ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΩΝ – ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ – ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΙΑ ΓΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ !! ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ… Και μετά έρχονται οι δικές μου αποκαλύψεις…

Κοινοποίηση:
Screenshot_436

Το διαβάζουμε στο makeleio.gr.

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΔΥ: ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΜΕ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ!

Λίγη υπομονή λοιπόν. Γιατί έχει φτάσει πράγματι η ώρα να τα τελικά χτυπήματα στην ομάδα των επίορκων της Ευελπίδων και της Λουκάρεως.

Για να τελειώνουμε με τη σημερινή “Δικαιοσύνη” και να πιάσει δουλειά η πραγματική.

Αυτή η αρχειοθέτηση δεν είναι τίποτα μπροστά στις δύο που θα αποκαλύψω.

Γιατί τώρα είναι η ώρα.

Προς το παρόν απαιτείται η δημοσιοποίηση της πράξης αρχειοθέτησης για τα διπλά βιβλία. Δεν τη γνωρίζω τη δικογραφία ούτε πολλώ μάλλον τα στοιχεία της υπόθεσης. Καταλαβαίνω όμως ότι η αρχειοθέτηση αυτή αποσιωπήθηκε ενώ η λογική λέει ότι αν τα πράγματα ήταν καθαρά, τα Μ.Μ.Ε. θα πανηγύριζαν.

Δεν πανηγύρισαν όμως.

Το έκαναν γαργάρα.

Τις άλλες δύο όμως δικογραφίες τις γνωρίζω πολύ καλά.

Και οι αρχειοθετήσεις τους συνιστούν εισαγγελικά εγκλήματα.

Λίγη υπομονή…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: