ΠΡΟΣ TON ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !! ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ !! ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ !! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΣΑΣ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_90

“κ. Δάβαλε, παρακαλώ να ενημερώσετε και τον κ. Σκούμα.

Υποτίθεται ότι η οικία/γραφείο μου στη Σταμάτα επί της οδού Ματρώζου, στον αριθμό 2, περιπολείται 24 ώρες το 24ωρο.

Σήμερα, στις 21:27, επιστρέφοντας στην οικία μου, παρατήρησα ότι απέναντι από την γκαραζόπορτα ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο που βλέπετε στη φωτογραφία που σας στέλνω.

 

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-09-27, 11.04.39 μμ

Έστρεψα επί τρία λεπτά τα φώτα του αυτοκινήτου πάνω σε αυτό. Καμία αντίδραση. Όταν μπήκα στο ανοιχτό γκαράζ και έκλεισε πίσω μου η γκαραζόπορτα, το αυτοκίνητο είχε εξαφανιστεί.

Μετά από κάποια ώρα παρατηρήσαμε φώτα από περιπολικά έξω από την οικία μας. Εκεί βρίσκονταν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και τρία ακόμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί μόλις αποχωρούσαν.

Μάθαμε ότι τελικά, κατά το χρόνο που ήταν παρκαρισμένο το mercedes χωρίς τις πινακίδες, ήταν σε εξέλιξη στην οικία που βρίσκεται πάνω από τη δική μας, διάρρηξη από τις τρεις κουκουλοφόρους.

Είναι προφανές ότι η παραμονή μου έξω από την οικία μου στις 21:27 με τα φώτα πάνω στο mercedes που προφανώς χρησιμοποίησαν οι διαρρήκτες, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή τη δική μου και του γιου μου που βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητό μου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ανέφεραν στους ιδιοκτήτες (οικογένεια με δύο παιδιά) ότι τις …επόμενες μέρες θα έρθουν από την αστυνομία για αποτυπώματα.

Εν τω μεταξύ επί της λεωφόρου Πιπεροπούλου (κάθετος της οποίας είναι η Ματρώζου), κινείτο πάνω – κάτω ένα παλιό αυτοκίνητο επί πολλή ώρα, και ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε συμβαίνει αυτό.

Αστυνομία δεν υπάρχει εδώ.

Είναι πολύ πιθανό λόγω της δικής μου παρουσίας κατά την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η διάρρηξη, να πανικοβλήθηκε αυτός που σίγουρα βρισκόταν μέσα στο mercedes, να ειδοποίησε τους συνεργούς του, αυτοί να εγκατέλειψαν το σπίτι που είχαν ανοίξει και να έχουν αφήσει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο, και το παλιό αυτοκίνητο που κάνει βόλτες στην Πιπεροπούλου να ανήκει στους εγκληματίες, οι οποίοι βλέποντας τους αστυνομικούς να έχουν φύγει και τους ιδιοκτήτες να ετοιμάζονται τρομοκρατημένοι να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, να περιμένουν να φύγουν όλοι για να πάνε να πάρουν αυτό που τους ενοχοποιεί.

Ώστε είναι αναγκαίο να δώσετε εντολή να σταλεί περιπολικό στην Ματρώζου και να παραμείνει εδώ για φύλαξη του χώρου και την προστασία και των ενοίκων των υπόλοιπων σπιτιών, αφού το σπίτι στο οποίο έγινε η διάρρηξη ανήκει σε συγκρότημα τεσσάρων κατοικιών, και άπαντες είναι τρομοκρατημένοι.

Μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες να αντιμετωπίσει κάποιος από αυτούς ή και εμείς τους διαρρήκτες αν τυχόν επιστρέψουν. Και να επισπεύσετε την αστυνομική έρευνα στο σπίτι αυτό.

Νίκος Αντωνιάδης”

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. βγείτε να μιλήσετε στον Mike Adams ιδιοκτήτη του Brighteon που κάνει καθημερινές συνεντεύξεις με τέτοια θέματα, έχει το καθημερινό πόντκαστ Health Ranger Report

Comments are closed.