιοι ανθρωποι που καποτε εσωζαν ανθρωπους τωρα εκτελουν ανθρωπους εν ψυχρο αβιαστα με ελαφρα τη καρδία. Ποιος Ιπποκρατης και ποιος ορκος….;;;;

  2. Ερώτηση 1 ( την απάντηση την ξέρω ):

    Έβαλαν πέρυσι σε κάποια από τα νοσοκομεία ( ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΘ, ΜΑΦ, ΚΟΒΙΝΤ ) στην πρώτη καραντίνα, ειδικές μονάδες φίλτρανσης & καθαρισμού αέρα με φίλτρα HEPA H14 και κάποιες από αυτές έχουν και λάμπες UV, για να φιλτράρουν τον αέρα από μικρόβια και ιούς και να έχουμε ” στείρους ” χώρους.
    Ερώτηση:
    Τα φίλτρα σε αυτές τις μονάδες αλλάχτηκαν? Ή συνεχίζουν να λειτουργούν αυτοί οι χώροι με τα περσινά φίλτρα???
    Γιατί αυτά τα φίλτρα, αναλόγως τη χρήση, πρέπει να αλλάζονται για να είναι αποτελεσματικά! Ειδάλλως δε φιλτράρουν τον αέρα από ΜΙΚΡΟΒΙΑ και ΙΟΥΣ! Ο χρόνος αλλαγής τους δε, ποικίλλει και εξαρτάται ΑΠΟΛΥΤΑ από το πόσο ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟΣ είναι ο χώρος που φιλτράρουν!!!

    Ερώτηση 2 ( και αυτήν την απάντηση την ξέρω ):

    Μετέτρεψαν σε νοσοκομείο Covid το Θριάσιο. Τα συστήματα αερισμού του νοσ/μειου τα μετέτρεψαν για να μην υπάρχει κίνδυνος διασποράς?

  3. Είναι όντως απίστευτοι. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Τόσο σίγουροι είναι ότι δεν θα βρουν τον μπελά τους; Δεν θέλω να φαντάζομαι όλοι αυτοί που πέθαναν αθόρυβα, χωρίς κάποιος να παρέμβει , τι έχουν περάσει οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.

Comments are closed.