ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ !! Βασίλης Κουρκούμπας, ειδικός παθολόγος από τον Αλμυρό Μαγνησίας: ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΥΣ !! ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ !!

Κοινοποίηση:
Κουρκουμπάς-2

Δεν θα αφήσω κανέναν υβριστή, συκοφάντη, λασπολόγο.

Όλοι θα δώσουν λόγο για τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τη λάσπη.

Ένας τέτοιος είναι ο Βασίλης Κουρκούμπας, ειδικός παθολόγος από τοΝ Αλμυρό Μαγνησίας.

Στις 2 Μαΐου έκανε αυτή τη δημοσίευση στο facebook:

 

Εύχομαι υγεία σε όλους μας ! Ένα χρόνο μετά την εμφάνση της πανδημίας ελπίζω να φωτιστούν οι «αρνητές» ( που πιστεύουν ανόητους «δικηγορίσκους» και ιατρούς με πτυχία από τα Lidl όσον αφορά στα εξαιρετικά εμβόλια που οδηγούν στην επίτευξη ανόσιας αλλά και στην ύπαρξη αυτής της ικανής θνητότητας πανδημίας που έχει γονατίσει το ήδη εξουθενωμένο δημόσιο σύστημα υγείας ) και η πολιτική ηγεσία της υγείας ( με τα ελλιπή μέτρα που έλαβε στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης όσον αφορά στην πρόληψη και στην στήριξη του δημοσίου συστήματος ) και ας τιμήσουμε τη μνήμη από αυτές τις χιλιάδες ψυχούλες που χάθηκαν από ένα ιό μέσα σε ένα χρόνο … Στην υγεία των ηρώων των νοσοκομείων που συνεχίζουν να παλεύουν μόνοι τους , των συναδέλφων ιδιωτών που αποτελούμε μια εξαιρετική ασπίδα του συστήματος υγείας αλλά και των επιστημόνων έρευνας που παρασκεύασαν τα εμβόλια και δεν θα έπρεπε να τους βάζουμε καν στο στόμα μας αλλά να πίνουμε όλοι στην υγεία τους !“.

 

Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τα περί “εξαιρετικών εμβολίων” και “ηρώων των νοσοκομείων”. Κρατώ το “ανόητοι δικηγορίσκοι” και του επιδίδω εξώδικο, στο ίδιο ακριβώς πνεύμα με αυτό του εξωδίκου προς τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δύο μέρες θα δώσω στον υβριστή, τον οποίο θα καλέσω να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, εκεί στο facebook όπου ανέβασε τις ύβρεις του, εκτός και αν μου απαντήσει ότι …ούτε αυτός εννοούσε εμένα και ότι δεν είχε σκοπό να θίξει την τιμή και την υπόληψή μου…

Θα μας πει όμως τότε ποιοι είναι αυτοί οι “ανόητοι δικηγορίσκοι” τους οποίους εννοούσε.

Αλλιώς, θα του δώσω μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει στην πράξη πόσο ανόητος είμαι.

Και πόσο “δικηγορίσκος”…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Άλλος ένας από όλους αυτούς που τους έχουν πει”αυτα θα λες σε όλους αλλιώς θα διαγραφεις από τον ιατρικό σύλλογο” και το κάνει. Ζώα τελειωμένα, ούτε τον όρκο στον Ιπποκράτη δεν τηρούν. Σαν τις αρκούδες που είχαν παλιά οι γύφτοι και γυρνούσαν τις γειτονιές. Όπως τους βαράνε το ντέφι χορεύουν. Κότες όλοι. Ελάχιστοι είναι αυτοί που τιμούν τον όρκο τους και λένε την αλήθεια στον κόσμο.

  2. Καλησπερα σας, προσπαθω να αφησω σχολιο αλλα δεν αναρταται οσες ημερες και να περασουν. Δεν γνωριζω αν για καποιον λογο εχω αποκλειστει απο τον σχολιασμο. Ειχα γραψει ενα καυστικο σχολιο στο αρθρο που ειχε γραψει ο κυριος Αντωνιαδης σχετικα με τον Κολυβα και τις υβρεις που δεχτηκε απο αυτον και παρατηρησα οτι δεν το δεχτηκατε. Εν το μεταξυ παρατηρω σχολια πολυ απαξιωτικα και υβριστικα προς τον κυριο Αντωνιαδη και γενικα υβριστικα σχολια τα οποια παρολο αυτα αναρτωνται κανονικα. Προσωπικα δεν χρησιμοποιω ποτε υβρεις και φρασεολογια πεζοδρομιου. Παρακαλω κοιταξτε αυτο που σας εγραψα μηπως αποκλειστηκα κατα λαθος. Ευχαριστω.

  3. Ο Montagnier που πήρε Nobel ιατρικής, “γιατρός από τά Lidl” ;;;

  4. Δύο @@ θα πάρει ο χασοδικης της συμφοράς και οι ψεκασμένοι που τον ακόλουθουν.

  5. Θα χει λοιπόν ο γιατρός την ευκαιρία Ν αποδείξει πόσο ανόητος δικηρορισκος είστε ή να παραδεχτεί ότι δεν έγραφε για εσάς και να μας ενημερώσουν επιτέλους ποιοι είναι αυτοί οι δικηγόροι που υποβάλουν μυνήσεις γιατί εμείς έναν ξέρουμε :ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

  6. Ένας γιατρουδάκος της σειράς, μας λέει πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, ενώ δεν έχουμε περάσει ούτε το 1/3 των κλινικών δοκιμών της φάσης 3. Μιλάμε για φάρμακα με πειραματική έγκριση έκτακτης ανάγκης, για τα οποία πρέπει να δώσεις τη συγκατάθεσή σου και να αναλάβεις 100% την προσωπική ευθύνη για να στα χορηγήσουν. Αλήθεια, γιατρουδάκο, αν εγώ πάθω κάτι από αυτά τα ζουμιά, θα με αποζημιώσεις εσύ προσωπικά από τη προσωπική σου περιουσία; Γιατί επώνυμα βγήκες με την ιδιότητά σου ως γιατρός και τοποθετήθηκες πως είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Και προτρέπεις το κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Το πορτοφόλι σου εκεί που βάζεις τα λόγια σου το βάζεις;

  7. Λυπάμαι τους πελάτες του…καλο κατευοδιο τους ευχομαι!

  8. Να πίνουμε στην υγεία αυτών που έφτιαξαν τα μπόλια???χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ !!!τέτοιο ανέκδοτο καιρό είχα να ακούσω!!! ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε!!

  9. Δεἰχνει τούλάχιστον ἀσχετοσύνην ἕνας «ἰατρός» πού ἐγκωμιάζει τά ἐμβόλια καθ’ ἥν στιγμήν ὅλοι οἱ σοβαροί ἐπιστήμονες ἀνά τόν κόσμον βεβαιώνουν ὅτι τά ἐμβόλια προκαλοῦν μεταλλάξεις τοῦ κορονοϊοῦ πού εἶναι ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ, ΠΙΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ καί ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ! Χάριν παραδείγματος, ὁ γνωστός Ἰατρός κ. Δ. Ἀντωνίου ἐπαρουσίασε προσφάτως μελέτην 40 ἰατρῶν ἀπό τά Παν/μια Rockefeller καί Bethesda τῶν ΗΠΑ, πού ἐπιβεβαιώνουν αὐτό τό συμπέρασμα, τό ὁποῖον ἦτο ἤδη γνωστόν εἰς τόν κ. Ἀντωνίου, καθότι τό γνωρίζουν ὅλοι οἱ ἀληθινοί ἐπιστήμονες, ὅπως μοῦ ἐπεβεβαίωσεν Ἰατρός τῆς ἀπολύτου ἐμπιστοσύνης μου. Ἐξάλλου, ὁ γνωστός Γάλλος Νομπελίστας καθηγητής-ἰολόγος Luc Montagnier, ἐδήλωσε προσφάτως τά ἑξῆς: «Οἱ παραλλαγές προέρχονται ἤδη ἀπό τούς ἐμβολιασμούς. Ὁ ἰός ἔχει τήν δυνατότητα ν’ ἀλλάζῃ πολύ ἰσχυρά …». Συνεπῶς, εἶναι φανερόν νομίζω ὅτι τά ἐμβόλια δέν εἶναι τελικῶς «κατά τοῦ κορονοϊοῦ», ἀλλά ὑπέρ του!!!

  10. έτσι, έναν έναν μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί!στη φόρα όλοι τους και μηνύσεις

Comments are closed.