ΠΡΟΣ ΤΖΑΝΕΙΟ !!! “Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ” !!! ΣΟΒΑΡΑ, ΓΙΑΤΡΑΡΕΣ ΜΟΥ ;;; ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΚΟΒΙΝΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ;;; ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ;;; ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ ;;; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ LIVE ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ … ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ !!! ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, Ε ;;; ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ, ΕΤΣΙ ;;;

Κοινοποίηση:
Screenshot_54

Είναι η νέα τρομερή ιστορία στα κολαστήρια. Τζάνειο σήμερα και πάλι. Εκεί που δολοφονήθηκε ο Κώστας Αβραμίδης.

Έκανε το λάθος ο Σταύρος Μελεμένης-Μπουντούρης, 63 ετών, να πάει στο Τζάνειο γιατί αντιμετώπισε για μία ακόμη φορά πρόβλημα με την αλλεργική ρινίτιδα-φαρυγγίτιδα που τον απασχολεί χρόνια τώρα.

Εκεί rapid τεστ “θετικό”, το οποίο ποτέ δεν του το έδειξαν, μοριακό που ζήτησε ο Σταύρος δεν του έκαναν, γιατί “αφού το rapid είναι θετικό, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, είναι απολύτως έγκυρο”, τον πέταξαν στα κόβιντ δίπλα σε ασθενείς με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, μέσα στα μικρόβια και στον κόβιντ (μάλλον), του έχωσαν έναν ορό με αντιικά φάρμακα, με οξυγόνο μεταξύ 97 και 99, χωρίς πυρετό, χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα, πλην του προβλήματος για το οποίο και πήγε στο νοσοκομείο, αλλά που αυτό δεν το κοιτάει κανένας!

Α, ναι! Μην το ξεχάσω. Του έκαναν και μία ακτινογραφία, η οποία βεβαίως ήταν “πολύ χάλια”, αλλά που φυσικά δεν του την έδειξαν (αλλά εδώ δεν του έδειξαν το …έγκυρο rapid, την ακτινογραφία θα του έδειχναν;), αλλά την ίδια ώρα του είπαν ότι θα τον κρατήσουν δύο μέρες μέσα, θα του δώσουν δύο φάρμακα και θα πάει σπίτι του !!

Με χάλια ακτινογραφία σε δύο μέρες σπίτι του με δύο …φαρμακάκια !!

Ιατρική επιστήμη, όχι αστεία !!

Πήγε να βγει έξω να τους πει να δουν επιτέλους το πρόβλημά του, “έξω, δεν έχεις δουλειά εδώ”, του είπαν !!

Γίνεται το live, μετά από αυτό τους λέει “ετοιμάστε μου εξιτήριο, μιλάω με τον δικηγόρο μου, τον Νίκο Αντωνιάδη”.

Και εκεί είχαμε τη γνωστή καραμέλα “ο κ. Αντωνιάδης δεν είναι γιατρός”…

Ενώ αυτοί είναι. Όλο αυτό που περιγράφω είναι συμπεριφορά γιατρών τώρα, έτσι;

“Θα αποφασίσουν οι γιατροί ΑΝ θα φύγετε” !!

Σοβαρά ;; Μυαλό δεν βάζετε, ε ;; Κανονικό κρατητήριο και το Τζάνειο ;; Όπως τόσα άλλα κολαστήρια ;;

Λοιπόν, πάμε βήμα-βήμα να βγάλουμε ΚΑΙ τον Στράτο έξω από τις φυλακές του Τζανείου…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: