“Ούτε στα καλύτερά μου όνειρα”… Η δίκη του αιώνα μία ώρα αρχύτερα… Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να είναι ο προάγγελος της Ανάστασης της Πατρίδας…

Κοινοποίηση:
Screenshot_8

H δίκη του αιώνα…

“Ούτε στα καλύτερα όνειρά μου”…

Από την ιστορική προσφυγή:

Είναι προφανές στους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που με ακολουθούν ότι αυτή τη δίκη της 14ης Ιανουαρίου τη θέλω όσο τίποτα άλλο. Και μαζί με εμένα δεκάδες αν όχι εκατοντάδες άνθρωποι από όλες τις μεριές της πατρίδας μας. Άνθρωποι που ήδη έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να έρθουν στο Εφετείο και να καταθέσουν. Την αλήθεια. Τη δική του αλήθεια ο καθένας από αυτούς. Επαναλαμβάνω άνθρωποι όλων των κοινωνικών στρωμάτων και τάξεων, όλων των μορφωτικών επιπέδων, όλων των πολιτικών ιδεολογιών και αντιλήψεων, όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων, όλων των ηλικιών. Την αλήθεια για το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόστηκε στους ίδιους ή στους νεκρούς τους. Για την απάτη. Για τα στοιχεία της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία μας όπως οι ίδιοι τα βίωσαν μέσα και έξω από τα κολαστήρια.

     Όταν κατέθετα το βράδυ της 19ης Ιουλίου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τη μήνυσή μου για τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους δεν φανταζόμουν, ούτε στα καλύτερα όνειρά μου, ότι θα ερχόταν η ίδια η εγκληματική οργάνωση που μήνυα εκείνο το βράδυ και θα προκαλούσε τη δίκη του αιώνα μία ώρα αρχύτερα. Μέσα από μία στημένη και ανομιμοποίητη σύλληψη, μέσα από την εφαρμογή μίας μόλις και επί τούτου τροποποιηθείσας ποινικής διάταξης, για την οποία η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μίλησε για πυρά, Μεσαίωνα και Ιερά Εξέταση, και που ακόμα και η δημοσιογράφος και κόρη του ιδρυτή μίας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες των Η.Π.Α., της Washington Post που αποκάλυψε το Water Gate, είπε στον πρωθυπουργό από τον οποίο πήρε συνέντευξη ότι είναι «μεγάλο λάθος», μέσα από εξπρές διαδικασίες στις οποίες κάθε άλλο μας έχει συνηθίσει η βραδυκίνητη κατά τα λοιπά ελληνική Δικαιοσύνη, μέσα από τραγικά, παντελώς αόριστα, αναπόδεικτα και παράλογα κατηγορητήρια με αντικείμενα τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς απομαγνητοφωνήσεις, μέσα από όλο αυτό το όργιο του κανιβαλισμού μου από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και όχι ενημέρωσης, στα οποία με παρέδωσε βορά ο εισαγγελέας Ελευθεριάνος, μέσα από όλα αυτά προσδιορίστηκε η μεγαλύτερη δίκη του εικοστού πρώτου αιώνα και ίσως η σημαντικότερη όλων των εποχών. Γιατί είναι μία δίκη για το τρομακτικό πρωτόκολλο του θανάτου το οποίο η ίδια αυτή η ομάδα, που τώρα ξαφνικά παριστάνει πως με ανακάλυψε, επέτρεψε να εφαρμόζεται με την ανοχή της στα εγκλήματα που διαπράττονταν σε αυτά ενώ έβλεπε τις επί μήνες δημόσιες καταγγελίες μου και το τεράστιο πλήθος των επώνυμων μαρτυριών τρόμου και φρίκης και τον επίσης τεράστιο όγκο των αποδεικτικών στοιχείων, χωρίς ποτέ ούτε ένα νοσοκομείο ούτε ένας γιατρός ούτε ένας νοσηλευτής από τις μικρές αυτές ομάδες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που εφάρμοσε το πρωτόκολλο στα Νταχάου και Άουσβιτς των δημοσίων νοσοκομείων να διαμαρτυρηθεί έστω ή να εκδώσει μία στοιχειώδη ανακοίνωση, ενώ για μηνύσεις ή άλλες δικαστικές ενέργειες ούτε συζήτηση μπορεί να γίνει.

 

     Είναι μία δίκη στην οποία θα ακουστεί ολοκληρωμένα με αποδείξεις και μαρτυρικές καταθέσεις όχι απλά η αντίθετη επιστημονική άποψη που με λυσσαλέο τρόπο αποκλείστηκε και διώχθηκε πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, αλλά η αλήθεια για την «πανδημία» και τα εμβόλια, τις παρενέργειές τους και τον δολοφονικό μηχανισμό τους, όπως αυτός περιγράφεται στον επιστημονικό κόλαφο της 5ης Αυγούστου που συνέταξαν επιστήμονες μέσα και έξω από τα δημόσια νοσοκομεία, μεταξύ αυτών μοριακοί βιολόγοι και γενετιστές, και επέδωσα εγώ για λογαριασμό τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Βασίλη Κικίλια, τον Παναγιώτη Πρεζεράκο, την Μαρία Θεοδωρίδου και την Έφη Βαγενά, και ο οποίος επιστημονικός κόλαφος δεν έχει απαντηθεί και δεν έχει αμφισβητηθεί, ούτε λέξη του, από τότε μέχρι και σήμερα. Όλη η αλήθεια για την πράγματι λυσσαλέα προσπάθεια απόκρυψης των παρενεργειών των εμβολίων με την κίτρινη κάρτα να καταντά το ανέκδοτο του αιώνα.“.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: