ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ !! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ …ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ” !! Πόσο στημένο… Και πόσο πρόχειρα στημένο…

Κοινοποίηση:
IMG_8699

Ό,τι να ‘ναι. Μία στημένη υπόθεση από την αρχή. Από τη σύλληψη και τη δίωξη μέχρι την παραπομπή μου με ένα από τα αθλιότερα κατηγορητήρια που έχω διαβάσει στα 28 χρόνια της ποινικής δικηγορίας που ασκώ από το 1993. Και αν έχω δει κατηγορητήρια και κατηγορητήρια.

Κάποια από αυτά τα αντιμετώπισα το 2007. Με μηνύσεις στους συντάκτες τους. Ήταν τότε που όλα τα θύματα των κατηγορητηρίων αθωώθηκαν. Και στο τέλος υπήρξε η δική μου ομόφωνη αθωωτική απόφαση στις 9 Φεβρουαρίου 2011, καθώς, όπως και τώρα, η αντίστοιχη ομάδα που ήλεγχε τότε τη Δικαιοσύνη με έστειλε με συνοπτικές διαδικασίες στο ίδιο δικαστήριο, το Τριμελές Εφετείο Αθηνών. Και το χαστούκι που εισέπραξε η ομάδα εκείνη στην αίθουσα του Α΄ Τριμελούς ακούστηκε από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.

Πιστεύω ότι όλη η Ελλάδα, και κυρίως, αυτό που με ενδιαφέρει, όλος ο νομικός κόσμος, και κυρίως, αυτό που ακόμη περισσότερο με ενδιαφέρει, οι δικαστές και οι εισαγγελείς έξω από την ομάδα αυτή που έχει τα κλειδιά της Δικαιοσύνης προς το παρόν, έχουν καταλάβει πώς στήθηκε αυτή η ιστορία σε βάρος μου.

Και ακόμα δεν έχω τελειώσει. Ούτε στη μέση δεν έχω φτάσει.

Και δείτε τώρα εδώ. Διαβάζω στο ανεκδιήγητο κατηγορητήριο ότι εγώ είπα στην εκπομπή του Χίου ότι το εμβόλιο …εξυπηρετεί συμφέροντα.

Σαν τους πολιτικούς, είπαμε, που όταν τους πιάνουν για μίζες καταγγέλλουν τα “ντόπια και ξένα συμφέροντα” που …συνωμοτούν εναντίον τους.

Πού τα βρήκε τα συμφέροντα ο εισαγγελέα εφετών; Θα μου πείτε ίσως εκεί που βρήκε να λέω ότι ο ιός ….δεν σκοτώνει.

Όταν λέω ότι έβαλαν τα χέρια τους στα μάτια τους και τα έβγαλαν, το εννοώ…

Συνεχίζω.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: