ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΙΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΤΣΙ ;; ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ !! ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!

Κοινοποίηση:
ΑΛΙΚΑΚΟΣ-ΑΠΟΦΑΣΗ

Τα Ελληνικά Hoaxes, η παρέα του Δημήτρη Αλικάκου, στον οποίο πολύ σύντομα θα αφιερώσω τόσο δημοσίευση όσο και live για την ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook της 18ης Νοεμβρίου, τότε που όχι μόνο πριν τον Ευαγγελάτο αλλά πριν ακόμα και από τους ίδιους τους …εισαγγελείς πρωτοδικών και εφετών είχε …προβλέψει την άσκηση δίωξης σε βάρος μου αλλά και την παραπομπή μου (!!), έχουν ασκήσει δύο αγωγές κατά της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Στην πρώτη πήγα και είπα πολύ απλά ότι το δικαστήριο ήταν αναρμόδιο.

Αυτό έγινε στις 13 Μαΐου.

Περιμένουμε απόφαση.

Δύο εβδομάδες αργότερα ήταν η δεύτερη αγωγή.

27 Μαΐου.

Δεν ήρθαν.

Κατάλαβα ότι μάλλον δεν είχε νόημα γι αυτούς μετά την προηγούμενη δίκη όπου εξήγησα γιατί ήταν αναρμόδιο το δικαστήριο.

Γιατί και πάλι ήταν. ΚΑΙ αυτό της 27ης Μαΐου.

Όμως επανήλθαν. Με κλήση για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Έγινε η δίκη.

Και το δικαστήριο με την υπ’ αριθμ. 10379/2021 απόφασή του, πολύ γρήγορα, κήρυξε απαράδεκτη τη συζήτηση της αγωγής γιατί οι ενάγοντες είχαν κάνει κι άλλο λάθος στη διαδικασία.

 

Αυτά παθαίνεις όταν βιάζεσαι να καταδικάσεις και στα δικαστήρια τους αντιπάλους σου τους οποίους ταυτόχρονα λογοκρίνεις.

Περαστικά, κύριε Αλικάκο.

Οι δυο μας θα τα πούμε λίαν συντόμως…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: