ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ Η TELEPERFOMANCE… ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΜΑΤΑΙΟ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_379

Μετά την αναβολή της 14ης Ιανουαρίου και την πανηγυρική επιβεβαίωση της πρόβλεψής μου, δηλαδή της απόλυτης πεποίθησής μου, ότι τη δίκη αυτή την έτρεμε το σύστημα (κυβέρνηση, Μ.Μ.Ε, παρακράτος και οι εισαγγελείς με τους δικαστές που κίνησαν και επέσπευσαν τις διαδικασίες εναντίον μου και ανήκουν στην ομάδα αυτή που ελέγχει -για λίγο ακόμα- τη Δικαιοσύνη και είναι αυτή που παρέχει από την αρχή της ιστορίας αυτής την αναγκαία κάλυψη στην εγκληματική οργάνωση), το σύστημα αυτό συμπεριφέρεται σαν να τα έχει χαμένα και κάνει τη μία σπασμωδική κίνηση μετά την άλλη. Το μόνο κανάλι που παρέμεινε πιστό στη γκεμπελική γραμμή εναντίον μου, ο ΣΚΑΪ, έφτασε στο σημείο να “κάψει” δια της Ιωάννας Μάνδρου τον ίδιο τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προδίδοντας την “πρωτοβουλία” που πήρε εναντίον μου στις εκκρεμείς σε βάρος μου ποινικές διαδικασίες, στις “προσπάθειες” των εισαγγελέων, όπως είπε η γνωστή για τις στενές σχέσεις της με ανώτερους και ανώτατους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς, και με τον κ. Πλιώτα να μένει ένοχα σιωπηλός στην εξώδικη πρόσκληση που του επέδωσα και με την οποία του ζήτησα εξηγήσεις για την “πρωτοβουλία” του, αλλά και τον ίδιο τον ΣΚΑΪ να ομολογεί, δια της σιωπής του και αυτός, ότι διαδίδει τρισάθλια ψεύδη εναντίον μου και με συκοφαντεί, αφού τους προκάλεσα, επίσης εξωδίκως, να δημοσιοποιήσουν τη μία έστω φορά που εγώ ισχυρίστηκα ότι “δεν υπάρχει κορωνοϊός”, αλλά και να πουν ευθέως στο τηλεοπτικό κοινό τους ότι το μοριακό τεστ που έκανα ήταν “ψευδές” και να παρουσιάσουν και τις σχετικές αποδείξεις.

Το MEGA, από την άλλη, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αντέδρασε αμήχανα στην είδηση της αναβολής, στη συνέχεια ο Νικολάκης, που ακόμα να μας πει ποιο εμβόλιο έκανε τελικά (καθώς μας τα έχει πολύ μπερδέψει με το αρχικό μονοδοσικό που μετά έκανε και την …τρίτη δόση του…), θυμήθηκε τα παλιά και έκανε την αλητεία του με την σκόπιμη σύνδεσή μου με τις ακραίες θέσεις άσχετων με εμένα προσώπων, αλλά μπροστά σε αυτά που έχει κάνει από τις αρχές Σεπτεμβρίου, το δελτίο του φάνταζε σαν εικόνα από …παρθεναγωγείο.

Όλα τα υπόλοιπα κανάλια ήταν σχεδόν άψογα, με κορυφαίο όλων το κεντρικό δελτίο του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Όλα δε τα κανάλια αυτά έπαιζαν αποσπάσματα τόσο από την ανακοίνωσή μου προ της δίκης (στην οποία δεν έλεγα και λίγα), όσο και από τη δημοσίευσή μου για το αντί-πρωτόκολλο του θανάτου. Κυρίως με τη δημοσιοποίηση αυτών των αποσπασμάτων, στα οποία παρουσιάζεται ένα μικρό μέρος της περιγραφής του πρωτοκόλλου του θανάτου, το οποίο παρουσίασα με συνοπτικό τρόπο στη δημοσίευση αυτή, έκανε τον κόσμο να αναρωτηθεί τι συμβαίνει.

Οπότε, τι άλλο να κάνουν περιμένοντας τα τελικά χτυπήματα; Όσο μπορούν να περιορίσουν τη διάδοσή τους και να ανακόψουν κατά το δυνατόν το τεράστιο κύμα της αλήθειας που σαρώνει τα πάντα. Και για το οποίο κύμα βεβαίως υπεύθυνα σε μεγάλο βαθμό είναι τα ίδια τα μεγάλα Μ.Μ.Ε., τα οποία από τις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά κυρίως από τη μέρα της σύλληψης και μετά, με έβαλαν και εμένα και το site σε όλα τα σπίτια. Έκαναν δηλαδή αυτό που δεν έπρεπε να κάνουν απέναντί μου. Γιατί όλος αυτός ο κόσμος μπήκε να δει ποιος τέλος πάντων είναι αυτός ο δικηγόρος που ασχολούνται όλα τα Μ.Μ.Ε. μαζί του και που μέχρι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε παρέμβαση γι αυτόν.

Και έτσι το site γιγαντώθηκε με όλες αυτές τις χιλιάδες των ανθρώπων που μπήκαν να δουν, να διαβάσουν, να μάθουν.

Γιατί κατάλαβαν.

Την ίδια ώρα χιλιάδες αναγνώστες στο makeleio.gr προστίθενται σε αυτούς στο nikosantoniadis.tv και το κύμα γιγαντώνεται κι άλλο. Το Together Greece αργά αλλά σταθερά, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που έχει το στήσιμο ενός τέτοιου μέσου που διεκδικεί να αντικαταστήσει το facebook, δημιουργεί άλλη μία μεγάλη δεξαμενή αναγνωστών που θέλουν παράλληλα και την αμεσότητα στην επικοινωνία και τις αλληλοεπιδράσεις που έχει η πλατφόρμα ενός κοινωνικού μέσου όπως είναι το facebook.

Ένα facebook όμως που ακόμα παραμένει ένας ισχυρός πόλος ενημέρωσης χιλιάδων αναγνωστών, ώστε στο βαθμό που η οργάνωση μπορεί να περιορίσει την ενημέρωση αυτή, μην έχοντας και πολλές άλλες επιλογές, το κάνει δια της Teleperfomance στο Μοσχάτο, οι υπάλληλοι της οποίας έχουν αναλάβει εργολαβία τον “έλεγχο” των δημοσιεύσεών μου. Το κάνουν όμως με ένα τρόπο που τελικά φέρνει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, αφού ο κόσμος ηλίθιος δεν είναι να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει και πόσο πραγματικά φοβάται το σύστημα κάθε μου δημοσίευσή μου, κάθε λέξη μου. Ώστε θα μπει στους λογαριασμούς του control και του Δημήτρη χωρίς να του έρθει ειδοποίηση, θα σκάσει στα γέλια με τους γελοίους που κρατάνε χαμηλά όσο δεν πάει άλλο τις αντιδράσεις ή όταν προσπαθεί ο κόσμος αυτός ανεπιτυχώς να βάλει μία αντίδραση και όταν τα καταφέρνει στην …πέμπτη προσπάθεια, διαπιστώνει ότι οι αντιδράσεις είναι …λιγότερες από όσες ήταν στην αρχή των προσπαθειών του. Και άλλα πολλά τρελά, όπως να βλέπει ο άλλος ένα σχόλιό του να μπαίνει ως απάντηση παντού στο νήμα των συζητήσεων, γενικά δηλαδή να παρατηρεί τα αποτελέσματα της παράνοιας του Μοσχάτου με τους μηχανισμούς και τα κόλπα που χρησιμοποιούν να έχουν τρελάνει facebook και χρήστες και να κάνουν άνω κάτω τις δημοσιεύσεις.

Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι όλη αυτή η δραστηριότητα δεν είναι εκτός του ποινικού ελέγχου που έρχεται. Δεν είναι κάτι απλό αυτό που κάνουν. Και αυτοί που το κάνουν έχουν ονοματεπώνυμα. Δεν είναι απλά νούμερα σε μία εταιρεία. Το facebook δεν είναι ένα απλό ιδιωτικό μαγαζάκι στο οποίο μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Και αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.

Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα το συνειδητοποιήσουν.

Θα φροντίσω και για αυτό εγώ…

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: