ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ !! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ !! ΔΩΣΑΤΕ ΑΛΛΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΣΤΟ Γ΄ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ !! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !! ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΓΙΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ;; ΚΑΛΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΕΓΩ… ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΙΚΑΙΑΣ: ΜΙΛΑ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_55

ΕΔΩ οι προηγούμενες δημοσιεύσεις.

Το “Γεννηματάς”, αντί για τον δικό της νεκρό παρέδωσε στην οικογένεια τη σορό ενός αστέγου. Η ταφή έγινε στο Γ΄ Νεκροταφείο. Στη Νίκαια. 

Εκεί δήμαρχος είναι ο κ. Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Λευτέρης Μπούλιας, φυσικός με ειδίκευση στη μετεωρολογία, πρώην μέλος της ηγετικής ομάδας της ΟΝΝΕΔ (1998- 2001) και γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς της Ν.Δ., έκανε ό,τι μπορούσε για να μην διαρρεύσει το γεγονός.

Τους έχω πει όμως ότι έχω μάτια και αυτιά παντού.

Ένα μήνα σχεδόν μετά, μαθαίνω ότι έχει γίνει χαμός μεταξύ νοσοκομείου και οικογένειας. 

Έχει ταφεί ο Α αντί του Β, ώστε δεν μπορεί να ταφεί ο Β …δεύτερη φορά.

Ο νεκρός της παραμένει στο νεκροθάλαμο του “Γεννηματάς” και μαθαίνω ότι η δυσοσμία είναι έντονη.  Μαθαίνω ότι κάτι ζήτησαν από τον δήμαρχο Νίκαιας και αυτός αρνήθηκε. Και καλά έκανε.

Προφανώς ένα λάθος διορθώνεται. Όσο μακάβριο και να είναι. Οι δυσκολίες αρχίζουν από την ώρα που επιχειρείται η διόρθωση του λάθους με …ανορθόδοξο τρόπο.

Γι αυτό και ο νεκρός σαπίζει στο νεκροθάλαμο.

Μαθαίνω επίσης ότι επιχειρήθηκε να φορτωθεί το λάθος άλλος υπάλληλος από αυτόν που το έκανε. Και ότι η αντίδραση του πρώτου ήταν εντονότατη. Λογικό.

Μιλάμε για ασύλληπτες καταστάσεις.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ο υπουργός Υγείας θα είχε παρέμβει, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα είχε επίσης παρέμβει, ο διοικητής του νοσοκομείου θα είχε πάει σπίτι του, ο νεκρός θα είχε ταφεί.

Αλλά αυτή δεν είναι οποιαδήποτε περίπτωση.

Είναι μία περίπτωση που έκανε γνωστή στον κόσμο ο Νίκος Αντωνιάδης.

Είναι δυνατόν να με δικαιώσουν έστω και σε μία λέξη μισής δημοσίευσης…;

Συνεχίστε !

Καλά πάει κι αυτό…

Πηγή

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: