Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , Ο ΟΡΑΤΟΣ ΔΙΑ …ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ COVID , ΚΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ “ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ” !! Άλλως : ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ Τ’ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ , ή ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ COVID ΜΕ …ΑΖΑΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ… «Ο Covid απέδειξε πόσο ευάλωτες είναι οι κοινωνίες μας σε έναν ιό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΑΤΟΣ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ» !!!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-06-15, 9.11.43 πμ

Αυτά από τον πρωθυπουργό μας στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.
Σωστός.
Καθώς τους άλλους ιούς τους βλέπαμε με γυμνό οφθαλμό…
Τον ιό της γρίπης, ας πούμε, τον βλέπαμε καθαρά.
Πριν …εξαφανιστεί.
Μας πώς, Κυριάκο;
Εδώ οι γιατροί μας, τον Covid τον βλέπουν καθαρά στις ακτινογραφίες…
Δεν στα είπαν;
Πολλές φορές, αρκεί απλά να δουν έναν ασθενή, και τον βλέπουν!
Τέσσερα τινά μπορεί να συμβαίνουν, λοιπόν.
Ή υπάρχουν ιοί που τους βλέπουμε με γυμνό οφθαλμό, και ο …δαιμόνιος covid, που όλα τα κάνει, καταφέρνει και μένει αόρατος, ή ήταν ορατός στην αρχή αλλά μετά τον πέρασαν με Azax.
Ή ο Μητσοτάκης θέλει να είναι παντού πρώτος και δεν μπορεί να ανεχθεί την πρωτιά της Άντζελας Δημητρίου, η οποία δικαιωματικά την είχε κατακτήσει με το “ουδείς άσφαλτος”.
Ή του ξέφυγε, κατά το γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει”.
Ή πολύ απλά ήθελε να μας πει ότι στην πραγματικότητα είναι τόσο ακίνδυνος, που “χαριτολογώντας” μας είπε ότι δεν είναι καν ορατός δια γυμνού οφθαλμού.
Και ότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ στην ιστορία αυτή ,
είναι Ο ΙΔΙΟΣ και η Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ..
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η απλά ήθελε να μας εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά με το πολύ υψηλό IQ του!!! Να τον ενημερώσουμε ότι το έχουμε καταλάβει όλοι πολύ καλά για να μην κουράζεται ο καημένος.

  2. Καλημέρα
    η Άντζελα τουλάχιστον ανέφερε την έλλειψη της μορφώσεως την οποία και στερήθηκε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, ο πρωθυπουργός βέβαια κατά γραπτή ομολογία του κ. Ιωαννίδη έχει το ίδιο βιογραφικό με τη γραμματέα του.

Comments are closed.